מורן אייזנשטיין

• פותח הנושא Karp
  • פורסם בתאריך

Karp

New member
מורן אייזנשטיין

מישהו יודע איזה ניתוחים פלסטיים היא עברה?

dor302

New member
מי לא....?

שפתיים,חזה,אף(אני לא בטוח) ומי יודע עוד כמה אבל למרות כל הניתוחים היא נראית פ
צ
צ
ה

moranlive

New member
אני מאוד נרגשת לקרוא שאתה מכיר אותי

כל כך טוב...ויודע איזה ניתוחים עברתי...

באמת יפה שאת פה ותביני אותנו

בשביל להיראות כמוך היית חייבת לעבור שינויים מעטים כי את כלכך מושלמת שזה לא יתכן שהכל טבעי...

moranlive

New member
אין בושה

במה שעשיתי אני לא מתביישת ואף מדברת על זה,אני פשוט לא אוהבת שאנשים שלא מכירים אותי ממציאים דברים ושטויות...בכל מקרה תודה.

כל הכבוד אחותי! את צודקת בכל ה-%ים

לכל הבנות שממציאות דברים על מורן הוספתי תמונה שלך (מקווה שלא אכפת לך) ויש לי שתי מילים להגיד להן - תראו ותקנאו!

ראיתם איזה מתוקה היא? ../images/Emo85.gif

מורן - בבקשה על הפוסט הקודם ותודה על הפוסט הזה.... חחח.. עלה רעיון במוחי. אנחנו נפגשים ביום ראשון הבה בתוכנית של הבנים. אולי תבואי גם את? נשמור לך מקום טוב באמצע...

moranlive

New member
יש מצב אם לא יהיה לי כלום אבוא

בשמחה ונתראה פנים אל מול פנים פגישה באמצע החיים...

חחחח... GO MORAN!!

עכשיו ברצינות.. מורן כוסית.. ואני לא חושבת שכול העולם ואחותו צריך להכנס לחיים שלה...יש גבול.. ואם היא עשתה את הניתוחים זה כבר עניין שלה.. אם היא שלמה עם זה- אז סבבה.. כי היא נראת טוב ככה.. ונכון היא עשתה ניתוחים.. אז..??.. אנשים תתבגרו!! היא נראת טוב, היא כוסית, פצצה- מה שלא תרצו!! והיא מרוצה מעצמה- היא הגיעה למצב שהיא מרוצה מאיך שהיא נראת.. וכל האנשים שמקנאים.. תחיו עם זה!!! Moran-You GO GIRL!! אוהבת.. בר...

טלושקה1

New member
אחותי מי שאומר כאלה דברים באינטרנט

בד"כ חי באשליות... מה רע בקצת פרגון?! מורן נראית מצוין... אז מה אם היא קצת משופצת?! אם זה מה שעושה לה טוב מי את בכלל?!

תגיד לי דור- אם היו אומרים לך

שנתת שוחד, ליקקת לאנשים, התחנפת להנהלה, ויצאת עם הילדה המכוערת של הבוס של תפוז כדי להיות מנהל פה לא היית נעלב???

dor302

New member
סליחה???

אני העלבתי אותה????. היא בעצמה אמרה שהיא לא מתביישת בזה
זה לא העלבה שאלו שאלה ואני עניתי עליה...
מה קשור "נתת שוחד, ליקקת לאנשים, התחנפת להנהלה, ויצאת עם הילדה המכוערת של הבוס של תפוז כדי להיות מנהל פה" זה ממש לא לעניין

למעלה