**חניכת ח' לשעבר ** השיר הידוע.. "אינך יכולה ככה סתם ללכת...אינך יכולה לעזוב אותי אינך יכולה כי עכשיו שללללללללכת ח' ח' ח' ח' ח' ח' ח' ח' שוחט וח' שוחט ח' ח' ח' בלה בלה בלהה....... יש כזה סתם ח' שוחט את מי שלא בח' מאה פעמיםם... גדוד ח' שולט שולט שולט גדוד ח' שולט שולט שולט שולט שולט.. ואז בסוף איזה מזל שאני לא בט'! חחח כנ"ל לכל כיתה להתעורר להילחם לתת את כל מה שבכם... לתת את כל הנשמה כי גדוד ח' הם משפחה! אממממ... והיפהיפ היפופוטם הב הב כלבלב קטן מיאו מיאו חתול מסטול מו מו פרה בז בז דבורה וגדוד ח' שולט בהנגהגהגהגהגהגהגהגהגה יש עוד מלא אבל אם אני לא אשיר לך את זה אתה לא תבין...
כמה שאני זוכרת הם לא ספציפית לח' אבל אפשר להשתמש בהם.. גדוד ח' השתלט על ההנהגה נה נה נה נה נה ומי עושה ת'בלאגן? גדוד ח' כמובן במשולש במעוין? גדוד ח' כמובן חה חה חה חה גדוד ח' זאת הצלחה גדוד ח' ח' אימפריה כתום ירוק עולה עולה
תנו לי סבתא! סבתא מה? סבתא ציפי נשמה! חח זה סתם מורל שהמצאנו שנה שעברה בגדוד... לכל החתניקים לשעבר, כלומר חמישיות, קבלו שיפור של אינך יכולה ככה סתם ללכת.. אינך יכולה... להיות שרמוטה אניך יכולה... ככה סתם לתת! ט' ט' ט'!