מורלים לח'

נתי הרץ

New member
מורלים לח'

אני צריך מורלים מיוחדים לגדוד ח'! תודה מראש
...

אממממ....

**חניכת ח' לשעבר :(** השיר הידוע.. "אינך יכולה ככה סתם ללכת...אינך יכולה לעזוב אותי אינך יכולה כי עכשיו שללללללללכת ח' ח' ח' ח' ח' ח' ח' ח' שוחט וח' שוחט ח' ח' ח' בלה בלה בלהה....... יש כזה סתם ח' שוחט את מי שלא בח' מאה פעמיםם... גדוד ח' שולט שולט שולט גדוד ח' שולט שולט שולט שולט שולט.. ואז בסוף איזה מזל שאני לא בט'! חחח כנ"ל לכל כיתה להתעורר להילחם לתת את כל מה שבכם... לתת את כל הנשמה כי גדוד ח' הם משפחה! אממממ... והיפהיפ היפופוטם הב הב כלבלב קטן מיאו מיאו חתול מסטול מו מו פרה בז בז דבורה וגדוד ח' שולט בהנגהגהגהגהגהגהגהגהגה יש עוד מלא אבל אם אני לא אשיר לך את זה אתה לא תבין...

cohen shir

New member
המורל הידוע והאהוב...

ח' שוחט את מי שלא ב-ח' ומי שלא ב-ח' מוזמן ללכת! שוחט! את מי שלא ב-ח'!

JUST שקד

New member
אני אמנם חמישיסטית, אבל אני זוכרת

אני רסיעיסטי חמוד אני רביעיסטי חמוד אני רביעיסטי! אתה אגואיסטי! אני רביעיסטי חמוד

yaeltyl

New member
הנה אחד..:

אין רמי בלי ריטה אין חומוס בלי פיתה אין קבר בלי מת אין שבט בלי ח' ח' ח'.... גדוד ח' השולט איי.. כיף חיים לאדוניי... וכל מיני שכבר אמרו..[:

cohen shir

New member
אצלנו זה קצת שונה...

אין רמי בלי ריטה אין חומוס בלי פיתה אין חי בלי מת אין שבט בלי ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח הכי שווה להיות ב-ח'.... וזה ממש ארוך ואין לי כוח להמשיך....

s h a r o n 7

New member
הנה אחד ../images/Emo194.gif../images/Emo126.gif

יואו איזה שנה מדהימה זו שנת ח'
"יאללה גדוד ______, זה זמן לבלאגן, כתום ירוק בנשמה זה מ-סו-כן X3" מורל ח-ז-ק!

StandStill7

New member
הנה עוד אחד

"ירוק, כתום, ירוק כתום ירוק ואו.. גדוד ___ עולה" משהו כזה

amitika1

New member
הנה..

כמה שאני זוכרת הם לא ספציפית לח' אבל אפשר להשתמש בהם.. גדוד ח' השתלט על ההנהגה נה נה נה נה נה ומי עושה ת'בלאגן? גדוד ח' כמובן במשולש במעוין? גדוד ח' כמובן חה חה חה חה גדוד ח' זאת הצלחה גדוד ח' ח' אימפריה כתום ירוק עולה עולה

yo yoel

New member
אממ

תנו לי סבתא! סבתא מה? סבתא ציפי נשמה! חח זה סתם מורל שהמצאנו שנה שעברה בגדוד... לכל החתניקים לשעבר, כלומר חמישיות, קבלו שיפור של אינך יכולה ככה סתם ללכת.. אינך יכולה... להיות שרמוטה אניך יכולה... ככה סתם לתת! ט' ט' ט'!

למעלה