מורה נבוכים

gorenziv

New member
מורה נבוכים

קראתי את המדריך המקוצר למתחילים.. השאלה היא -איפה- טוב להתחיל להתאמן בארץ? עדיף באיזור המרכז עד אשדוד..

b m x

New member
העצה למתאמן המתחיל

אז ככה: קודם כל זה משנה איפה אתה גר ,משום שמה שמשנה זה רמת הגלים,כלומר עד כמה הים מתאים למתחילים מה שחשוב לגולש המתחיל זה שיהיה ים נמוך עד 40 סמ, חוף סגור,קרקע חולית(עדיפה) ושיהיה מי שיוכל לעזור העת הצורך כל השאר זה כבר לא משנה,מה שמשנה זה הרצון שלך לתת לים בראש אגב אם תגיד לנו איפה אתה גר נוכל להמליץ לך על חופים טובים. בהצלחה.

jKiTTiE

New member
אחי...אשדוד

י'א אם אתה יודע איפה זה... זה אחרי המרינה זה גלים הכי טובים למתחילים... ברגע שתיהיה מספיק טוב תעבור לקשתות...

gorenziv

New member
איפה טוב לקנות ציוד?

אגב, אני מרחובות - אז אשדוד מתאים לי.

jKiTTiE

New member
וואלה?!

אני לומדת ברחובות... לאיזה ציוד אתה מתכוון!? אם גלשן אני ממליצה לך לקנות יד שניה גם זול וגם אם יקרה לו משו לא תתבעס כל כך וכל שאר הציוד סתומרת שעוות לישים בגדים...יש ברחובות בקניון שתי חנויות גלישה...דאנג'י ובלו בירד בלו בירד יותר רצינית בקטע של הגלישה מדאנג'י... אבל מה שהייתי ממליצה לך תלך לת"א לסרף פוינט זה ליד הדולפינריום ושם תקנה...לא יודעת למה אבל אני מאוד אוהבת תמקום הזה.... מקווה שעזרתי אם יש עוד שאלות משו אתה מוזמן לשאול =]

gorenziv

New member
ואני אוסיף איזה סקר קטן

מה הגילאים של חברי הפורום? נראה לי שאני מהקשישים.. במיוחד קשיש מכדי להתחיל :) (24)

urbanrider

New member
אחי גם אני מרחובות וגולש בפלמחים

דבר איתי אני יוכל לעזורלך בהתחלה ואיפה אתה לומד ובאיזה כיתה אתה?

jKiTTiE

New member
אחי הוא סיים מזמן ללמודד! חח

הוא בן 24... ובקר לשאלה שלך איפה אפשר לקנות גלשנים יד שניה... יש בחנויות...בחנויות שברחובות אין...אבל בטח יש ב"לי-גל" באשדוד... או שתקנה ממישו הפסיק לגלוש או רוצה לשפר תרמה שלו... תסכל פה בלוחות...

אודלינה

New member
לפי דעתי כדאי לו ללכת לחנויות

כי הוא מתחיל והוא עדיין לא יודע לבחור את הגלשן בעצמו, וגם בחנויות מתאימים בול את הגלשן לפי מידות (וכמובן שלא יעבדו עליך כי רוצים שתצא מרוצה ושתחזור אליהם בפעם הבאה שתצטרך אותם). באינטרנט יכולים להגיד לך שכל גלשן מתאים לך..

gorenziv

New member
לא קצת מאוחר להתחיל ב24?

כמו כן, אפשר למצוא גלשן באורך של 2.05-2.10?

jKiTTiE

New member
שום דבר לא מאוחר מידי!

עדיף לעשות דברים עכשיו מאשר לעולם לא... בטח שאפשר! רק צריך לחפש! אבל מה שכן...ממליצה ממליצה מאוד אפילו אם אתה לא בכושר להתחיל להיכנס לכושר למה יהיה לך קשה מאוד לגלוש שאתה לא בכושר

gorenziv

New member
כושר...

שמעי... אני לא מתכנן לעשות מרתון של 42 ק"מ מחר.. אבל אני לא כזה בטטה

jKiTTiE

New member
חחח לא אמרתי מרתונים!

יש כמה דברים שאתה ממש דרים לעבוד עליהם כמו.. לדעת לשחות טוב מאוד סיבולת לב ריאה כושר חזק בידיים וצריך בטן די חזקה לא כזה קריטי אבל די חשוב..

urbanrider

New member
אתה מטר 90?

תסתכל קצת במאמרים של הפורום ותירחוש קצת ידע, אחרי זה תיראה גלשנים תזכור את החברה והמידות, תבוא לפורום לישאול עם הוא מתאים לך, ואז, תיקנה.

gorenziv

New member
אחלה

פשוט כי קראתי שלמתחילים רצוי 25-30 ס"מ יותר מגובה הגולש. אני 1.83, +/- 73 ק"ג. מהן המידות הטובות לגלשן?

למעלה