מורים פרטיים

snkeye

New member
מורים פרטיים

שלום! אני עושה סקר שוק. אני רוצה לדעת כמה כסף לוקחים מורים פרטיים לשעור? אני מתכוון למורים מקצועיים וגם מורים לא מקצועיים (למשל סטודנטים שמעבירים שיעורים פרטיים). תודה מראש על עזרתכם!

שאלה מורכבת

הדבר תלוי לא רק בהאם סטודנט או מורה מקצועי מעביר את השעורים אלא גם, באיזה עיר אתה מעביר את השעורים. אם תלך לסביון אפשר בתור סטודנט לדרוש 80 ש``ח לשעה אני אבל אתן לך דוגמא יותר מעשית אני סטודנט בטכניון מצד אחד יש את חיפה, מצד שני את נשר. בנשר סטודנט לא יכול להרוויח יותר מ- 50 ש``ח לשעה. בחיפה אפשר להרוויח 60-70 ש``ח לשעה משעורים פרטיים....

snkeye

New member
תודה

רק רציתי לדעת סדרי גודל. מה אתה יודע על יהוד? יש סיכוי להרוויח שם יותר מ- 50 ש``ח לשעה? שוב תודה.

אני מכיר את יהוד בתור עיר

אבל לא בתור שיעורים פרטיים... יש שם הרבה וילות....אבל יש שם גם אזורים פחות עשירים.... המלצה....לך על 50....כמו ש-``כמו חדש`` המליץ....

כמו חדש

New member
זה תלוי

הממוצע זה בין 40-70 ש``ח. אפשר לפי דקה.כלומר אתה מגיע עם סטופר וכל דקה זה שקל ככה שיוצא לשעה 60 ש``ח.אני אישית מכיר אדם שעובד כך. אפשר בתאום עם הנלמד לתאם גלובלית למפגשים ז``א כל 5 מפגשים 250 ש``ח(בתנאי שיהיו 5 מפגשים)ובמידה ולא מתקיים התנאי לדרוש 300 ש``ח(60*5). אני למשל דורש 40 ש``ח למפגש של שעה.מאחר ואני לא דורש הרבה יש הרבה פניות.ככה ``מתעשרים`` לאט ,ולא כמו כולם מנסים לעשות את ה``מכה`` מיד ומחכים שמישהו יפנה אליהם.כמו כן יש לקחת את הגורם של הנסיון .ככל שיש לך יותר נסיון בתחום ככה אתה דורש יותר.כלל מס` 3 בכלכלה. בהצלחה , כמו חדש

למעלה