מורידים את טב"ע מ-HOT V.O.D?!

מורידים את טב"ע מ-HOT V.O.D?!

מהההההההה? :| אני אתאבד!!! אבל אבל אבל אבל טוב כשאמא שלי תסיים לראות טלוויזיה אני אבדוק /= אם כן אני מתקשרת להוט!!! (הם כבר מכירים אותי שם אני מתקשרת כל יומיים XD) זה לא זמן לצחוקים. :( אז מורידים? =[

הורידו כבר...

ואל תתאבדי כ"כ מהר

B...b..but why? ../images/Emo10.gif

זהו. אני שמה את Asleep-the smiths לוקחת כדורים והולכת לעולמי מחר על הצהריים (
) אני מתקשרת להוט. רק שלא תענה לי חדווה הסתומה (טוב, סתם
)

נראה לך שהם באמת יעלו את זה שוב?../images/Emo6.gif

הוט מפגרים
ואת יכולה בינתיים להוריד את הסרטונים שהעלתי.. ואם את רוצה אחרים תגידי ואני אעלה לך עד שתזכי לראות טב"ע שוב

יעלו ויעלו. (נראה לי../images/Emo10.gif)

לא שווה סרטונים.
אני רוצה הוט וי או די שאני יכולה להעביר את כל הסצנות של ניצה נפתלי וניב וכל אלה.
בטי ושרית לשלטון xD (טלי שרון יותר
) אמ טוב מה רציתי לשאול.. היה איזה פרק אחד ששרית אמרה משהו כמו "זה לא מגניב להגיד אלוהים, אומרים *** קוסמי" לא יודעת.. משהו סגנון.. אז מה זה ה-***?

אההה נכון ג'ה חח...

אני בעצמי תמיד אומרת ג'ה חח איך שכחתי... אבל הייתי בטוחה שהיא אמרה פעם גם משהו עם קוסמי :| אבל לא.

חברה שלי אתמול בכתה כי הורידו../images/Emo12.gif

היא ממש ממש מכורה לטלנובלה הזאת,היא יכולה לראות מאה פעם ת'סדרה ולהנות מימנה
אני אהבתי את טב"ע אבל כמה פעמים אפשר לראות אותו דבר?

הרבה ../images/Emo10.gif

אני:
חברה שלי: מה קרה? הורידו את טלנובלה בע"מ או משהו? אני: כן!! חברה שלי: זה כמו להוריד לך 60% תעסוקה
אבל

../images/Emo6.gifכנ"ל!

כשהיה לי משעמם אני אשכרה ישבתי וראיתי כל כךךךךךךךך הרבה פרקים....זה כיף שזה לא משעמם אף פעם! ופתאום רואים כמה זה מצחיק

תמרוש5

New member
ראיתי הכול מההתחלה../images/Emo9.gif

והייתי מתחילה סבב חדש אם לא היו מורידים

התקשרתי להוט1! ../images/Emo9.gif

דיברתי עם אחת המזכירות והיא אמרה שהיא תפתח בקשה להחזיר את טב"ע. =] (כי היא לא יכולה להחזיר את זה מיד היא כולה מזכירה.. אבל היא פתחה בקשה, היא תביא את זה לממונים עליה והם יראו..) איזה כיףף! יש מצב זה חוזר. ;]

אני לא מבינה אותם בכלל..

הם העלו את משחק החיים..אז למה שהם יעלו את טב"ע ולא את מיכאלה?!אחרי מיכאלה שיעלו את טב"ע.. מוזרים

למעלה