מושגים ומחשבות

GLGGM

New member
האיחור בתגובתי האחרונה בהחלט..

נובע בעיסוקי הרבים בזמן האחרון ידיד רוני, כדי לסגור נושא זה אחת ולתמיד הנה כמה שורות אחרונות: 1. שמא אני צריך לבקש סליחה כי נולדתי ביוון ואוהב ומבין במוסיקה יוונית?. האם אני חייב מחילה על זה שניסיתי למסור מידע על דברים שהן בגלל מוצאי והן בגלל ידע ואהבה חשבתי שיכולים לעניין גם אוהבי מוסיקה יוונית אחרים בארץ? אם כן הרי אני מתנצל בפני כולם ובמיוחד לפניך...! 2. אני מודיע לך כי איש בתוכנית בה משודרת פינתי, לא ממליץ לי על שירים, לא ניסה ולו פעם אחת למנוע ממני לשדר שיר כלשהו ואין לי כל קשר עם יחצנים או חברות תקליטים. הקשר היחידי שלי הוא חברת NMC אך ורק בנושא תרגומים בשלושה תקליטיה האחרונים של גליקריה שהוא קשר עסקי לחלוטין. בחירת השירים קשורה ותלויה אך ורק למצב רוחי ולשירים הקשורים לאקטואליה שלדעתי מתאימים לשידור, כאשר רצוני הוא להביא מגוון גדול ביותר לאוזני הקהל הישראלי. 3. לסיום בהיותי מאזין רדיו כפייתי כמעט מגיל 5 למדתי והפכתי גם לחוק עבורי שכח המיקרופון הוא ענק ואמינותך ואמינות דבריך נבדקים ע"י קהל המאזינים בכל שנית שידור. לכן למדתי וכאשר אני משדר (מעט עדיין) אני בודק את המידע שבידי מכל הזוויות האפשריות ובמידה וישנו ספק על משהו ואני בלית ברירה חייב לשדר אני מודיע גם על הספק ולא כמו רבים אחרים פולט מילים בובמבסטייות שמאחוריהם מסתתר תהום של חוסר ידע. 4. לגבי הנומך טרם חזרתי על אותו שיר פעמיים וכל כוונתי בנושא זה הייתה שרבים מאוד מאורחים והשדרנים קשורים הן מרצונם או בעל כורחם בחבלי טבור עם הגורמים שפרטתי. 5. ולבסוף צניעות היא אחת המעלות הגדולות של האדם לכולנו רק טוב

hobi 1

New member
אדון GLGGM כנס בבקשה

אתה עושה רושם של אחד שמבין המון במוסיקה.אני מאוד אוהב לעקוב אחר כל חומר שאתה כותב המשך כך. אגב מצ"ב קישור לאתר של זמר ישראלי.נראה לי חדש.ניתן שם להוריד 2 שירים שלו. מומלץ לכולם מאוד יפה.

GLGGM

New member
מושגים ומחשבות

היות יכתבתי משהו ארוך כתוצאה מוויכוח, אומנם די תרבותי שהתפתח בימים האחרונים כאן אני מצורף אותו בקובץ. אשמח ללקרוא תגובות.

GLGGM

New member
כל הכבוד

יופי של תר מושקע, שיהיה בהצלחה אם אני יכול לעזור במשהו בשמחה

arem12

New member
wow

תודה לך על שהשכלת אותי בכל אופן מענין מאוד.ממצא מאוד אני חושבת שבזה סוגרים את שבוע פרנס.

F a d i

New member
אנג´לו ידידי....כל הכבוד לך...

עבודה יפה... אני חושב שבשביל דברים כאלה הפורום קיים...בגלל שאנשים שלא מכירים חלק מהמושגים שהזכרת שם יכירו וידעו במה מדובר "באמת" ולא כפי שמוצג באטמצעי המדיה ולמטרות הרייטינג.. (אני כותב מהאונ´ ולכן לא אוכל להרחיב אך הרגשתי צורך להגיב...להת´ בלילה!) ושוב כל הכבוד...

למעלה