מורשת חיל הים

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
מורשת חיל הים

אתר מושקע, של רשת עמל, המזמין את חובבי הים, אנשי חינוך ומפקדים לבקר באתר המורשת של חיל הים. כלי שיט - אלבום כלי השיט ששירתו בחיל תאריכון - אירועים בעלי משמעות היסטורית קרבות ומלחמות - קרבות שהיו לאבני דרך במורשת החיל מאמרים מאגרי מפות תמונות אתר לשיטוט ולא להצצה בלבד..... יש המון חומר.

שקדי

New member
חיל האמבטיה.........../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif

חיל הים אותו אני פגשתי כשהצטרפתי לשורות היה דבר שכשאני חושב עליו עכשיו זה ממש מעליב אניות משרידי מלה´´ע 2 ציוד מיושן ובסיסים רעועים רק כשהגיעו הסט´´ילים תפס תנופה והוכיח עצמו במלחמת יום הכיפורים

אורניהו

New member
ובששת הימים גייסו את צי ספינות הדיג

הרכיבו להן במספנות מין מתקן אחורי להטלת פצצות עומק,,וככה הם שוטטו להן במימי המפרץ וחיפשו צוללות אויב.. *והחסקות של ´גיגי´ מחוף השקט היו מגוייסות גם הן.לאורך השובר גלים מצידו של הים הפתוח,,,

שקדי

New member
מייד אחרי המלחמה..........

ירדנו לשארם לחפש את המוקשים הימיים שנאצר אמר שהוא חסם איתם את המיצרים הגענו לשארם והתארגננו לחיפוש קיבלנו לרשותנו נמ´´ך (מין נט´´קצ´יק) והעמסנו עליו את הציוד בערב שלפני בתדריך האחרון מישהו העלה את הסוגיה ישנם הרי מוקשים ימיים שכאשר גוף ברזלי גדול בסביבתם הם מתפוצצים בלי לשאול שאלות מיותרות....אז מה עושים היתה התלבטות רבה ותשובה לא נמצאה יצאנו לדרך בכל זאת וזה שלא התפוצצנו אתם בטח מנחשים אבל עברנו חוויות אין חקר ונופי בראשית תת ימיים קסומים ועד היום שאני נזכר בעליבות הציוד מול הרצון לבצע הגובל בחוסר זהירות משווע אני בטוח....שהמזל הולך עם הטפשים..........עובדה

למעלה