מור- שאלה לי אלייך

גם את עכשיו???

מה קורה פה?? זה קנוניה נגדי!! מה זה הטיימינג הזה עם כל האנשים?! ועוד גם נאמרים אותם דברים.. מה פה קורה פה??

s h e e p i t

New member
איזה דברים ?

סתם הייתי חייבת.... את יכולה להתעלם מהשאלה שלי... תעני לעדי ויפעת... זה בסדר מבחינתי...

א ל ו ש ה

New member
אני נאלצת להסכים עם מור....

באמת, אל תיקחו את זה אישית- פשוט הפורום זה לא מקום לשיחות אישיות....

kedeman

New member
מפריע לי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מה מפריע לי? שאני אומר לאנשים שיבואו לפורום והם אומרים שהם היו פה וזה סתם פורום של שטויות שאין בו שום דבר חשוב למה זה קורה? כי גם כשמישהו כבר מעלה פה הודעה רצינית אז או שעונים לו לא ברצינות או שפשוט מתעלמים ממנו ובמקרים המאוד מעטים גם עונים לו ואז לפעמים גפ מתפתח דיון

א ל ו ש ה

New member
מה אתה רוצה?

כן מדברים פה על נושאים רציניים, אבל מה לעשות, לפעמים מדברים שטויות- קורה! מה תעשה? תאסור לדבר על נושאים מסויימים? לפעמים אנשים לא מגיבים על דברים מסוימים כי אין להם מה להגיד בנושא, או שזה לא מענייןאותם, או שהם לא בטוחים בעצמם מה דעתם- ואתה יודע מה? זה לגיטימי. ואל תגיד שלא באים עוד אנשים- יש כל כך הרבה אנשים חשים בפורום- מי שבא ברוך הבא, ומי שלא, לא. אז ויצמן אמר לך שמדברים שטויות בפורום- אז מה?

kedeman

New member
זה היה קצת מרומז...

הודעה בשרשור אחר שבו שאלו שאלה רצינית ויפעת ענתה סתם שטויות לא קשורות (בלי להעליב יפעת!! באמת!) וזה כן מפריע לי שאנשים באמת מסתכלים על הפורום בתור רק שטויות וכן, יש פה מפגש חברתי וצריך להיות אבל צריך גם יותר קשר שיהיה תנועתי כמעט אין פה אנשים שמביאים לפה בעיות שיש להם עם התנועה או עם המועצה או עם הקבוצה ולפעמים גם לי נראה כאילו לא מתאים לרשום פה הודעה עם תוכן רציני כי אני יודע שאו שיענו לי בצחוק או שלא יתיחסו ותגידי מה שאת רוצה - זה מציק!

א ל ו ש ה

New member
הבנתי את זה

אבל בכל זאת, אני לא חושבת שלא מדברים פה על נושאים רציניים- אני חושבת שהכל בסדר פה.

THE sky angel

New member
אני מסכימה איתך בחלק מהדברים..

אבל יש כמה דברים שממש מעצבנים אותי. בלי להעליב או משו אבל יכול להיות שאנשים שאומרים שהפורום הוא סתם שטויות כי הם באים ומסתכלים ממבט ראשוני אולי הם בכלל לא צריכים להיות פה? זו אמירה די גדולה וכוללנית אז אני אסביר אחרי שאניאחזור מה]יצה עם מורני.

THE sky angel

New member
אוקיי אני כאן עכשיו.. :)

וזה היה פיצה, לא ריצה יפעת.. :) אוקיי אז כשאמרתי "אולי הם בכלל לא צריכים להיות פה" התכוונתי שאם הם רואים ומסתכלים ממבט ראשון אז אולי באמת זה לא המקום שלהם, כי בכל מקום יש קצת צחוקים וזה, ולכולם נוח לבוא ולהעיר הערות בע' הידיעה, אבל הם באו פעם עם בעיה? לא! אמרו על זה משו? לא! העיקר להתלונן... אבל בקשר לזה שלא עוזרים- זה באמת משו מעצבן.. כשאני באה עם משו חשוב ואף אחד לא מגיב או מתייחס אליי... מישו אמר לי באמת שהפורום מידרדר... איך אפשר להעלות אותו? יש רעיונות...??

s h e e p i t

New member
אני מוכנה לתת רעיון...שעלול לעזור..

אני לא אגיב בפורום במשך שבוע... זה כבר התקדמות....

קשתונה

New member
אבל שי

זה לא נכון לחשוב ככה כי עובדה שכשמישהו צריך עזרה בהדרכה אז מי שיכול עונה לו... אני נגיד הרבה פעמים לא עונה כי אין לי מה להגיד אבל במקרה של גל מיפעת היה לי הרבה...כל אחד מגיב איפה שהוא יכול ועוזר איפה שהוא יכול

למעלה