מורה מעצבןןןןן

מורה מעצבןןןןן

לפני שלושה שבועות בערך היה לי טסט ראשון.... נכשלתי, בעיקר בגלל שהייתי לחוץ, אני חושב. בכל מקרה בזמן הקרוב יש לי טסט שני, ובשני השיעורים האחרונים שלקחתי (אחרי הפסקה של שבועיים- שלושה) עשיתי כל מיני טעויות. בגלל הטעויות האלה המורה מתחיל לדבר איתי על טסט שלישי עוד לפני שהיה לי את השני. הוא ישר בטוח שאני לא עובר וזה ממש מעצבן אותי. מה גם שהוא אומר שהטסט השלישי יהיה בעיה בגלל חנוכה ובלה בלה בלה בשביל יותר להלחיץ כבר נשבר לי הזין ממנו... אני רוצה ת'פאקין רישיון הזה ולא לראות אותו יותר. נמאס לי לתת לו כסף.

adidas88

New member
איזה מניאק

אין לי מה לומר לך-ת'כלס לא שווה לך לעבור עכשיו מן הסתם... תשתדל לעבור את הטסט הזה (מן הסתם) ואל תתייחס לשטויות שלו עצוב לשמוע דברים כאלו

gilgula

New member
=\

מורים הם קקות! חחח אל תתיחס אליו!! תעשה את הטסט הזה כמו שצריך! בלי לחץ, זה כולה טסט... אם יש דברים שאתה לא סגור עליהם תשאל אותו לפני, או תבדוק בספר של התיאוריה. שיהיה בהצלחה, ומקווה שלא תגיע לטסט 3 !

Mis Anna

New member
מתי הטסט??

בהצלחה ואת תתייחס כמובן כמו שכבר אמרו פה הוא סתם מנסה להלחיץ אותך ולהכניס אותך לראש שלו שכביכול יהיה שלישי אז מותר לפשל בשני הוא מנסה להכשיל אותך פסיכולוגית עוד לפני שניגשת וזה לא טוב קיצר שים ז**

למעלה