מורי מנהלת פה?

מורי מנהלת פה? ../images/Emo2.gif

כפרעליך
באתי כי שלחו לי מסר
וגם בגלל שירמי הוא פשוט
,
,
- תבחרו
אגב, דנה ברגר וירמי באמת היו פעם זוג? והיא באמת עזבה אותו? והשיר "נפלת חזק" של איפה הילד מוקדש לפרידה שלהם? איך אפשר לעזוב דבר כזה מושלם?

r e u t 123

New member
ברוכה הבאה!

שלום לך! ואכן מורי מנהלת פה.. ועכשיו לתשובות: 1. כן ירמי ודנה ברגר באמת היו פעם זוג 2.אין לי מושג אם היא זאת שעזבה אותו אבל נראה לי שכן.. 3.ונכון את השיר נפלת חזק כתב חמי על ירמי לאחר הפרדה מדנה.. 4. באמת שאני לא מבינה אין אפשר לעזוב דבר כזה מושלם
בכל מקרה אני מקווה שתישארי פה בסביבה ותשתתפי אני רעות:) ואם כבר אז צייני 2 אלבומים אהובים ו5 שירים שאת אהובים.

היי ../images/Emo13.gif

אני יפעת, למקרה שזה לא היה מובן מהחתימה שלי
אני לא מכירה אלבומים. אני מכירה שירים, אם זה עוזר.. אני לא טובה בדיסקים :/ אבל אממ טוב נו השירים- אני אשתנה, גלי, כ"כ טוב להיות לבד
!!!, הדפוק הזה, מודדת, קולה וברה, תתחיל מאפס.. נו אז זה לא חמש, אבל אלו רוב השירים שאני מכירה

r e u t 123

New member
../images/Emo9.gif

אני בטוחה שתלמדי להכיר יותר שירים:) אז תישארי בסביבה

N o l o g o

New member
באמת?!

הם היו זוג..?!למה..?!מה הוא מצא בה?? ובניצנים הם הכי נראו ככה.. אבל אני עדיין בשוק...!

דנה מלכה! ../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif../images/Emo42.gif../images/Emo168.gif

אני בטוחה שהוא מצא בה הרבה... דווקא יכלו להיות זוג יפה.. למה היא זרקה אותו?! ובאמת בניצנים הם נראו ככה... במיוחד במודדת...

שלמונזה

New member
האמממ האמממ ../images/Emo168.gif

ירמי (לפי השמועות) היה שבור אחרי הפרידה מדנה וכפי שנאמר על זה נכתב השיר נפלת חזק... סביר להניח שאם הוא היה זורק את דנה ולא היא אותו שהוא היה פחות שבור, לא?

כל כך חבל...../images/Emo4.gif ../images/Emo42.gif../images/Emo168.gif

יכלו להיות זוג יפה... ושלא נדבר על כמה דואטים

N o l o g o

New member
אממ כן..גם אני חושבת..

אבל אם הם נפרדו כנראה שלא היה כלכך יפה..

שלמונזה

New member
מורי מנהלת פה? ../images/Emo2.gif ../images/Emo168.gif

הא כן... היא סתם נעלמה השבוע... (אוהבים אותך מור) וברוכה הבאה לפורום, שמחה שנענית למסר שלי
אם אין לך לאן ללכת אתה מוזמן להשאר

יפעתוששששששששששש

אהובתי היפה כן אני מנהלת פה מן הסתם, וכן נעלמתי כי התחלתי עבודית חדשה עם שעות מטורפות לחלוטין ולא היה לי זמן להגיע למחשב תתחילו להתרגל ..

למעלה