מושב לח בבוקר. מה ניתן לעשות?
פ פרארי1 New member 15/5/12 #12 מקפלים אותו מתחת למושב הוא יתייבש שם. לא מתאים לך? החזק מגבת או סתם סמרטוט מתחת למושב ונגב כשצריך.
A Ayokin New member 15/5/12 #8 לקחת מגבת ולכסות את המושב,ולסגור את המושב כך שהקצוות של המגבת תפוסים מתחת למושב טוב גם נגד לכלוך חתולים וכו
לקחת מגבת ולכסות את המושב,ולסגור את המושב כך שהקצוות של המגבת תפוסים מתחת למושב טוב גם נגד לכלוך חתולים וכו
ה הנסיך. New member 15/5/12 #9 הייתי עובר דירה הבנתי שבדרום הבעיה כמעט לא קיימת. בחורף אפשר לעבור לארץ חמה יותר - אולי אפריקה
H hofnoan New member 15/5/12 #14 תשיג את הניילון שקיבלת עם הקטנוע החדש זה שבא כשקונים קטנוע חדש. תכסה איתו ותכניס את הקצוות מתחת למושב שלא יעוף ברוח. נערים משועממים יקרעו לך אותו וכך גם חתולים שאוהבים לשרוט (יש כאלה שלא אוהבים לשרוט )
תשיג את הניילון שקיבלת עם הקטנוע החדש זה שבא כשקונים קטנוע חדש. תכסה איתו ותכניס את הקצוות מתחת למושב שלא יעוף ברוח. נערים משועממים יקרעו לך אותו וכך גם חתולים שאוהבים לשרוט (יש כאלה שלא אוהבים לשרוט )
S ssyוM New member 16/5/12 #16 זאת הבעיה שלך אז אחרי שתקנה כיסוי תשאל את מה ששאלתי את עצמי בבוקר אחרי שראיתי כמות אדירה של שתן כלבים בדיוק איפה שצריך לשחרר את המנעול דיסק. למה אנשים חושבים שזה בסדר מאחלת לבעל הכלב אמבטית שתן.
זאת הבעיה שלך אז אחרי שתקנה כיסוי תשאל את מה ששאלתי את עצמי בבוקר אחרי שראיתי כמות אדירה של שתן כלבים בדיוק איפה שצריך לשחרר את המנעול דיסק. למה אנשים חושבים שזה בסדר מאחלת לבעל הכלב אמבטית שתן.
ה הנסיך. New member 16/5/12 #17 אני בדיוק מתמודד עם זה אצלי בחניה בינתיים אני יכול לספר לך שפלפל שחור לא עובד. הוא גם לא עושה כלום נגד חתולים - על המושב. יש לך רעיונות יותר טובים?
אני בדיוק מתמודד עם זה אצלי בחניה בינתיים אני יכול לספר לך שפלפל שחור לא עובד. הוא גם לא עושה כלום נגד חתולים - על המושב. יש לך רעיונות יותר טובים?
S ssyוM New member 16/5/12 #20 מה עם התרסיסים האלו שמוכרים אצל וטרינרים כשמחנכים גורים לא לעשות פיפי בבית ? בדר"כ כלבים ישתינו איפה שהם או כלבים אחרים השתינו לפניהם . ולכן יש תרסיס שמנטרל ריחות . אולי זה יכול לעזור, לא יודעת...אני מוכנה לנסות כי פשוט אי אפשר ככה...
מה עם התרסיסים האלו שמוכרים אצל וטרינרים כשמחנכים גורים לא לעשות פיפי בבית ? בדר"כ כלבים ישתינו איפה שהם או כלבים אחרים השתינו לפניהם . ולכן יש תרסיס שמנטרל ריחות . אולי זה יכול לעזור, לא יודעת...אני מוכנה לנסות כי פשוט אי אפשר ככה...
ת תוכי על אופנוע New member 17/5/12 #22 עושה את העבודה, אבל משום מה מושך נמלים. לגבי התרסיסים הקנויים, עובדים, אבל רק בתנאי שתנקי את האיזור מהשתן הקודם.(כתוב גם בהוראות על גבי התרסיס). מיסי, איפה את?
עושה את העבודה, אבל משום מה מושך נמלים. לגבי התרסיסים הקנויים, עובדים, אבל רק בתנאי שתנקי את האיזור מהשתן הקודם.(כתוב גם בהוראות על גבי התרסיס). מיסי, איפה את?