מושבים לרכב..מי יודע...

• פותח הנושא fazer
  • פורסם בתאריך

fazer

New member
מושבים לרכב..מי יודע...../images/Emo53.gif

יש לנו בונדורה מושבים שהותקנו ע"י איזה פיינגולד אחד, ומעולם לא נרשמו ברשיון הרכב (רק אלוהים ואבא של חברה שלי יודע איך היא עברה טסט). עכשיו החלטנו לעשות מעשה ולרשום אותם באופן חוקי, אולם איה פיינגולד? פנינו לדפי זהב ושם ידעו לספר לנו על "הרץ פינגולד ובנו", והמזכירה שם לא ממש ידעה על מה אנחנו מדברים, אבל הבטיחה ש"הבלביית יחזור אלינו". לפי המדבקה שיש ברכב, הפינגולד שהתקין את המושבים ישב באזור חיוג 03, והפינגולד שאנחנו התקשרנו אליו היה ב08. מה עושים, ואיך רושמים ברשיון הרכב מושבים, בהנחה שאנחנו לא מוצאים את מי שהתקין אותם? או אולי מישהו יודע איך מוצאים את הפינגולד הזה? (כל זאת ועוד בפרק הבא של סערה בכוס שמן מנוע משובח) לעתיד פתרונים?

fazer

New member
עוד מישהו....../images/Emo53.gif

יכול לעזור? (העניין דוחק...הטסט הסתיים לפני שבוע ואין פתרון לספסל באופק)

kitt

New member
אני לא מאמין שאני רושם את התשובה

הזו... פרק את הספסל, תעבור טסט, ואז יהיה לך עוד שנה לחפש את הפיינגולד הזה שעד כמה שאני זוכר פשטו רגל לפני כמה שנים.

fazer

New member
חשבתי על זה...ואז:

ניסיתי לפרק את הספסל, וגיליתי שמי שהרכיב אותו עשה עבודה טובה מאוד עם סגירת הברגים שמקבעים אותו לרצפה...יחי מברגי האויר
או בקיצור: השיטה הזו נכשלה...אם לא תהיה ברירה אני אחפש מישהו שמרכיב ספסלים (ושעדיין לא פשט את הרגל) שיפרק לי את הספסל וירכיב אותו מחדש אחרי הטסט... Fazer Test, the final frontier

pomelit

New member
או בשיטה הבדוקה

לבקש מהמוסך שיעבירו את הטסט. משום מה להם עושים הרבה פחות צרות בכל הנודע לחלקים שלא יודעים מי האבא שלהם

למעלה