מורן!

כמו חדש

New member
מורן!

את מדברת על דרך התנהגות?????את? את זה שפונים אליה בצ`ט והיא מתחפפת אפילו בלי להגיב.את שמחקת וחסמת אותי מבלי לדבר איתי לפני.את? ולעניננו.... את רוצה להעיר לי ?אין בעיה אבל למה בהודעה שהכותרת שלה לכולם?יש לך משהו להגיד? תכתבי לי את זה בהודעה נפרדת עם כותרת שמופנת אלי.מתי שהוא דיברו פה על זה שלא נכנסים להודעות עם כותרות פרטיות.אני חושב שסתם הגזמת לגבי.הודעה אחת על חוויה ``מרנינה `` מהצבא ברגע של שטות.יכול להיות שלא היתי צריך לרשום אותה,צודקת.אבל אם תשימי לב יש שם הודעה שלי איפה שהוא באמצע שאומרת לאנשים שמספיק עם הגועל שנרשם. בקשר להודעות שלי לאלדד(יגאל הים).הבן אדם חדש ואני מנסה לגרום לו להשתלב.זה הכל.כל האינטרנט והפורומים חדש לו.וחוץ מזה מה ההבדל בין ההודעות שלי לאלדד על חוויות שלנו ביחד לבין ההודעות שלכם על המפגשים שלכם?במיוחד אם זה מפגשים של שני אנשים בלבד (ע``ע המפגש שלך ושל שני). וכן גם אני חושב שהפורום התדרדר לשפל.אולי בעקבות כל מיני אנשים ``חדשים`` שהוזמנו לפה והפכו אותו לפורום בסגנון איזה פורום מקביל שהם קבועים בו. את יודעת?מידי פעם אני מדפדף אחורה סתם בשביל לראות איך היה פעם.ת`אמת אני מתגעגע לימים של דפים 35-40.פעם היה טוב יותר.

מורני !

New member
ליאור

כן. אני זו שמדברת על התנהגות. ואני יכולה לתת לך כמה דוגמאות להתנהגות אחרת שלי אבל, לא רואה בכך טעם. אגב. מה הקשר בין הצאט לבין ניהול הפורום? ועוד אגב - יש בצאט דבר שנקרא ניתוקים. מוכר לך? לי כן. אפילו מאוד. אני לא חושבת שהפורום התדרדר לשפל. מצטערת. פשוט לא חושבת ככה. בטח לא בגלל הסיבה שאמרת אתה. ואם יש לך טענה מסויימת נגד אנשים מסויימים אתה מוזמן להגיד שמות. לא לזרוק רמזים באוויר. ושוב אני אגיד - הפורום פתוח לכולם. זה עדין לא הובן?

למעלה