מור זה בשבילך....

aRia09

New member
מור זה בשבילך.... ../images/Emo8.gif

טוב אז ככה... אני אריָה מקן מרכז, ירושלים... שכבת שומריה כמובן...
מגניב שיש פורום לשומר הצעיר בתפוז.... צריך לפרסם יותר דברים כאלה... טוב אז שיהיה לכולם חג שמח בינתיים ואני ינסה להביא לפה עוד ירושלמים שיהיה פה קצת בלאגנים חח... :)

אריהההההה

כפרות עלייך.. זו חן משיכון....מה שלומך?(מרגיש לי שאני בצ'אט) יאלה תביאי כבר את הירושלמים האלו חחחח=]

the mush

New member
../images/Emo47.gif

מלכה
תאשרי, מבטיחה שעוד יהיה מאגניב פה

אמן סלע

New member
בורוכים הבאים אריה!!! :)

חלי , קן ג'סי כהן, שכבת שומריה... יאלללה תכניסי לפה כמה ירושלמים חמודים..ויאלה חברה לפרסם... אני חייבת להודות שמאז שמור פה הפורום גדל ופורה... אולי זה רק צירוף מקרים... יאללה יאללה להעביר לאנשים :p

חזוז

New member
אהלן

מה קורה? אני זהר,לא יודע אם את מכירה אותי,שכבת שומריה,קן הרי אפריים.

ירושלמית....

הרבה זמן לא ביקרתי פה ונחמד לראות שהפורום פה חי.... אה דרך אגב אני טלי מקן מרכז, ירושלים אמפריה....שכבת שומריה טוב אז שיהיה חג שמח ובאמת צריך להביא לפה עוד נוכחות ירושלמית!

aRia09

New member
זהר מה זאת אומרת אם אני מכירה אותך....

ברור! (קלנועית זה בסט)... ו..... טלי זאת את? חחח איזה מצחיק

וואי ממש אבל.

צריך להתחיל להביא את האנשים מהשכבה. [בצפון מערבי יש מלא אבל הם פלוצים ולא יבואו בחיים.]

עמרצ' הייתה פה, לא להרבה.

נעלמה הפשוש
מנאל הייתה, אבל היא נעלמה מהתנועה... אני הכי לא רואה את אלעדי כותב פה

מי זאת עמרצ'?

מנאל עזבה את התנועה. ואני עובדת על זה שהיא תחזור. חחחח רק אלעד? מה עם שבןבוכמן? או ירדן? או קטיההה חחחח מעולה! סתם נו תנסי להביא אנשים שאת כן רואה כותבים פה. אני גם אנסה. להביא את חיים! רגע, קודם הוא צריך לחזור לתנועה. כן.

למה חיים יצא מהתנועה?Oo

יווווו מתסרי לכבשה ד"ש[: אני מתגעגעת אליו! חח קטיהשבן
אני אדבר עם אנשים..

עמרצ

New member
חיה וקיימת =)

עמר עוד פה [: אבל..אין לי מה לכתוב=) -עמר, פלמחים, שכבת דרור-

חחח היי,

נעים להכיר. [לא נראה לי שלמישהו יש באמת מה לכתוב, אבל כותבים כי אין משהו יותר טוב לעשות.]

פורה

New member
כרמיאלית-

ליאור, שומריה.. *קשקשתא זה יותר טוב מקלנועית!!*

למעלה