מורה נהיגה....

מורה נהיגה....

אוקי אולי זאת הבעיה משהו ינסה לפתור לי אותה..... טוב אז ככה מאז שאני עם אותו מורה נהיגה מאז בעצם שהתחלתי ללמוד נהיגה בפברואר או מרץ שעבר.. עברו להם גם 6 טסטים ובטסטיפ פחות או יותר קרו לי אותם דברים... מהטסט השלישי התחלתי להתעצבן על המורה בגלל שמשהו לא בסדר בזה שאני לא עובר.. מאז חלפו עוד שלושה טסטים ועדיין לא עברתי כל מה שרשום בדפים דומים מטסט לטסט ואף פעם הוא לא מהיר לי באמצע הנהיגה לא כלום כל הזמן לפני טסט הוא אומר כך הרבה שיעורים וככה תעבור את הטסט (עשיתי זאת רק פעם אחת בטסט החמישי לקחתי איזה שבוע שבכל יום שיעור) וגם לא עזר האם המזל שלי עם אותו מורה חרא ואין לי אצלו מזל ועדיף לי לעבור למורה אחר? הוא מורה בסדר ואפילו טוב אבל הוא מבוגר מאוד ככה... הוא נראה בן 65 נושק ל 70. האם לשנות את המזל ולעבור למורה אחר או לא... בבקשה תשובה ל 70

100vardit

New member
אני לא חושבת שזה קשור למורה

אני לא הייתי עוברת בשלב כזה.. הרבה הרבה הצלחה,ושיהיה לך הרבה הרבה מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!

100vardit

New member
אולי תבקש ממנו-

שתמיד יעיר לך אם משהו לא בסדר... וגם אם הוא נוגע לך בפדלים שלו..

Krishi

New member
שמע..

אם אתה אומר שהמורה בסדר אז אולי הבעיה היא בך.. בכל זאת, תבקש ממנו שיעבור איתך הרבה פעמים על הסעיפים הבעייתיים אצלך... לא נראה לי שאתה צריך לעבור מורה...

.......

יכול להיות אולי אני גם צריך להגיד למורה שיכח אותי לרחובות צרים ומקומות שאני לא מכיר כי שמה אני נדפק תמיד אולי זה הפתרון לזה שאני נכשל שאני לא מכיר את הסביבה בה אני נוהג עם הטסטר... הוא נוהג איתי רק בחולון ובאיזור שקרוב למשרד הרישוי ופעם ב... יצא לי להיות בכביש מהיר או בעיר אחרת.. כמעט חצי שנה שלושה חודשים לא יצאתי איתו מחולון אפילו לא לאזור הקרובה ולא הייתי בכביש המהיר הרבה פעמים בכלל אולי זה דופק אותי מאוד.

הרֵעוּת

New member
אתה מכיר עוד אנשים שלמדו אצלו?

מה הם אומרים? 6 טסטים זה לא בעיה רק אצל התלמיד, אני מאמינה שגם המורה בעייתי. אני הייתי עוברת מורה. אגב - עברתי טסט שישי, ואני מאמינה שחלק גדול זה בגלל המורה, שהיה עסוק שלהוריד לי את הביטחון על הכביש. רציתי לעבור מורה כבר בשיעור 20היום אני מצטערת על זה שלא עברתי.

mishe e

New member
תנסה לעשות שיעורים אצל מורה אחר

שאחרים ימליצו לך מאוד עליו, ותראה אם יש הבדל בהצלחה!

אז ככה:

לדעתי אתה מוציא את כל הכעס שלך על המורה נהיגה כאילו זה לא הכל תלוי במורה זה תלוי גם בך כאילו אם אתה אומר שכל טסט אתה נכשל על אותו דבר אז אתה יודע מה הבעיה שלך ותנסה לשפר אותה ולתאמן אבל לדעתי אתה יותר מידי עסוק בלאשים את המורה שלך ואתה כבר לא מתעסק בנהיגה עצמה ואם מה שמפריע לך זה המורה אז באמת כדאי שתעבור..

עליתי על עוד דברים עעל המורה...

לא האמנתי שהוא יהיה חרא של בן אדם הואא אומר לאחרים שלומדים איתי שאני לא יעבור בחיים טסט ושאני לא נוהג טוב ועיקר בשיעורים שאני נוהג הוא לא מהיר לי לא נוגע לי בכלום חוץ מלהגיד ימינה שמאלה, מן הסתם אלה ששאלתי אמרו לי אני מכיר אותם מספר שנים ככה שיש לי אמון בהפ.. כנראה אני יעשה צעד מגעיל אבל יצא מזה משהו טוב אני הולך לעשות משהו ששמו יצא הכי חרא בארץ מקווה שזה יצלח לי

חחח צודק דומה לטלנובלה

ברור שאני עובר מורה אבל כדי לעשות לו צרות קצת אני לא יוותר החכמתי והבנתי איך הוא עובד כנראה שונא אותי מאז שצעקתי והתעצבנתי עליו אז מגיע לו אותו יחס לא?

Daemonlior

New member
הממ לא..

אתה ילד בגן? די להיות פרנואיד.. מה זה "הבנתי איך הוא עובד", אתה בטוח שכולו קונספירציות מרושעות נגדך..?? תבין שבישבילו אתה סתם עוד תלמיד שרוצה לעבור טסט.. תעבור מורה וסיים עם זה..

למעלה