מורן גמליאל

rain girl

New member
מורן גמליאל

לא ממש קשור לתכנית הנוכחית אבל בעונה הקודמת היה מישהו שלא עלה לגמר מורן גמליאל. אתם חייבים להקשיב לשיר שלו יפה כמו תמיד ובכלל יש כמה שירים שהוא הלחין וכתב. אני סומכת עליכם שתמצאו אותם. בקיצור שווה לשמוע.

ayaliar

Well-known member
ובערך באותו עניין, הראל סקעת

שיר נוסף מתקופת הלהקה הצבאית, אפשר למצוא כאן

rain girl

New member
מה זאת אומרת נוסף?

יש עוד שיר חוץ מהשיר שהמלצת עליו?

Tleilaxu

New member
../images/Emo124.gifביצוע מדהים!

אבל אין על רמי עם הפסנתר כשהוא מחומם.

aYaLoLy

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מורן היה הכי טוב, מההתחלה.

push

New member
הגיע לו לזכות הרבה יותר מאשר לנינט

הוא כוכב אמיתי.

perrinat

New member
ובגלל זה אנחנו גם שומעים../images/Emo103.gif

עליו עכשיו...
חברת תקליטים התלהבה מנטלי מרציאנו ולא ממנו... יש לו כולה 2 שירים.

Flendy

New member
אין פה עניין של כשרון.

זו פשוט התאמה לשוק. מורן גמליאל לא יכול היום להתבלט בשוק-לא מפני שהוא זמר לא טוב,או מפני שהחומר שלו טוב (לגבי שני הסעיפים אני חושב:כן). הוא פשוט יבלע בין ים היוצרים והאמנים המלנכולים שיש בסצנת הרוק הישראלי. עד כמה שאני לא סובל את נטלי מרציאנו,לפחות היא מביאה משהו קצת אחר. אפילו נינט לא הוציאה יותר מ-2 שירים-וחבל. הכל עניין של קהל יעד. גם כך עם קול העותקים הלא חוקיים התקליט שלו היה נקבר בערימה יחד עם הדיסק האחרון(והיחיד) של פינגפונג
. אולי הוא יוציא איזה שיר םפחות דכאוני ויותר רענן-ויתפוס נתח שוק קט שיגרום לו להצליח-כי הוא באמת מוכשר.

yoooni

New member
נינט התגלתה כאחת שזוכה ונעלמת

וכן אני אתייחס להופעתה ב"השיר שלנו" כהיעלמות. הסינגלים ברדיו לא הביאו אותה לשום מקום... מיותר להוציא עוד סינגלים, כי היא פשוט לא עושה את זה לאף אחד... כל כך לא. כל כך משעממת. אולי כדאי שהיא תתחיל לחשוב לשחרר גירסה אקוסטית לים של דמעות... אולי זה יביא לה תהילה
מה שמצחיק עם נינט, זה שלאומת כל אמן אחר, הסינגל הראשון של נינט היה נפילה. בדרך כלל כשאמן מוציא סינגל ראשון לרדיו הוא מוציא את ה"בסט אוף דה בסט" שלו, ואחר כך סינגל שני ושלישי זוכים לקצת פחות תהילה. תתכוננו לראות את נינט משחקת עוד הרבה, כי לשיר היא לא תשיר. (חוץ מהבטחה שלי, יביאו אותה לשיר ים של דמעות בגמר של ניצנים השנה) ולגבי נטלי מרציאנו, אני בטוח שאפילו הסינגלים שהיא תוציא לרדיו יהייו יותר להיטים מהזבל של נינט

Flendy

New member
אני מיצר על העובדה הזו.

אמנם היא לא מסוג הזמרות שאני אוהבב,אבל אי אפשר להתעלם מהקול והנוכחות המטריפים שלה. אני מאוד רוצה שהיא תוציא שיר שיצליח.

נינט נעלמה מעט מעולם המוזיקה אבל

היא נסיכה אמיתית!!!!!הקול שלה מהפנט,משכנע ,מדהים ,כובש, סוחף מרגש ,נוגע ,אי אפשר אפילו לתאר את האיכות של הקול שלה במילים !!!!!!!!!!!!!!!!! היא ריגשה ונגעה בכל המדינה ,ממש ככה ,וכל ההיסטריה של כוכב נולד זה הרבה בזכותה ,היא הצליחה לגרום לתוכנית להראות כמו שהיא היתה עונה קודמת ,והעונה זה פשוט לא יקרה ,הקסם אבד ,זהו !!!!!!!! ונינט עוד תוכיח את עצמה ב-ע-נ-ק בעולם המוזיקה ,אין לי כל ספק בכלל!!!!!!!!!!!!!!!

אני מה זה מסכימה..../images/Emo95.gif

ואפילו יש הוכחות בשטח..נינט מקום ראשון בכוכב נולד.. וחוץ מזה שהיא יכולה לדרוש הרבה כסף על הופעה שלה היא לא שווה כלום בנתיים ואני אומרת את זה עם כל האהבה שלי אליה..הוציאה כמה סינגלים ונעלמה לה אל עולם המשחק..וראינו הרבה זמרים שעוברים את ה"מהפך" הזה.. והנה גבסו מקום שלישי בכוכב נולד וכבר הוציא תקליט ראשון עם שירים שהוא כתב והלחין..והיא? נאדה.. אותו דבר שירי..שאפילו סינגל עוד לא הוציאה..

perrinat

New member
שירי עובדת על האלבום שלה../images/Emo103.gif

אם הוא הוציא דיסק פחות משנה מאז שהוא נולד זה אומר שהוא הכי הצליח
זה אומר שהדיסק טוב

כן זה אומר שהוא הכי הצליח..../images/Emo95.gif

זה לא חברת שטיחים הוציאה לו את התקליט זה חברת תקליטים מוכרת שלא מעוניינת לספוג הפסדים והם לא היו מוציאים לו תקליט אם זה היה תקליט חרא ואם הם לא היו חושבים שהם יעשו ממנו בוחטה.. ואין מצב שהוא הולך להכשל בכל מקרה..כי מתים עליו

למעלה