מורידה את הכפפה

dinka10

New member
מורידה את הכפפה

ועושה שרשור הכרות! מכיוןן שהאחרון היה לפני 3 שנים, והנפשות הפועלות כבר לא כ"כ פועלות כאן יותר, חשבתי להכניס נפך יותר אישי לפורום (הנפלא כפי שהוא). ולהכיר קצת את האנשים שנורא עוזרים לי כשאני מציקה בשאלות, מקווה שתהיה היענות.
לפי הקטגוריות הבאות, אני מתחילה! שם: אנה + שם ישראלי ששמור במערכת. גיל: 18 עיסוק: תלמידת תיכון, ועוזרת שף ממורמרת בזמני הפנוי. מקור הידע בשפה העברית: בעיקר מלימודי הבגרות ללשון. אני חייבת להודות שלא התחברתי לניתוח השפה מבחינה לשונית, אלא יותר לעושר המילים והביטויים שקיימים בשפה העברית, והשפע הלקסיקוני שקיים בה לדעתי. בנוסף גם השירות הצבאי העתידי שלי מחייב שליטה נרחבת בעברית. פרט שהייתם רוצים שיידעו עליכם: אני אוהבת לחקור מאכלים (לא לצחוק
). כלומר אני מסוגלת לראות לופים של תוכניות כמו "תפוח האדמה: מהאדמה לצלחת", היסטוריה של מאכלים וכו'. שריטה קשה, אכן. NEXT!

MadBerry

New member
משתפת פעולה ../images/Emo9.gif

שם: ליאת גיל + עיסוק: 17.5 ותלמידת תיכון (טוב לדעת שאני לא המתבגרת היחידה פה
) מקור הידע בשפה העברית: בעיקר ספרים ורצון ללמוד עוד פרט נוסף: אני חצי סמויה פה ורק לפעמים מגיבה. מקווה שזה בסדר לענות פה על שאלות למרות שאני לא מומחית גדולה. מבטיחה לענות רק על מה שאני יודעת
נעים להכיר!

trilliane

Well-known member
מנהל
היי ליאת, ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

זה בסדר גמור לענות על שאלות, אבל חשוב לסייג את תשובתך אם אינך בטוחה וכדאי להוסיף מנין הידע (מילון, ספר דקדוק, אתר אינטרנט, משהו שלמדת וכו'). תוכלי לקרוא על כך בהרחבה ב"כללי הכתיבה בפורום". אגב, תלמידים לא תמיד מודעים לכך, אבל חומר הלימודים המועבר בביה"ס הוא לרוב מפושט מאוד ולעתים לא מדויק ורק כשנחשפים למקורות אקדמיים מגלים את התמונה המלאה...

למעלה