מורה פרטי למחשבים

מצב
הנושא נעול.
מורה פרטי למחשבים

מורה פרטי למחשבים
מעוניינים לקדם את ילדכם בתחום המחשבים? אני אלמד את ילדכם מחשבים בכל הרמות עד רמת שליטה מוחלטת. באווירה קפדנית ומאוד חברותית. תיכנות אינטרנט אופיס טכנאות וכל שאר פונקציות אדם 052-3796386 בעדיפות לאיזור צפון תל אביב (רמת אביב)

Dorfl

New member
"באווירה קפדנית ומאוד חברותית"

מורה פרטי למחשבים
מעוניינים לקדם את ילדכם בתחום המחשבים? אני אלמד את ילדכם מחשבים בכל הרמות עד רמת שליטה מוחלטת. באווירה קפדנית ומאוד חברותית. תיכנות אינטרנט אופיס טכנאות וכל שאר פונקציות אדם 052-3796386 בעדיפות לאיזור צפון תל אביב (רמת אביב)
השיעורים יקרים מאוד אך ללא תשלום? כל שיעור יהיה שעה קצרה אל תוך הלילה? אתה תקנה לילדים ערכים א-מוסריים?

../images/Emo6.gif

השיעורים יקרים מאוד אך ללא תשלום? כל שיעור יהיה שעה קצרה אל תוך הלילה? אתה תקנה לילדים ערכים א-מוסריים?

תגובה

תגובה
אי אפשר להיות גם חברי וגם קפדן? אם מתחשק לך סתם לבאס לי את המצב רוח, בהצלחה,בינתיים זה לא מצליח עכשיו בואו נעבור לעיקר אני יכול ללמד מחשבים ברמה גבוהה מאוד, אז מה הסיפור

סתם סקרנית

תגובה
אי אפשר להיות גם חברי וגם קפדן? אם מתחשק לך סתם לבאס לי את המצב רוח, בהצלחה,בינתיים זה לא מצליח עכשיו בואו נעבור לעיקר אני יכול ללמד מחשבים ברמה גבוהה מאוד, אז מה הסיפור
סתם סקרנית
לא בענין למודי המחשב , אלא בגלל הכנוי , מה הכוונה איש ללא צל? ומה הקשר לשנת 83 ? אם זה חלק מאיזה שהוא קליפ חדש אז אני מצטערת , אני פשוט לא מעודכנת . אבל אם זה משהוא שאתה המצאת אז מאוד מענין אותי לדעת מה זה

Dorfl

New member
שום עניין. פרנסה צלחה שתהיה לך.

תגובה
שום עניין. פרנסה צלחה שתהיה לך.

מצב
הנושא נעול.
למעלה