מורה נהיגה

• פותח הנושא Ryan
  • פורסם בתאריך

Ryan

New member
מורה נהיגה

האם מישהו מכיר מורה נהיגה טוב (ללימוד נהיגה על קטנוע עד 500 סמ"ק- ואני מדגיש- קט-נוע) באיזור אונו? (קרי: קריית אונו, יהוד, אור יהודה, רמת אפעל ודומיהם) ובכלל, על איזה מורה נהיגה הייתם ממליצים? מה על חגי אופנועים? ** הערה: אני עדיין רך בממון מכדי לשאול שאלה זו על עצמי. המידע רצוי לחברי הטוב שחפץ להשפיל אותי ברמזורים ויודע שבתקציבו סביר להניח שלא יוכל לרכוש קטנוע 50 שיראה לי את התחת בקלות.

כRובי

New member
ר"ג..מלמד בפארק הלאומי..

הוצאתי אצלו את כל רישיונות הד"וג שלי.. 50 סמ"ק.. עד 500.. מעל 500.. וכך גם כל בני משפחתי הרוכבים (אחי ואבי)

Ryan

New member
מה איזה קובי?

חכה חכה שאני אספר לו שאתה מכחיש כל קשר בינך ובינו... ימיך כחלק מסטטיסטיקת המובטלים קרובים! :) עדיין, תמסור לו ד"ש. ותגיד שאני אוהב אותו ותשאל מה עם צור. ובגלל שזו הודעה שלא קשורה לאופנועים, שמעו בדיחה שכן: אפריליה ס.ר. מ-96 שעולה 3,000 שקל ואיקס שמונה אר 2001 שעולה פי 3 וחצי עשו רייס. האפריליה ניצח. (אתנחתת צחוק) ועכשיו לפנץ´ ליין: זו לא בדיחה. RYAN, שעדיין מסרב להכיר בעובדה שאחיו הנוסע על פחית מנהלים מכובדת לא מוכר על ידי שולייתו המנהל פורום זה.

כRובי

New member
עדיין - לא יודע על איזה מהקובים

שאני מכיר אתה מדבר ..(קובואים?
) מתוכם - 3 בעלי רישיונות לאופנועים.. אנא ממך , הייה ספציפי..

Ryan

New member
כרובי הנקניק

לא אנקוט בשמות מלאים, בדיוק כפי שהנחית אותי. רק אזכיר שהיה לי התענוג לעבוד במחיצתך מספר ימים, ואפילו זכיתי לראות את הנבלה. וקובי המדובר הוא הקובי היחיד המוסמך לפטר אותך לכשיחליט (כשיגלה?) שזהו צעד רווחי ונכון. :) Ryan, שהיה מכין בעבודתו מדבקות aprilia ומשתמט מעבודת המיון המשעממת עד מוות. ואגב, עדיין לא סלחתי ללימור.

Ryan

New member
תאמין לי

זה יחס זה? או שמא הנך נוטר לי טינה מסיבה זו או אחרת, ובמידה וכן - עליך להשמידה לקראת ראש השנה הממשמש ובא. אני מכל מקום אעשה הצעד הדרוש ואתנצל (על מה?) חג שמייח Ryan, שמסתייג מהשתפכויות יתר אבל בכל זאת סבור שברגע שמזהים מישהו מוכר מגיע לו קצת יותר מ"אהה"

Easy_Rider

New member
גם אצלנו במשפחה...

אחותי אפילו קיבלה ממני לפני שנה את הרשיון 50 סמ"ק במתנה ליום הולדתה - ועברה בטסט ראשון !!! עכשיו היא ממשיכה הלאה לעד 500. מיפלנצת למד אצלו ועבר טסט ראשון

על חגי אופנועים לא הייתי ממליץ

למדתי שם עד לפני שבוע על אופנוע עד 500 (בהנחה שמדובר במגרש הגדול ברח´ רוקח תל אביב, מול הלונה פארק). היחס לתלמידים הוא לא מהטובים וגם איכות ההוראה אינה מהגבוהות. בטסט שהיה לי בשבוע שעבר נתקלתי גם במורה אחר בשם שלומי שצרח וניער את אחד התלמידים בעודו יושב על האופנוע (ממש כך). אין לי מושג מהיכן הוא מגיע, אבל הוא ממש סכנה. אם מישהו ניתקל בו אישית, מידע יותר מעמיק יכול להציל מספר נפשות מישראל (והגמול הוא אכן שווה - במיוחד שמדובר ביותר מנפש אחת).
מיץ פטל

G@T

New member
שלומי אופנועים ../images/Emo81.gif

אני דוקא למדתי אצל שלומי (מחולון) והוא דוקא בסדר
אולי זה לא אותו אחד... מנחם

fazer_1000

New member
אזור יהוד??? יש כל מיני...

אהלן, אני מיהוד וגם אני הייתי מגיע לטסט בפתח תקווה ורואה שם את כל התלמידים עושים בית זונות ומרסקים כלים ואת המורים יושבים בצד, משתינים, צוחקים אחד על השני וצועקים עלייך פתאום כשהם נזכרו שאתה קיים לא משנה מה עשית או מה לא עשית... בכל מקרה מכולם אני ראיתי רק מורה אחד שלימד טסט על קטנוע עד 500... אבל למה לעשות רשיון לקטנוע 500 כשאשפר כבר לעשות רישיון רגיל וזה ישמש אותך?? בקשר לשם המורה-- אין לי מושג... פשוט בטסט הוא שלח את התלמיד עם הקטנוע יחד איתי ועם המורה שלי לסיבוב היכרות...

למעלה