מורן...

AnarchyInIsrael

New member
|בלונדפה היא דומה לשרון סטון קצת לא

לדעתי היא מתוקה אבל יפה היא לא. לפחות לא כמו שירז. האמת שרותם אבהוב יותר לטעמי, אם כי היא יותר מלאה (אז מה? מי אמר שלהיות מלאה לא יפה)? מורן חמודה ונבונה, אבל יותר מידי משופצת לטעמי: שפתיים, חזה, שיער צבוע, אף אחרי ניתוח, הכל אצלה מלאכותי, א מה שווה להיות יפה אם זה לא מהטבע? אבל בלי קשר, מורן לדעתי מקסימה ויש לה חוש הומור מצויין ועיצות טובות (תמיד) ואני אוהבת אותה. תמשיכי להצליח!

moranlive

New member
ניתוח אף לא עשיתי אבל מה שכן:

שאיבת שומן,סיליקון בישבן,השתלת שיער בלונדיני,הצרת אוזניים,פילינג עמוק הורדת שיער באצבע הימנית של הרגל,מתיחת פנים כבר אמרתי?הצרת היקפים, בגלל שאת מכירה את כל סוגי הניתוחים שעשיתי אז תהיה יותר מדויקת טוב???

get well

New member
אל תתעצבני!!!

זכותו של כל אדם לעשות עם גופו כרצונו, ואת יפה ככה ואני בטוחה שגם לפני היית יפה. אז אל תתיחסי-קנאה זה דבר אכזר שאלה: תגידי את אוכלת? כי את נורא רזה!!!!

מה זאת השאלה הזאת גט-וול?!

ברור שהיא אוכלת! הרי היא לא מתה מרעב נכון? הרי היא כבר אמרה איך היא שומרת על הגיזרה שלה. תדפדפי אחורה ותלמדי...

get well

New member
../images/Emo13.gifטוב אתה צודק

אבל פשוט היא נורא רזה, אז אני דואגת לה
בכל מקרה כולם שתדעו שבמציאות היא הרבה יותר יפה מבטלויזיה..

dina didi

New member
עזבי שטויות

ת'אמת אני לא מבינה מה את בכלל מתייחסת לבחורות ובחורים כמו אלה שכותבים שטויות... את נראת פצצה והלוואי על כולנו. חוץ מזה שגם אני עשיתי ניתוח ואני גאה.

Sharon15

New member
חנפנית? ממש לא! היא באמת

מהממת לדעתי!!!. ומה הקשר שיש לה חבר? גם לי יש חבר!. ומה זאת התמונה הזאת? הבעל שלך???. בכל מקרה, חשבתי שאת רוצה להשתנות! מה נסגר????.

למעלה