מורן אייזנשטיין

• פותח הנושא Karp
  • פורסם בתאריך

AnarchyInIsrael

New member
את פירסמת את זה בכל מקום ../images/Emo124.gif

וגם עשית פרסומת למכון שם עברת ניתוחים, אז איל לא נדע? חוץ מזה רואים, זה לא ניראה טבעי, אחותי. לא השפתיים לא האף לא הציצי ולא הצבע של השיער. מצטערת, את ניראת נורא משופצת. אבל כנראה מה שהטבע לא עושה עושה הצבע.

OoOi

New member
מה יש לך?!

דבר ראשון אין שום דבר רע בניתוחים פלסטיים. ההפך...ניתוח פלסטי זה יותר מחזה מוגדל או אף סולד ומי שלא עבר את זה גם לא יכול להבין את זה. אני מציעה לך לשתוק. לא ראיתי שאת ממהרת לשים תמונות שלך פה במקום זה את שמה תמונות פורנוגרפיות...שימי לב איך את מתנהגת ואין את מתבטאת כמו איזה זקנה סוטה... דבר שני הגדלת שפתיים זה לא ניתוח. לפני שאתם מדברים תדעו קצת על מה. ודבר אחרון...קצת כנות. מורן נראית נהדר ואת היית מתה להראות כמו הציפורן הרגל הימנית שלה, סבתאלה. נראה אותך שמה פה תמונה (שלך לא של האשליות שלך). אני לא חושבת שיש לך את האומץ.

moranlive

New member
ללא מלים,אני לא יכולה להתבטא ככה

כי אני לפחות מכבדת אותכם,טוב שיש מי שעושה את העבודה בשבילי אז תודה.

Karp

New member
בר רפאלי ומיה מהמורדים

אוקיי ובנוסף יש לי עוד שאלה: מישהו יודע אם בר רפאלי ומיה מהמורדים עברו ניתוחים להגדלת חזה?

get well

New member
תשובות:

בר רפאלי כמעט בטוח שכן מיה מהמורדים לא היא רק בת 15

תשובות:... (תשובות שלי-!!)

אממ.. שניהם- לא!!! אסור בתחלית האיסור לעשות הגדלת חזה מתחת לגיל 18.. בר רפאלי לא- ולכל האנשים שבאו בטענות של.. אבל לפני שנה זה היה יותר קטן. אז.. אנשים יש פוש אפ.. ריפוד.. ו.. הילדה מתפתחת...!!!.. ומיה.. לא נראה לי.. גם- פוש אפ, ריפוד או.. שפשוט זה הגודל!! לא חשבתם על זה?.. אני מכירה ילדה שיש לה חזה גדול והיא רזה והיא בכיתה ט'.. היא לא עשתה ניתוח ולא כלום... ונגיד והן עשו... אז...??... מה הקטע שלכם?!.. זה הגוף שלהן- הן יעשו בו מה שהן רוצות.. ואם הן מרוצות מעצמן וזה עושה להן טוב.. שיהנו.. אוהבת.. בר..

אז זהו שלא!!!

הדגלת חזה אפשר לעשות מגיל 15!!! ובר רפאלי כן עשתה, כי אמא שלה לקחה אותה לעשות בגיל 15!!

s16

New member
חוצפה

היא הסבירה כבר בתוכנית שהיא עשתה רק חזה ונכון אולי זה נראה קצת משופצר אבל מה לעשות היא לא מהאלו ככה נראהב לי לא שאני מכירה אותה או משהו שיתביישו בזה כי עובדה היא אמרה בתוכנית אז כנראה שהיא אומרת את האמת והיא עשתה רק חזה. אתם יודעים יש אנשים כאלו לפעמים שאומרי את האמת!!!!!!!!!!!

