גם לי יש "בעיות" עם המורה לספורט
יום ראשון מתחיל בשיעור ספורט,ואני שמסתובבת בימי שבת וחוזרת מאוחר לא קמה לשיעור הזה. חוץ מזה ששיעור ספורט בשבילי זה לשחק כדורסל ומדי פעם כשמתחשק לעשות ריצות 2000(אוהבת לרוץ) ושיעור ספורט לבנות בבצפר -זה משחקי מחניים,כדורעף(שאני גם אוהבת,אבל בעיקר על חוף הים),ועוד שטויות שקוראים להן "שיעור ספורט"...אז זה ממש מיותר לבוא לשיעור עם כל ההברזות שלי מספורט,אני לא מתפלא אם המורה לא מכירה אותי בשמי... וחוץ ממנה,אני לא מחבבת במיוחד את המורה למתמטיקה..הוא חושב שהוא מלמד בימי רוסיה הקומוניסטית...מה לעשות ז-ק-ן . ובהזדמנות זו,אני רוצה לתת את כל הקרדיט למחנך שלי,שהצליח איכשהו לגרום לנו התלמידים מתחילת השנה, לחשוב שאנחנו לא היחידים על כדור הארץ... אם משווים אותי למה שהייתי שנה שעברה(ג´ ב"התנהגות" ,התחצפויות,איחורים מפה ועד הירח-אני מאחרת כרונית,וזה בדם...והמון דברים משוגעים שאני וחברותיי דאגנו לעשות) והשנה,כמו שהמורה אמר לאבא שלי באסיפת הורים... "לילדה שלך יש פונציאל"-מוזר ביותר וחוץ מזה,אני חושבת שהרווחתי המון,בזה שאני אסיים איתו שנתיים אחרונות בתיכון..ולחשוב שרציתי לעבור לכתה מקבילה ולמחנכת השנואה משנה שעברה
וזהו... כבר ערכתי את הרשימה השחורה שלי אצלכם,וזה עוד לא נגמר... סופ"ש נעים וחמים, ענת