מור: שונא אותך!!! ולהגיד לך את האמת??? עכשיו אני מבין למה נפרדת מעומרי!
E EyalGoor New member 11/10/02 #1 מור: ../images/Emo46.gif שונא אותך!!! ולהגיד לך את האמת??? עכשיו אני מבין למה נפרדת מעומרי!
E EyalGoor New member 11/10/02 #4 ככה את בוגדת במשפחה שלך???????????? ככה את זורקת אותנו לכלבים??? אז באמת בוגדנית!
A Angel Girl1 New member 11/10/02 #5 זה היה בצחוק! נראה לך אני יוותר עליכם?! לא קראת עד הסוף!? אמרתי שזה בצחוק! אני מתה עליכם! כפרה עליך!
A Angel Girl1 New member 11/10/02 #8 תקופה=שבוע! בשביל שתוכלו להתגעגע אלי! (למרות שאני יודעת שזה נוגע לכם... זה בכלל לא יזיז לכם=/)
E EInatVera New member 11/10/02 #12 מתחת למסמכי הביטוח לאוטו ול מסמכי אזרחון ומסמכי אשרה וכל שאר ירקות רקובים
E EyalGoor New member 11/10/02 #14 זה דבר חדש... מור נפגעת ממני? מה קורה איתך? את הרי יודעת שאני טמבל חסר טקט...
ח חנבה ושמה שירה New member 11/10/02 #19 אני רוצה את הנדוניה שלנו חזרה! ומיד! הגירושין האלה לא עוברים לך בשקט! זה ברור?!
R RozwareZ New member 11/10/02 #16 חחחחחחחחחח בכותרת חשבתי שקרה בפורום סוף סוף משהו רציני אבל מתברר שלא חולה על הפורום הזה זה הפורום ההכי שטות שראיתי בחיים שלי הפורום היחיד שמישהו יכול לספר שיר שלם על חצי שקל פורום היחיד שיכול לעשות שירשור איקונים ענק מת פה על כולם
חחחחחחחחחח בכותרת חשבתי שקרה בפורום סוף סוף משהו רציני אבל מתברר שלא חולה על הפורום הזה זה הפורום ההכי שטות שראיתי בחיים שלי הפורום היחיד שמישהו יכול לספר שיר שלם על חצי שקל פורום היחיד שיכול לעשות שירשור איקונים ענק מת פה על כולם
א אוצי שמוצי New member 11/10/02 #17 בהתחלה זה נשמע לי כמו פירסומת (../images/Emo12.gif) אבל לא משנה זאת רק אני