מור-Another Brick

מור-Another Brick

את האלילה שלי!! אני מתה עליך!! אני יודעת שמה שאני הולכת להגיד (לכתוב) ויגעיל כמה אנשים אבל לא משנה- תתלוננו עלי! אבל אני מתה עליך!! בזכותך המחזור שלי היה רק 4 ימים ולא שבוע, לכי תביני! מאז שאמרת שהמחזור שלך שלושה ימים שלי התקצר! אין יל תלונות! נראה לי שהגוף שלי שמע אותך והבין שהוא לא בסדר..... (-: ..... בכל אופן!!! I love you!!!!!! יעל

Another Brick

New member
אהההההה :cool:

ohhhhh i`m so happy! (Will Smith style) אוהבים אותי! שמעתם? אוהבים אותי!!! (לא `כפת לי שהסיבה מטומטמת) אני שמחה שהמחזור שלך שמע בקולי והבין סוף כל סוף שלהיות שונה זה לא בריא!!! (שיגרה זה לא רעעעע!!) בלכל למה מחזור צריך להיות שלושה ימים?! שיהיה יום! יום זה מספיק! ושיצא ביום של שיעור ספורט אם אפשר אלוהים, תודה. ועכשיו תלונה!!! למה הודעות מימי ספתא שלי עולות לכותרות ברגע שמישהו מגיב עליהן?! אהההההה?!?! איזה מן סידור דבילי?! (ע``ע ההודעה הלא נגמרת בנושא הICQ בפורום תיכוניסטים) ועוד תלונה- קורס קיץ במתמטיקה. לא צריך לפרט! ועוד תלונה- למה קיבלתי את העיניים של אמא שלי?! אני רוצה ירוק כמו אבא! אהההההה ולמה משדרים בערוץ 4 כבר שבועיים שלמים את אותו סרט?! השוטר שלימד את החברה שלו לרצוח את אישתו ואז עצרו אותו?! ראיתי את זה לפני שנתיים! לפני שבוע! לפני 4 ימים! לפני יומיים! דיייייייי!!! למה לא מראים באותה הגזמה את אמריקה איקס?!?! הא?!?! אני רוצה אמריקה איקס!! אני רוצה לראות את זה מהתחלה!! אני גם מתלוננת שוב על פורום להקת ווסטלייף!!!!! ועל כללללל המשתתפים של החדר!!!!!! ועל כל הבלונדינים בעולם אני מתלוננת!!!!! B-p אני גם מתלוננת על ערימות כביסה שלא נגמרות!!!! אנחנו 4 נפשות בבית עם 2 מכונות כביסה ביום!!!!!! ואני צריכה לתלות הכל כי אמא מסרבת להכיר בקיומו של המייבש!!! (גם בשל המדיח) הם עומדים אצלנו ליופי וסתם דורשים זמן ניקיון נוסף!!!!!!! B-( וזה כבר נהיה יותר מדי ארוך אז מספיק ודי יעלי I LOVE U 2 BABY מורררררר!!! מלאה בתלונות

keren007

New member
מוררררר, רק רציתי לומר.....

שגם המחזור שלי פתאום רק 3 ימים!!!!!! תודה לך!

keren007

New member
אה אה אה! עוד משהו...

סרט ענק אמריקה איקס..... יש לי אותו מוקלט! אבל חברה שלי הרסה לי את הסוף ממש 5 דקות לפני סוף הסרט....

חיפושיט

New member
תלונה7

שונאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאת שמדברים על מחזור!!! זה כזה בעע!!! למה למה למה למה רק בגלל שהכרומוזומים שלי XY כל המין הנשי טורח למלא אותי בפרטי התרחיש ההורמונלי החודשי שלהן??? אז אני בחורה, אני יודעת... אבל ... זה בעע!!! אז גבירותיי וגבירותייי היקרות אני הנה התלונה שלי: בנות מדברות על מחזור יותר מדיי!! ועם יותר מדיי פרטים!!! THIS MUST STOP!!! בכבוד רב חיפו השיט

Another Brick

New member
ת`אמת...

