מור- שאלה לי אלייך

מור- שאלה לי אלייך

למה את מרשה לחן לוי ולסתם אורחת לפתוח שרשורים סתמיים, להציף את הפורום בשטויות ולעצבן אנשים? איפה האחריות שלך בתור מנהלת פורום? למה את מרשה תואבה שכזאת?

באמת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

זה לא פייר!! רק אנחנו מקבלחות נזיפה.. ומה איתן?? גם להן נראה לי מגיע משהו! לא יפה לקפח אנשים!! באמת שלא!! :)

s h e e p i t

New member
כי אתן ילדות רעות !

והן.... יותר

איי!!!!!!!!!!!!!!!! ../images/Emo46.gif

עדי מה זה אמור להביע המניאקיות הזאת?! בוגדת! חוץ מזה שלא פתחנו שום שרשור לא אני ולא חן יודעות איך עושים את זה בכלל, מישהו שם את כל ההודעות שלנו בדבר כזה מה את רוצה? ומה קרה אסור לכתוב הודעות? דיברנו כבר מיליון ושתיים שנים בטלפון אז עברנו לפה איי איי איי מה כבר קרה מה אתם רוצים?!

נורית..

באמת שאין לך על מה להתעצבן..! זה הכל היה בצחוק!! ו.. דבר ראשון.. הודעה חדשה = שירשור חדש.. כלומר לשרשר = להגיב על הודעות.. זה משהו כזה.. וכשפתחתן הודעות חדשות פתחתן שירשורים.. אוקיי.. סגרנו את זה.. עכשיו.. מי שהכניס את ההודעות שלכן זו מור (שהיא המנהלת פה בפורום עם שי) ולדבר הזה.. מה שנקרא - שירשור! מובן?! :) (אני לא מתשאת אם ככה זה נשמע!) בכל מקרה באמת שאין לך מה להעצבן עלי.. סולחת?

...

אני לא כועסת זאת היא ואני עדיין לא מבינה מה ע בלכתוב הודעות זה המטרה של פורוםםםםםםםםםם

חח לא רע..!!

אבל.. תביני.. זה פורום של בני המושבים.. אז הקטע הוא לכתוב פה דברים שקשורים לתנועה.. או שיחה שהיא של כולם.. לא רק בין שתיכן.. בכל מקרה לא נורא! זה עבר.. בכל מקרה אני מקווה שנהניתן.. לילה טוב לך.. :)

שמעי אני כבר לא זוכרת על מה דיברנו

אבל לא זכור לי שזה היה איזה משהו אישי..... וכשהיא אמרה בדיחות פרטיות אמרתי לה שזה לא רלוונטי אז אני ממש לא מבינה מה הבעיה שלכם!

אז נורית מה קורה?

חחח המשך השיחה... נה נה בננההההההההההההההה יש שביטה ואני ערה ב7 לשם כל הרחות והפאקים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שיחות בין שתיכן זה דיי משהו אישי

אבל בואי לא נתווכח על זה אוקיי..? נשכח מזה אמ.. מה שלומך חוץ מזה? :)

גם שיחות בינך לבין מור.....

חחח זה כזה מצחיק אתם מתלונמננות שפתחנו שרשור חדש בכך שאתם בעצמכם פתחם שרשור חדש.... טוב לא חשוב נבר מיינד .... חח משעמם לי.....

THE sky angel

New member
תקשיבו כבר שיגעתם אותי...

אני לא איזה בייביסיטר שלכן, ואני ולא אף אחד אחר צריך לשמוע את השיחות הפרטיות שלכן, בשביל זה יש מגוון אפשרויות כמו אייסיקיו, מסנג'ר, מסרים, אימייל ולחילופין טלפון ופלאפון ופקס וכו'.. אז תפסיקו זה כבר לא מצחיק וזה די מעצבן לשרשר לכן את כל ההודעות האלה. אז בבקשה- די!

למעלה