מורנא, שאלה לגבי Indisciplined Lucy

Rondomali

New member
מורנא, שאלה לגבי Indisciplined Lucy

השאלה היא לפורום. היא הופנתה למורנא (מכירים מפורום פסיכדליה) כדי שההודעה לא תימחק על הסף בחשד לטרוליזם. שמעתי את האלבום Indisciplined Lucy - About the black eyed girl מ-1999 (ההרכב הוא שבדי) והשילוב הזה של פרוג-מטאל ופולק שבדי/סקנדינבי (חלילי רועים וכינורות) מצא חן בעיני, למרות שהקול של הזמר קצת מעצבן. האם מוכרים לך/לכם דברים דומים, עם דומיננטיות של פולק סקנדינבי? אם ידוע על עוד דברים שההרכב הזה הוציא (כמעט שאין עליהם מידע ברשת)?

אני לא יודע לגבי סקנדינבי,אבל כדאי

לך לנסות את ההרכב ההונגרי ATTILA KOLLAR - יש לי הרושם שאולי תאהב. מדובר בפרוגרסיב-פולק עכשווי,זה הרכב שמנהיגו הוא חלילן,יוצא סולריס לשעבר,הנה מה שכתוב עליהם ברשת: Kollar is the flautist/flutist for SOLARIS. As such, the flute is the centerpiece for this instrumental album, but the guitar is outstanding as well. "Musical Witchcraft" (fabulous flute accompanied by some great rock musicians... much harder rock than SOLARIS... sort of a Progressive Folk Metal sound. Almost all the members of the 1990 SOLARIS line-up are on this album. You'd have to say this is SOLARIS reincarnated with a vengeance.

לגבי ההרכב שאתה שואל לגביו

האמת אני לא ממש מכיר אותם,אך מהמעט שהצלחתי לבדוק בשבילך,זה האלבום היחידי שהם הוציאו,וזה המעט שמצאתי: Conceptual band which delivers a blend of symphonic prog with many other influences, with several instruments present in the music. Vocals have a Neo Prog approach though. Very difficult to categorize, but interesting enough to keep the listener's attention track after track...

מורנא007

New member
היי רונדו ../images/Emo13.gif

אני לא מכיר את ההרכב, sorry. כרגע עולים 4 הרכבים עם נטיה מסוימת לפולק סקנדינבי, והם די מפורסמים. White willow - הרכב נורבגי (מנהיג הלהקה הוא יהודי ועם קשר לישראל), שני האלבומים הראשונים משלבים קולות נשיים, עם פולק והם די פרוגיים - פרוג פולק. האלבום השלישי יותר פופי. את האלבום הרביעי לא שמעתי. Änglagård - אני משער שאתה מכיר. קלאסיקה של פרוג 90es שבהחלט משלב פולק. Annbjørg Lien - Baba Yaga מאמר התפסם כאן. Deadwood Forest - הרכב אמריקאי/שוודי שפועל באותו תחום, עם קצת השפעות פינק פלוידיות, רק שהאלבום שקניתי פחות מרשים מהויאט וילו או אנגלאגדאר. קניתי ב- e-Bay עוד 2 דיסקים של הרכבים דומים ששמם ברח מזכרוני.

מורנא007

New member
נזכרתי שגם

האלבום הראשון (s/t) של להקת קאיפה הוא גם פולקי למדי.

Rondomali

New member
../images/Emo51.gif ההמלצות יבדקו ../images/Emo8.gif BTW מורנא

White Willow - הזכרת לי, יש לי בארץ CDR של האלבום האחרון שלהם (אאל"ט, משהו עם Seasons). Anglagard - יש לי את שני הדיגיפקים שלהם (היבריס ופרולוג) אבל הם ליגה אחרת, ה-NBA של הפרוג (אלבומים שהם מאותם 2%). יתר הסקנדינבים שהומלצו יבדקו. ואהבתי את הביקורת בשרת. BTW מורנא, בסופ"ש האחרון הייתי "לא רחוק" ממך (במונחים ארה"בים ובהנחה שאתה עדיין בממפיס) בפסטיבל בלוז וסאות'רן רוק ליד דאלאס.

מורנא007

New member
...

חבל שלא כתבת לי, דאלס היא 5-6 שעות נסיעה מממפיס. בדקתי בבית הדיסקים האחרים שיש לי בתחום הם: Kerrs Pink - Art of complex simplicity Kvazar - s/t הראשון פולק - פרוג עם דגש על הפולק שדומה לפולק בריטי והשירה באנגלית. השני דומה לאנגלגארד. אני גם ממליץ לשמוע יצירות של גריג (כמו פר גינט) שמושפעות מפולק סקנדינבי. אומנם לא רוק, אבל מוסיקה טובה.

Rondomali

New member
אני עוד אגיע לממפיס ../images/Emo160.gif

בסופ"ש יש לנו טיסות מסובסדות מפיניקס/טוסון וגם ממפיס נמצאת ברשימת היעדים, כך שאני עוד אגיע לשם. יש לי את המייל שלך וכמובן שאני אצור קשר לפני. ד.א. בסוף החודש אנחנו נוסעים ל- Burning Man ויש לנו מקום פנוי, כך שאם בא לך אתה מוזמן להצטרף לשבוע הזוי, והעיקר: בלי CNN. אנחנו יוצאים מטוסון וחותכים את אריזונה ונבדה עד ל- Black Rock City ליד רינו. לפי הסיפורים זה משהו סוריאליסטי לחלוטין. J אמר לי בזמנו שגם דודי יהיה שם כך שנוכל לארגן מיני-מפגש.

למעלה