חשבתי במשך דק` מרובות אם לשבת ולפרט לך מה אני עוברת בתקופת המחזור, אבל אז התמלאתי רחמים (או במילים אחרות- אין לי כוח) והחלטתי לוותר בכל מקרה... קרן!!!!! אולי תשלחי לי את הקלטת???? אני רוצה לראות!!!!!!!!! אני לא יודעת מה ההתחלה )-: ור - בלי התחלה

חיפושיט

New member
הבהרה

אני לא מתכחשת לדבר המטומטם הזה אבל הוא בעע ולא אוהבת שמדברים עליו! אבל חוצמיזה חומץץ קחי תפוז!!! ;-) חיפו השיט <לא נאמנה לקרן ונותנת גם לאחרות..... תפוזים !! ראשים כחולים... ררר!>

הנה לך עוד תלונה

שחברי הצבע הכחול אמר לי!!! הוא מתלונן על השימוש לרעה בשמו? אין זאת אשמתו שבעבר סרטים ארוטים היו מחוץ לחוק, לכן צילמו אותם המצלמה פחות טובה והם היו יוצאים בגוון כחול (אל תשאלו מאיפה אני יודעת). הוא לא בחר שייגיסו אותו לכך, עבדו עליו ורימו אותו! אמרו לו שהוא יוצא לככב בסרטים מצוירים, בסוף הוא מצא את עצמו עומד בתור רקע לקולות ומצבים משונים שהוא אינו מכיר! לא די בכך שהם גזלו את תמימותו הם גם מכפישים את שמו! חיפוש, אני והכחול דורשים התנצלות! יעל- שתספר לכם ביום אחר על האנשים שעומדים ברמזור!

חיפושיט

New member
אוי!!!

סיפור טראגי!!!! ועל הרמזורים... אני בכלל לא רוצה לשמוע!! חיפו השיט <מתייפחת על הכחול התמים לשעבר>

זה רק אני ברוב טיפשותי

או שזה קורה להרבה מכם: הרבה פעמים שאני באה להגיד אי קיו יוצא לי או שאני כמעט אומרת אי סי קיו!! זה רק אני והחוכמה שלי??

חיפוש.....

רק לידע כללי אני לא מדברת על המחזור עם אנשים שאני מכירה כי זה פדיחות אבל האמת היא שלא ממש אכפת לי לעצבן אתכם.....(-: אז הנה לך.... מ ח ז ו ר.... למרות שבאמת קוראים לזה ו ס ת..... כי מחזור זה כל התהליך של ההכנה של הרחם לתינוק ובלה בלה..... אז ביי לך..... יעל

keren007

New member
חיפושיטי.... מצטערת אם נפגעת :-(

אבל מה שאמרתי בקשר למחזור זה רק שהוא התקצר ולא יותר......

חיפושיט

New member
חחחחחחח יא מסטולה!!

לא נפגעתי!!! סתם עשה לי קצת בעע!! חוצמיזה, את הסוכנת 007 תפוז שלי מה אעשה בלעדייך? מי יקלף לי מנדרינות?... מי יעשה לבוהן שלי מאסג`?..מי יעשה ספונג`ה בעירום??? <שיט!! עוד פעם הפנטזיות שלי מחלחלות החוצה!!>

keren007

New member
בתור הסוכנת שלך, אני מציעה לך

לשכור איזה טבח שיקלף לך מנדרינות, מסז`יסט (אם רשמתי נכון...) שיעשה לך מסאז` בבוהן, וספונג`ה עירום...... תפרסמי מודעה בעיתון מקומי, לי זה תמיד עוזר! ואני יכולה גם להמליץ לך על פסיכיאטר טוב....... פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טוב, די קרן

חיפושיט

New member
ד``א

זה השרשור הכי ארוך שאיי פעם הייה לי וזאת הודעת הסגירה שלו!! להתראות שרשור!!! חיפו השיט <נפרדת מהשרשור>

למעלה