מורים - עם אכזר...

shirakl

New member
מורים - עם אכזר...

אבל כמו בכל דבר, גם כאן יש יוצאי דופן... יש לכם מורה ממש מעצבן? יש לכם מורה נחמד באופן מפתיע? יש לכם סתם סיפור מרגיז או מצחיק או סתם נחמד שקרה לכם עם מורה? ספרו לנו על זה...

אממ ... מורים ...

עד התיכון גם אני חשבתי ככה ואז גיליתי שיש כאלה שגם בתוכם פועם לב אנושי אני מודה - הם לא רבים ! אבל הם ישנם
אני מצאתי מורה אחת ממש אנושית, שדרכה בעצם הבנתי שיש מורים שונים כאלה שמדברים איתך בגובה העיניים שצוחקים איתך שבאמת באמת אכפת להם שמעודדים ומאמינים בך , לפעמים אפילו יותר מאשר אתה בעצמך. כן, זה מוזר - אבל יש גם כאלה.

kiticat

New member
בבית הספר

שלי נהוג לקבל אותו מורה ל3 שנים בתיכון. בשנה הראשונה קיבלנו מורה קפדנית שאילפה אותנו בצורה אדירה- ולמרות שבהתחלה קיטרנו עד סוף השנה התאהבנו בה. בכיתה יא´- קיבלנו מורה אחרת שדי קלטה שאנחנו לא כל כך מוכנות לקבל תחליף למורתנו האהובה. הלכנו איתה ראש בראש וגם היא.... לפני כמה ימים היא הביאה לנו פירות יבשים- במהלך שיעור תנ"ך (אותו מקצוע שמלמדת מורתנו מכיתה י´), ונשארנו המומים. לא הוצאנו פיפס, והיינו מופתעים למדי.... פחח. מסתבר שהיא יכולה להיות.. האממ.. נחמדה?

fireman

New member
מה פתאום!

כל המורים שלי היו נשמות, תראי הכי מצחיק זה שיש מורים שאפשר לערבב אותם ז"א לעבוד עליהם בעיניים, רוב המורים פראיירים אפשר לעשות איתם מה שרוצים כל מה שכתבתי עד עכשיו תכניסו במרכאות כפולות. אבל המורה הכי מעצבן שהיה לי היה המורה לספורט הוא היה הולך ראש בקיר, הולך לפי הספר בעוד אנחנו רצינו לשחק כדורגל וללכת מכות כל הזמן, והוא "מחר בראור מחר מבחן 2000" זה היה מרגיז, אז הברזתי מכל השיעורים שלו

apl

New member
גם לי יש "בעיות" עם המורה לספורט

יום ראשון מתחיל בשיעור ספורט,ואני שמסתובבת בימי שבת וחוזרת מאוחר לא קמה לשיעור הזה. חוץ מזה ששיעור ספורט בשבילי זה לשחק כדורסל ומדי פעם כשמתחשק לעשות ריצות 2000(אוהבת לרוץ) ושיעור ספורט לבנות בבצפר -זה משחקי מחניים,כדורעף(שאני גם אוהבת,אבל בעיקר על חוף הים),ועוד שטויות שקוראים להן "שיעור ספורט"...אז זה ממש מיותר לבוא לשיעור עם כל ההברזות שלי מספורט,אני לא מתפלא אם המורה לא מכירה אותי בשמי... וחוץ ממנה,אני לא מחבבת במיוחד את המורה למתמטיקה..הוא חושב שהוא מלמד בימי רוסיה הקומוניסטית...מה לעשות ז-ק-ן . ובהזדמנות זו,אני רוצה לתת את כל הקרדיט למחנך שלי,שהצליח איכשהו לגרום לנו התלמידים מתחילת השנה, לחשוב שאנחנו לא היחידים על כדור הארץ... אם משווים אותי למה שהייתי שנה שעברה(ג´ ב"התנהגות" ,התחצפויות,איחורים מפה ועד הירח-אני מאחרת כרונית,וזה בדם...והמון דברים משוגעים שאני וחברותיי דאגנו לעשות) והשנה,כמו שהמורה אמר לאבא שלי באסיפת הורים... "לילדה שלך יש פונציאל"-מוזר ביותר וחוץ מזה,אני חושבת שהרווחתי המון,בזה שאני אסיים איתו שנתיים אחרונות בתיכון..ולחשוב שרציתי לעבור לכתה מקבילה ולמחנכת השנואה משנה שעברה
וזהו... כבר ערכתי את הרשימה השחורה שלי אצלכם,וזה עוד לא נגמר... סופ"ש נעים וחמים, ענת

למעלה