מורני עוזבת אותנו!!!!!!

בובו6

New member
מורני עוזבת אותנו!!!!!!

פרסום ראשון: מורן גרוס עוזבת לטובת עבודות בניו-יורק מה שייאלץ את החבר רן בכור להמתין לה בסבלנות בארץ: "לכל אחד מאיתנו יש כרגע את היעד שלו ואנחנו מאמינים שהאהבה שלנו מספיק גדולה ושהיא תשרוד גם את זה", אומרת גרוס בראיון ל- Eonline מאת: שירי הררי 16.03.05 כשמורן גרוס תסיים את חובותיה לעונה השלישית של "אהבה מעבר לפינה", היא תפרוש כנפיים ותתעופף לניו-יורק. לא מדובר בטיול קצר, או בעבודת דוגמנות חד-פעמית שצצה, אלא בשהות ארוכה, לפחות בת שישה חודשים טובים. נכון, יש לה כאן חבר ויש גם עבודה, אבל היא לא רוצה לפספס הזדמנויות מעבר לים ומרגישה שזה הזמן שלה לפעול. "הייתי בניו יורק עוד לפני שהתחילה העונה השנייה של 'אהבה מעבר לפינה', ומאז היו לי עבודות שהייתי צריכה לעשות בארץ ולא יצא לי לנסוע שוב, כיוון שהכל פה מאוד אינטנסיבי. אבל הבטחתי לעצמי ולעוד כמה אנשים שם - שכבר די כועסים עליי שאני מבריזה להם - שאני אחזור", מספרת גרוס ל- Eonline. השנה האחרונה שעברה על גרוס (20) באור הזרקורים שינתה אותה ללא ספק. היא הפכה חשדנית והססנית יותר ולא מזדרזת לפטפט על עצמה יותר מדי. היא מאוד זהירה בדבריה ומנסה להיות דיסקרטית ככל האפשר. לפיכך, היא מסכימה להסגיר רק כי היא נוסעת למטרה מסוימת, יש כמה עבודות סגורות, אבל לא מגלה במה מדובר. "כרגע אסור לי לדבר על זה, אבל מדובר בעבודות נחמדות ביותר ואני מאוד מרוצה. זה יהיה מוזר שוב לא להיות כאן, אבל מצד שני זה יהיה נחמד לעשות משהו שעסקתי בו הרבה שנים ואני נהנית ממנו", היא אומרת. בעצם, היא התחילה את דרכה כדוגמנית והובילה בחו"ל קמפיינים של דים ואנטיפלירט להלבשה תחתונה. בישראל כיכבה בקמפיין של קרליין ודן קסידי, שם הוחלפה לאחרונה בעדי נוימן. עכשיו, כמעט ואי אפשר להשיג אותה, שכן היא מצלמת את הפרקים לסדרה ומספרת בגאווה על השינויים שחלו בדמותה הטלוויזיונית. טוב, לא ממש מספרת, יותר רומזת. "הדמות שלי מאוד מתבגרת ומתחילה לעסוק במוזיקה ובתחומים חדשים, היא ממש שונה מהעונה הקודמת. יהיה לה גם רומן חדש לקראת אמצע הסדרה". למתי מתוכננת הטיסה? "בעיקרון אנחנו מסיימים את הצילומים בתחילת אפריל, אבל כרגע התאריך לנסיעה שלי עדיין לא סגור בגלל עניין ערב פסח. אני עוד מתווכחת על זה כי אני רוצה לעשות את ליל הסדר עם המשפחה שלי". עם רן. האהבה תשרוד הכל בניו-יורק תתגורר גרוס בדירה שכורה באיזור הסוהו, והיא לא חוששת להיות לבד בעיר הגדולה. יש לה שם חברים עוד מהסיבוב הקודם, ופה ושם יקפצו ההורים וחברים לבקר אותה. "הדירה שלי תמיד תהיה פתוחה לכולם". אבל מה, יהיה אחד שלא יוכל לבקר - רן בכור, החבר החייל. "זה בסדר מבחינתי, כי ככה אני אוכל לבוא לבקר אותו כאן", היא אומרת. אגב, לא תשמעו ממנה מילה אחת מיותרת על בכור ועל הקריירה הצבאית המדשדשת שלו. היא מתפתלת לרגע ואז אומרת-מבקשת שלא להגיב. איש-איש וענייניו הוא. איך רן מקבל את הנסיעה שלך? "הוא בסדר גמור עם העניין ואנחנו מסתדרים. זה לא הכי כיף בעולם להיפרד לתקופה מבן הזוג שלך, אבל לכל אחד מאיתנו יש כרגע את היעד שלו ואנחנו מאמינים שהאהבה שלנו מספיק גדולה ושהיא תשרוד גם את זה". ובסך הכל, העניינים אצלכם בסדר והאהבה פורחת? "ברוך השם הכל בסדר אצלנו, ובעזרת השם הכל גם יישאר בסדר".

אביחי 33

New member
היא לא עוזבת את אמ"ל...

היא הולכת להמשיך בקריירה הנפלאה שלה בחו"ל
אבל אל דאגה... אנחנו נראה אותו בעונה השלישית בחודש מאי
אוהב מיליון
אביחי

agamoush

New member
לאאאאאא....

למה ,למה ,למה היא עוזבת אני מקווה שהיא תחזור מהר כי תכננתי לראות אותה מתישהו אבל היא טסה אוףףף... אבל מצד שני היא עוזבת לטובת עבודה שתהנה והכול ושתחזור אני מקווה שהיא תמשיך פה לעבוד בארץ בדוגמנות ובכל מה שהיא רוצה..... אבל העיקר שתצליח במה שהיא רוצה בארץ ובח"ול אבל היא תחזור מהר אני מקווה ..... תודה רבה על הכתבה ! לא הייתי הרבה אבל אני יחזור לפה... להתראות לכולם!!!

למעלה