מורן תתבגרי !!!!

למיטב הבנתי...../images/Emo110.gif

מדובר כאן על מורן סטויצקי לא על אייזנשטיין... לא נורא

נוני 17

New member
אתה צודק בהחלט!

מורן אייזנשטיין מיתנהגת לחבר שלה חיים כמו שהוא שפוט שלה.

נוני 17

New member
אתה צודק בהחלט!

מורן אייזנשטיין מיתנהגת לחבר שלה חיים כמו שהוא שפוט שלה.

nabula

New member
מורן תתבגרי !!!!

שמוליק שירי ושירז היתם עשר !!! מורן נמעס מהפוזות שלך והמונולוגים הסתמיים. אם יש לך פניני חוכמה תדברי אלינו בגובה העינים ולא מאי שם , ואם את מנסה להיות הביצ´ית בחבורה , מה שיוצא זה ילדה מפונקת ולא יותר.

אבל נובלה(זה השם?)../images/Emo110.gif

דיברה על התוכנית של שמוליק שירי ושירז... המשתתפת שם הייתה מורן סטויצקי..

אני ממש מסכימה עם החברה פה....

אני חשובת שמורן היא יותר פוזאיסטית מאשר באמת מבינה בעניין. היא פחות מנסה לפתור בעיות של אנשים שמתקשרים, ויותר מנסה לבטא את עצמה ו"לשפוך" את הניסיון שלה. ויש לי עוד דבר להוסיף על מורן...כל המוסיף גורע מורנוש!

בוטנית

New member
כן בהחלט

היום בחנתי את התכנית של הבנות והגעתי למסקנה שהיא לא כ"כ גרועה, למעט, כמובן, מורן המאוסה. היא פשוט הורסת את התכנית ונראה שכולם מסכימים על זה. מה יהיה הסוף???

מה עוד ש...

גם בשמש היא לא הייתה משהו!!!! מה יהיה הסוף!? שיביאו את שרית חדד במקומה או משהו! חחחחחחחח

אנהלה

New member
גם אני שמתי ../images/Emo23.gif לזה... צפיתי קצת בתוכנית של הבנות אתמול ושמתי לב לשירז ושירי שעונות אחלה תשובות ומורן סתם נדחפת לפריים ועונה לצופים דברים מפגרים. לדעתי שירי הכי חמודה שם, היא לא מחזיקה מעצמה מלכת היופי (למורת שהיא נראת נהדר) והיא עונה תשובות לעניין! ושירז קצץ אבל בעיקר מורן מנסה כל הזמן להכנס לפריים עם פרצופים דביליים שהיא עושה גם כשהיא עונה על שאלות... מורן בטוחה שיש לה את זה בגדול מורן - צאי מהאשליות

הכי מפריע לי...

היא קצת(הרבה!) ישירה מדיי!!!
היא צריכה לעבוד על זה... תמיד שאני רואה אותה אני חושב שהיא מנסה לחקות את אריק. אולי אני טועה.
אסי.

shirany

New member
כן גם אני חושבת כך......

היא מנסה לחכות אותו ולא הולך לה....... אגב היא מנסה לרדת על כל אחד שמתקשר עם בעיה גם אם לא צריך לרדת עליו ומורןןןןן תפסיקי למצמץ זה מעצבן אותי

למעלה