טולקה

New member
אבא שלי מנתח פלסטי

והוא אמר לי שרואים שהחזה והשפתיים לא אמיתיים אבל אף היא בטוח לא עשתה! וחוץ מזה שתעשה מה שבראש שלה, לאנשים יש נטיות להכנס לאנשים אחרים לורידים. ולא שיש מה לעשות עם זה, מורן שהחליטה להיות מפורסמת היתה צריכה לקחת בחשבון שאנשים יגידו ויכתבו עליה דברים שלא תמיד נכונים ונעימים לשמוע ולפי דעתי היא גם יודעת את זה! אז זהו רדו ממורן היא פשוט מקסימה בעיני- אני לא מתה על איך שהיא נראת אבל היא פשוט אחלה בנאדם נראת! ולפי דעתי בר רפאלי זוועתית אבל מיה מהממת!

ea1987

New member
מורן עשתה רק חזה ושפתיים!!!

לידיעכם מורן אייזנשטיין עשתה רק ניתוח חזה ושפתיים ואני לא חושב שיש בזה משהו רע אלה אפילו טוב זה העלה לה את הביטחון העצמי לגבי עצמה ולדעתי היא נראית פיצוץ וכל האנשים הדבילים פה שאומרים שהיא ראתה ניתוח גם באף אז יש לי הודעה בשבילכם: לא רואים כי היא לא עשתה זה אף שלה!!! אז תפסיקו להעביר ביקורת על כל האנשים כי עובדה שכל הניתוחים שהיא עשתה היא הגיע למה שהיא הגיע וכל הכבוד לה!!

AnarchyInIsrael

New member
אני לא אשים תמונה בחיים

קודם כל אני אדם שלא אוהב פירסום ושנית זה לא רלוונטי. לא אמרתי שמורן לא ניראת טוב, היא ניראת טוב מאד, אבל זה בזכות הצבע והרפואה, בעוד אצלי זה הגנים והטבע. אבל אני מודה שהיא יותר סקסית ממני, ויש לה גוף נפלא, כי להיות סקסי זה לא רק מראה, זה אופי, התנהגות, איך שאתה מציג את עצמך, הולך, חושב וכו. אני לא הכי סקסית, אבל לדעתי אני יותר יפה בפנים, לגבי הגוף - אני, למזלי, לא צריכה לדגמן ולהצטלם בפומבי, ואני גם מבוגרת יותר, אחרי לידות (2), ככה שאני לא ניראת כמוה, אין סיכוי שזה יקרה, ואני לא עושה הרבה כדי להיות חתיכה כמוה, פרט לדיאטה כל שני וחמישי. אין לי שום דבר נגד מורן, לדעתי היא ניראת נפלא, והיא יותר חכמה מחברותיה לתוכנית ובהשוואה לדוגמנית-מגישות-שחקניות אחרות בישראל. אני אוהבת אותה ואני שמחה שהיא מצליחה, כי זה בצדק. לא סתם היא הפכה מסתם פנים יפות למודל ולכ"כ אהודה אחרי המשפט המפורסם לספק האינטרנט "ההוא". אגב גם אני מזל דלי!

moranlive

New member
יש לי משהו להגיד...

יקירתי,זכותך לחשוב עלי מה שאת רוצה הכל בעיני המתבונן מה שאני לא מבינה זה למה את צריכה להתנסח בצורה כל כך בוטה ומגעילה יש דרך לכתוב דברים ותמיד תחשבי ההפך שאם מישהו שלא מכיר אותך היה כותב עליך דברים מבלי בכלל לדעת אם זה נכון,מה שעשיתי או לא עשיתי זה עניין שלי ואני לא חייבת לאף אחד דין וחשבון אני לא היחידה שעשתה לי פשוט יש את האומץ להודות בזה ,הרבה בחורות באות להתייעץ איתי בנושא ואני תמיד שמחה לייעץ,אז אני לא מגלה לאף אחד את אמריקה ולא שפן ניסיונות של הטכנולוגיה הרפואית פשוט בחורה בידיוק כמוך רק אם הרבה יותר אומץ...את כותבת שאת אוהבת אותי ככה לא מתייחסים לבן אדם שאוהבים,אני בטוחה שגם את לא היית רוצה שיאהבו אותך בצורה כזאת.

למעלה