מורן גמליאל

perrinat

New member
אין קשר../images/Emo103.gif

גם שירי ונינט חתומות בחברת תקליטים. ואם הם יוציאו את הדיסק שלהם עוד חצי שנה זה לא אומר שהם נכשלו...

אני מעריצה של שי ולמרות זאת

אני לא חושבת שיש תחרות בין שי שירי ונינט ,וזה לא אומר שהוא הצליח יותר מהן!! הן הלכו על תחום ה TV והוא על המוזיקה והוא הוציא רינת לידיעתך דיסק יפיפה ,מקורי ,אותנטי,מיוחד ,שונה בוגר ,מסקרן ומעניין אז לפני שקוטלים ,תבדקי את הדעות שלך , הוא כשרון מדהים במדינה!!

perrinat

New member
אני קטלתי את הדיסק../images/Emo35.gif../images/Emo103.gif

זה ממש לא מה שכתבתי
אמרתי הזמן זה לא הקריטריון פה... למעשה אחותי קנתה את הדיסק באילת, וביום ראשון היא תביא לי אותו אז אני אשמע אותו

אני מסתכלת על עכשיו..../images/Emo95.gif

ומבחינה מוסיקלית הוא הכי מצליח..עליהן לא שומעים בכלל בתחום המוסיקה..כל אחת תקועה בתחום אחר.. עוד חצי שנה נראה מה יהיה איתן ועם הדיסקים שהן יוציאו

shuis4ever

New member
סליחהההההההה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

גבסו קפץ על ההזדמנות כי הוא היה חייב. הוא הפחות פופולרי מבין השלישיה, הוא לא קיבל הצעות מפתות מספיק, והיו לו הרבה חומרים כתובים. אלבום זה לא משהו שמסיימים בחודשיים. צריך לעשות כסף, ליצור קשרים עם אנשים מתאימים, לכתוב ולהלחים שירים, לחשוב על הביצוע שלהם. אלבום זו עבודה קשה מאוד. נינט קיבלה המון הצעות והחליטה לקחת את הדרמה המוזיקלית שלגעתי זו החלטה מצוינת. אם נראה לך שהיא יושבת בבית וחוזרת על טקסטים אז תופתעי לגלות שהיא עובדת קשה על האלבום, וכך גם שירי. טדי הפקות גם מייצגים את נינט, הם מהווים חלק חשוב מההחלטות שלה, וטוב שכך. מהר זה ממש לא בהכרח טוב, לגבסו כבר היה אלבום שלם כתוב ומולחן מגיל 16 וזה 80 מהעבודה. אני מעדיפה שנינט תיקח את הזמן שלה ותוציא משהו שהיא אוהבת ושלמה איתו לגמרי. וזה שבכל הסקרים הכי חשובים היא נמצאת בטופ 10 של הסלבריטאים בארץ, שנה אחרי, זה הישג אדיר!!!

shuis4ever

New member
אין לך מושג על מה אתה מדבר.../images/Emo4.gif

מילא היית אובייקטיבי, אבל אתה קורא ליצירות העתידיות שלה זבל עוד לפני ששמעת אותן, וזה מראה על ילדותיות. בשבילך היא משעממת, אבל בשביל 800,000 אחרים היא כוכבת. אל תדבר בשביל כולם ואל תחזה את העתיד של נינט בבקשה. אתה פשוט מדבר שטויות.

push

New member
האמת שלך.

סתם שתדעי מורן מופיע דיי הרבה בכל מיני מועודנים וזוכה ללא מעט הצלחה

aYaLoLy

New member
דווקא לא.

למורן יש המון שירים שהוא כתב, ושהוא גם מופיע איתם במועדוני הבארבי בכפ"ס ובת"א. הוא עצמאי וזה הרבה יותר עדיף מאשר להיות בובה של חברת הפקות.

rain girl

New member
יש לו יותר

מ-6 שירים? אבל בעיקרון זה נכון מה שאמרתם. במדינה ישראל מאוד קשה להצליח בתור אומן כי כולם מורידים את השירים מהאינטרנט או שקונים דיסקים צרובים. זאת לא מדינה כל כך גדולה שיכולה לגרום לזמרים להיות כוכבים במדינה שלהם ואשכרה להרוויח מיליונים רק מהרווחים של המעריצים המקומיים. (בריטני ספירס למשל). אני לא חושבת שזה ישתנה בעתיד.

../images/Emo41.gifוטוב שהוא לא עלה לגמר..

זה לא המקום שלו.. שיהיה זמר-יוצר, כל הכבוד לו אבל כוכב בקנה מידה של נינט או שירי
אין לו פשוט סיכוי.. ואני לא מדבר על הקול שלו, כי זה כבר טעם אישי (אני לא אוהב אותו אגב), אין לו פשוט נוכחות של כוכב, זה מה שהתוכנית מחפשת "כוכב נולד".. זמר שהוא כוכב.. ולא כל זמר יכול להיות כזה..

AmiTutiT14

New member
../images/Emo45.gifאני הייתי בעד מורן בעונה הקודמת

ואין לי מושג למה העיפו אותו. אולי בגלל שמי שמצביע אלו בד"כ האנשים שמקובעים על סוג מוסיקה אחת, והוציאו אותו כי הוא היה מקורי, בדיוק כמו ניסו

כל שיר שניסו שר נשמע אותו דבר

ולא משנה מה הוא שר, זה תמיד ישאר אותו דבר. מורן אגב היה באמת אחלה.

AmiTutiT14

New member
לדעתי ניסו מאד מיוחד.

הוא שר רק מזרחית, ונינייט שרה רק פופ. הרוב אומרים שניסו שר אותו דבר, כי הוא שר מיוחד, והשירים שלו תמיד מיוחדים ונשמעים זהה. נינט שרה תמיד שירים רגילים כאלה, לא הכי מרגשים (לפחות אותי), ובגלל זה לא אומרים שנינט שרה אותו דבר. ניסו תמיד מרגש אותי.

shuis4ever

New member
וואלה?! ../images/Emo163.gif../images/Emo141.gif../images/Emo163.gif

לא ידעתי שהיהודים הם להקת פופ, ושזוהר ארגוב הוא בריטני ספירס הישראלי.

AmiTutiT14

New member
אני אמרתי את זה../images/Emo35.gif

קראת את ההודעה שלי עכשיו פעמיים, ולא ראיתי שכבתי אפילו רמז לדבר כזה. כנראה אני עיוורת. אבל בכל מקרה, מה את אומרת בזה

למעלה