מורי!?

BIG CHEVY

New member
מורי!?

ספר לנו על עבודתך איך זה עובד.. בעבור איזה גוף אתה עובד.. וסתם חויות שאתה יכול לספר

על עבודתי קודם כל אני לא מאחל לאף

אחד מחברנו להפגש איתי במסגרת עבודתי. עבודתי או מקצועי נקרא "חוקר שריפות " בעבודתי אני נקרא למקום שריפה כדי לנסות ולגלות מה גרם לשריפה. את מקצועי הזה רכשתי כאשר עבדתי בכיבוי אש תל אביב במשך 25 שנים. כיום אני עובד למעשה ובעיקר עבור חברות הביטוח השונות כחוקר פרטי המבקשות לדעת בדיוק רב ובליווי הוכחות וצילומים את הסיבה המדויקת לפרוץ השריפה. בדרך כלל הנזקים קשים וגדולים לבעלי הנזק. קורה גם שאזרחים אשר נפגעים מהחלטת חברת הביטוח פונים אלי למתן חוות דעתי.

BIG CHEVY

New member
אני מבין שהעבודה מענינת

אהבתי את כל ענין פיענוח השרפה,הסיבות וכו..

כן העבודה מאוד מעניינת אבל לא פעם

צריך לחפור בשחור ולהתלכלך מרגל ועד ראש בשחור ובבוץ בקייץ להכנס למקומות חמים ושחורים ולהזיע כהוגן ובחורף לחפש בשחור בקור בגשם וברוח לא כל כך נחמד כמובן שבכל שריפה וחקירה לומדים דברים חדשים ,אין שריפה אחת דומה לשניה לכן כל הזמן צריך ללמוד זה חלק מהעבודה.

BIG CHEVY

New member
אני מבין שהעבודה מענינת

אהבתי את כל ענין פיענוח השרפה,הסיבות וכו..

לגבי סיפורים מעניינים מחקירות זה

קצת קשה מאחר וחלק גדול מהמקרים מגיעים לבית משפט ומאחר וחברה או אדם שילם לי כדי לערוך את החקירה אין אני רשאי לפרסם את המקרה ללא רשותו שהרי לאחר מסירת הדו"ח וקבלת תשלום הדו"ח שלי נהיה שלו ואין אני רשאי לעשות בו שימוש כל שהוא. אבל אפשר לספר על חלק מהמקרים כקוריוז וללא כל פרטים מזהים אני אחשוב על כך ואמצא עבורך כמה סיפורים

למעלה