מורתי אהובה.

מורתי אהובה.

בגיל ההתבגרות , התאהבתי נואשות במורתי, אהובה. אשה תמירה. בעלת קול חם וצלול. שערה החום, גלש על כתפיה בגלים. עיניה החומות הגדולות והטובות, הפיקו חום אנושי קורן. בתחילת כל שנת לימודים, הייתי ממהר לתפוס את השולחן הקדמי ביותר. להרגיש קרוב. שותה בצמא את דבריה ואת דמותה. כל הנשים בחיי, נשאו את חותמה. מושא היופי שלי, לנצח. שנים לא ראיתיה. לאחר שסיימתי את לימודי בית הספר היסודי, עזבתי את עיר מגורי. פגישתנו האחרונה. היתה ערב מלחמת ששת הימים. הייתי במדים. חופשה אחרונה, ימים ספורים לפני המלחמה. הלכתי בדרכי לבית הורי. מתון מתון. שואף לקרבי את האויר הצח. את מראות העיר בה ביליתי את ילדותי. לפתע שמעתי את קולה . קראה לי. זיהתה אותי ראשונה. ניגשתי אליה בהיסוס. הושיטה ידיה לקראתי. הסמקתי. חיבקה אותי חיבוק ארוך. חיבוק חם לבבי . אולי, חיבוק של דאגה לשלומי. בימים , של וודאות, כי מלחמה אכן תפרוץ. החזרתי לה חיבוק מאופק. לא להביך אותה. חששתי, פן רגשותי יציפו אותי. אתוודה על אהבתי. שנים עקבתי אחר קיומה. כשהייתי מצטייד בספר הטלפונים של איזור מגוריה. הייתי פותח מייד, את הדף בו מופיע שמה. שמה וכתובתה הופיעו במדריך הטלפונים עד לפני שנתיים . מאז אינה מופיעה יותר. אתמול הצטיידתי במדריך חדש. אין. אינני מנסה לבדוק מה עלה בגורלה. שמא בשורה רעה, תכאיב לי. נוצר את דמותה בזכרוני. כמו באותו יום, בו נותרה עומדת על המדרכה. מסב אליה את ראשי. שולח חיוך ונפנוף אחרון . איפה את אהובה ?

magy

New member
אני בעד לחפש אותה

כדי לדעת את האמת......... הסיפור נגע בי .....מאד

זה טיבעו של רגש:

ציטוט: "קול ח ם... שערה ה ח ו ם... עיניה ה ח ו מ ו ת... הפיקו ח ו ם..." ה- ח ו ם כהיפוכו המושלם של ה- מ ו ח הקר. אם אַת קוראת משמאל לימין.

magy

New member
ירדתי לסוף דעתך......

אבל כבר החלטנו, שה - מח הוא גם החמ..... לעיתים המח משרך דרכיו.......לא מתחשב ונותן פקודות של חם....... ואם החם נעים........מי זוכר את המח......???????????

שקדי

New member
מאיפה לי לדעת?????

סתם העליתי השערה של ערב מה.....יש לי חוש שישי????? או חוש חש?????? סתאאאאאאאאם......קשקושים של כלום ומה שלומך לאחר הבורגנים.....ואלי.........מקביל

magy

New member
מכחישה כל קשר לאלי....מקביל.

הבורגנים קצר מדיי.... חרא, אני אוהבת לבלוע בכמויות גדולות......

אני החתום מעלה, מגי../images/Emo24.gif

(מה אני קופץ, בעצם?) אהבתי את מה שכתב, אלומיניום. לא שמתי לב להיפוך. רק כשקראתי שנית. אולי בענייני אהבה , המח לא עבד אצלי מספיק.

magy

New member
אל תרגיש אשם בן בן....

כולנו חוטאים בזה......פה ושם....... חוטא , מי שלא חוטא....... הסכמתי עם ההיפוך של אלומיניום....אבל טענתי שהמח מייצר גם חם. ואז ....אבוד לנו.............. פעם אמרתי, שהמח הגברי נמצא בקצה הש..יץ כנראה גם הנשים לא פטורות מקצה מסויים......

ואמרו, חז"לינו זכרונם לברכה

אלהים נתן לנו, שפיץ, ונתן לנו מח. אבל לא מספיק דם, להפעיל את שניהם בו זמנית. ותחשבי על זה...מגי

magy

New member
אתה חושב שיש משהו

שעדיין לא חשבתי עליו????? חוץ אולי, מפיסיקה גרעינית, ומתמטיקה דיפרנציאלית......(יש מושג כזה?) יש לי בעיה של עודף מחשבות טפלות. אני מחפשת במוסכים שמן ......לגלגלים בראש...... בבית מרקחת לא מצאתי...... יש לך מושג איפה משיגים את השמן הזה??????

למעלה