מורידה את הכפפה
ועושה שרשור הכרות! מכיוןן שהאחרון היה לפני 3 שנים, והנפשות הפועלות כבר לא כ"כ פועלות כאן יותר, חשבתי להכניס נפך יותר אישי לפורום (הנפלא כפי שהוא). ולהכיר קצת את האנשים שנורא עוזרים לי כשאני מציקה בשאלות, מקווה שתהיה היענות.
לפי הקטגוריות הבאות, אני מתחילה! שם: אנה + שם ישראלי ששמור במערכת. גיל: 18 עיסוק: תלמידת תיכון, ועוזרת שף ממורמרת בזמני הפנוי. מקור הידע בשפה העברית: בעיקר מלימודי הבגרות ללשון. אני חייבת להודות שלא התחברתי לניתוח השפה מבחינה לשונית, אלא יותר לעושר המילים והביטויים שקיימים בשפה העברית, והשפע הלקסיקוני שקיים בה לדעתי. בנוסף גם השירות הצבאי העתידי שלי מחייב שליטה נרחבת בעברית. פרט שהייתם רוצים שיידעו עליכם: אני אוהבת לחקור מאכלים (לא לצחוק
). כלומר אני מסוגלת לראות לופים של תוכניות כמו "תפוח האדמה: מהאדמה לצלחת", היסטוריה של מאכלים וכו'. שריטה קשה, אכן. NEXT!
ועושה שרשור הכרות! מכיוןן שהאחרון היה לפני 3 שנים, והנפשות הפועלות כבר לא כ"כ פועלות כאן יותר, חשבתי להכניס נפך יותר אישי לפורום (הנפלא כפי שהוא). ולהכיר קצת את האנשים שנורא עוזרים לי כשאני מציקה בשאלות, מקווה שתהיה היענות.