תודה מותקקקקקקק בהתחשב בעובדה שיש לי יומודת בדיוק עוד חודש זה ממש מצחיק
מ מורי לנצח New member 8/2/04 #25 תודה מותקקקקקקק../images/Emo187.gif בהתחשב בעובדה שיש לי יומודת בדיוק עוד חודש זה ממש מצחיק
ב בובה יקרה מידי New member 8/2/04 #21 מורי?אני פולשת לפה,עד לפה..בשבילך! גם אני הייתי חייבת לבוא לראות את מורי בכחול! מזל טוב,אני מצטרפת לתומר-אם תפסיקי לבוא-מכות ממני! יפה לך כחול! אני מתה עליך!!
מורי?אני פולשת לפה,עד לפה..בשבילך! גם אני הייתי חייבת לבוא לראות את מורי בכחול! מזל טוב,אני מצטרפת לתומר-אם תפסיקי לבוא-מכות ממני! יפה לך כחול! אני מתה עליך!!
מ מורי לנצח New member 8/2/04 #23 בובההה שלייייייי../images/Emo187.gif אני פשוט אוהבת אותך!!!!!!!!!!!!!!! ואין שום סיכוי שבעולם שאני מפסיקה לשרוץ בפורום שלנו משפחה לא בוחרים!!!! (חוץ ממשפחת פורום עברי לידר!!!)
בובההה שלייייייי../images/Emo187.gif אני פשוט אוהבת אותך!!!!!!!!!!!!!!! ואין שום סיכוי שבעולם שאני מפסיקה לשרוץ בפורום שלנו משפחה לא בוחרים!!!! (חוץ ממשפחת פורום עברי לידר!!!)
R rshamir New member 8/2/04 #20 מזל טוב מורי ../images/Emo140.gif לקח קצת זמן, אבל אני שמח לראות את השם שלך סוף סוף בכחול. זה בהחלט מגיע לך.
מזל טוב מורי ../images/Emo140.gif לקח קצת זמן, אבל אני שמח לראות את השם שלך סוף סוף בכחול. זה בהחלט מגיע לך.
מ מורי לנצח New member 8/2/04 #24 חחח מזל שקלטת ../images/Emo187.gif זה העיקר - שמעכשיו הולך להיות פה עוד יותר טוב!!!!!
A AngelFairY New member 8/2/04 #27 ../images/Emo15.gifמוריקקק שליייייייייייייי../images/Emo65.gif אההההההההההההההההההההההההה למה לא אמרת כלום?!?!? חחחחחחחחחחחחחחחחחח המון המון מזל טוב... אנשים קיבלתם את הטוב ביותר - מילה שלי... בהצלחה לוב יוווווווו...
../images/Emo15.gifמוריקקק שליייייייייייייי../images/Emo65.gif אההההההההההההההההההההההההה למה לא אמרת כלום?!?!? חחחחחחחחחחחחחחחחחח המון המון מזל טוב... אנשים קיבלתם את הטוב ביותר - מילה שלי... בהצלחה לוב יוווווווו...
כ כרמית וזהו New member 9/2/04 #28 ../images/Emo12.gif מורייייי אחותי הגדולה הטובה בעולם מזל טווווווףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף וכמו שכולם כאן אמרו זאת הבחירה הטובה בעולםםםםם ותיראי הבאתי לך מתנה קטנה את הו בכותרתתת!! כבוד כבוד בהצלחיישן
../images/Emo12.gif מורייייי אחותי הגדולה הטובה בעולם מזל טווווווףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף וכמו שכולם כאן אמרו זאת הבחירה הטובה בעולםםםםם ותיראי הבאתי לך מתנה קטנה את הו בכותרתתת!! כבוד כבוד בהצלחיישן
מ מורי לנצח New member 9/2/04 #30 מיתי אחותי הקטנה והאהובה../images/Emo187.gif תודה מותקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק תודה על הו הוא מקסים כהרגלו..
מיתי אחותי הקטנה והאהובה../images/Emo187.gif תודה מותקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק תודה על הו הוא מקסים כהרגלו..
ה הרבנית חנוכה New member 10/2/04 #31 מוריייייייייייייייייייייייי../images/Emo140.gif|מזל איזה יופי לראות אותך בכחול ממש מגיע לך, אחרי כל ההשקעה בפורום וכמובן הסיכומים השבועים הנפלאים שלך- יישר כוח
מוריייייייייייייייייייייייי../images/Emo140.gif|מזל איזה יופי לראות אותך בכחול ממש מגיע לך, אחרי כל ההשקעה בפורום וכמובן הסיכומים השבועים הנפלאים שלך- יישר כוח
H heaven is here New member 17/2/04 #32 גם אני קפצתי לירושלים להגיד מזל טוב למורו'ש שהפכה לכחול, אמנם קצת באיחור אבל מה לעשות אין זמן. מורי מזל טוב!!!
גם אני קפצתי לירושלים להגיד מזל טוב למורו'ש שהפכה לכחול, אמנם קצת באיחור אבל מה לעשות אין זמן. מורי מזל טוב!!!