מורה לתקלוט

גויבא

New member
מורה לתקלוט

אהלן. אני מחפש מורה שילמד אותי לתקלט. דרישות: דיג'י מצויין ומעודכן שמופיע ומנגן בעת הנוכחית (לא מישהו שהיה פעם די'גיי..) דיגי' חתונות לא לוקח. דיג'י בר-מצוות לא לוקח. בכלל, כל מישהו בלי נסיון במועדונים - לא לוקח... אני מוזיקאי כך שיש לי דרישות מסויימות... מוכן לשלם. גיא. 0578160474

יש לך תנאים כאילו אתה נינט טייב מינימום.

די ג'י חתונות לא לוקח די ג'י בר מצוות לא לוקח אני מוזיקאי ויש לי דרישות. מוכן לשלם-לאאא באמת חשבנו שאחרי כל הדרישות שלך גם אולי מישהו יסכים לבזבז את זמנו עלייך הצחקת אותי. רק תדע דבר אחד שלא משנה מאיזה די ג'י תלמד לתקלט אם הוא מתקלט בחתונה במועדון או במקלט.ההיפך די ג'י של חתונה או בר מצווה הם די ג'יאיים מנוסים שבטח גם עבדו במועדונים.ויש לי חברים די ג'יאיים שהם לא מיקצועיים ויודעים למקסס טוב יותר בהרבה מאשר הרבה שעובדים במועדונים.הבנת את זה חוצפן.

dj mango

New member
מתי לאחרונה היית במועדון....

המצב בקנטים אל תיהיה כלכך בטוח שכל דיג'י שעובד במועדון הוא תותח על כל דיג'י מסריח עם קצת ויטמין p [פרוטקציה] וקשרים ומתקבל למועדון לא פעם ופעמיים שהייתי בחתונה ושמעתי דיג'י תותח לא רק שאתה צריך ללמוד לתקלט אתה גם צריך להבין את התחום בהצלחה

גויבא

New member
תודה

על הטיפ. הנחת העבודה שלי שמי שעובד רק בחתונות ובאירועים מהסגנון הזה אין צורך שיהיה מעודכן בסצינת המועדונים שגם היא מאוד מגוונת. רציתי להרוג כמה ציפורים במכה אחת: 1. ללמוד את הטכניקה ממישהו טוב (פה אתה צודק, יכול להיות די'גי חתונות שהוא טוב הרבה יותר) 2. לשמוע ממישהו עם נסיון במועדונים, בסוף לא משנה איך אתה הופך את זה, זה שונה לתקלט במועדון ובחתונה. זה וייבים אחרים, קהל אחר, מקום אחר וכו' וכו' 3. טיפים לדי'גי המתחיל ב"תעשייה". אני מניח שיכול להיות מישהו ש"לא מקושר" לי הגדרתך, אבל הוא תותח-על וגם מעודכן, אבל אם אין לו נסיון במועדונים זה טיפה חסר לטעמי. אולי אני טועה. בכל מקרה, תודה על התגובה, וסלחו לי שאני לא מגיב לזה שמעליך. לא באתי לתקוף אף אחד, כך שממש לא בא לא לגונן על עצמי...

די ג'י בחתונה טוב בהרבה יותר ממועדון

בחתונה אתה צריך לקרוא קהל שזה הכי חשוב שיש אם אתה רוצה להיות די ג'.כי יש מבוגרים צעירים ואתה צריך לפגוע לכולם.אתה צריך להנחות.מה זה מועדון ילדים מתחילים שחושבים שהם די ג'יאיים אם הם יודעים לעשות ביט על ביט.תקליטן של חתונה כבר עבר את השלב הזה.

DJpipe

New member
חבל על הויכוח

יש DJ'S חתונות טובים ויש רעים יש DJ'S מועדונים טובים ויש רעים

aviramdj

New member
בתור מישהו שעבד מזמן במועדונים ...

הייתי מגיל קטן שעות על גבי שעות יושב על פטיפונים .. הייתי אוסף שנים מוזיקה כשהשתחררתי מצה"ל החלטתי להיות תקליטן וחפשתי עבודה ... אחרי המון זמן של מרדף אחר אנשי מסיבות כי אני לא הכרתי אף אחד הצלחתי פעם אחת לקבל מסיבה להשתתף בה. הבעלים לא רצה בסוף להכניס אותי כי פחד כי אני לא מוכר לאף אחד ... אפילו לא רציתי כסף . אחרי זה במסיבה במועדון ליד סוף סוף נתנו לי להופיע אחר איזה תקליטן מאמסטרדם ונתנו לי חצי שעה . המועדון כבר היה חצי ריק אבל התקליטן מאמסטרדם עמד מאחורי כדי ללמוד מה אני עושה עם הפטיפון ... הוא אמר לבעלים "ואוו הבחור הזה מדהים איך לא נתתם לו לעלות בהתחלה ושמתם במקום תקליטנים אחרים ?" אחרי היום הזה קבלתי כמה מסיבות אבל התחילו לקבוע לי מה לשים ואיזו מוזיקה . הייתי צריך כל הזמן לרדוף אחרי מארגני מסיבות וללקק להם כי ככה זה עובד .. הכסף חרא וגם התקליטנים כביכול מוכרים היו מקבלים קצת מאוד . בשבילי זו תמיד הייתה אמנות ולמזלי אני לא עוסק בזה ויכול להתקיים בכבוד ולא צריך ללקק לאף אחד . מה שכן מדי פעם עולה החשק לתקלט שוב ולעמוד במועדון . בכל מקרה מה שאני אומר זה שיש המון תקליטנים שאין להם מושג בשילוב שירים אבל עושים מרימים מסיבות כי יודעים מה לשים ומתי ואיך לדבר . יש המון כמוני שמעולים במיקסוס אבל לא יודעים לקרוא את הקהל . התפקיד של תקליטן הוא בסופו של דבר לא לשים מה שהוא אוהב אלא מה שהקהל רוצה ולדעת מה הוא רוצה ומתי . לכן התקליטנים הותיקים של החתונות הם אלו שכדאי ללמוד מהם ... וזה לא רק מקסוס אלא גם איך לדבר נכון ולאט בבהירות . איזה טון לדבר עם הקהל .. תקליטן פעם היה משהו גדול היום זה הפך להיות משהו זול וחרטה שכל ילד יודע לעשות . בקיצור חפש מקצוע יותר טוב כי לא תראה מזה כסף אלא אם אתה עופר ניסים או מישהו אחר שמקורב לצלחת . אם לא תשכח מזה ותקלט להנאתך מדי פעם כמוני בשביל החוויה .

Dj Sky

New member
מה אתם מתרגשים מילד קטן ?

הוא רוצה להיות תקליטן מן המניין ולהרוויח 300 שקל על 8 שעות עבודה באיזה מועדון אפל מאשר לבוא לאירוע כמו בר מצוה 4 שעות אירוע וללכת עם בוכטה של כסף מה אתם מתרגשים להפך תקליטן של מועדון יודע למקסס סוג אחד של מוזיקה כמו היפ הופ ושחורה או דאנס או האוס לעומת תקליטן טוב של ארועים שיודע לשלב בין הסיגנונות ולתת מוזיקה מכל המקצבים בסטייל

אני אספר על החיים שלי

אני דרום אמריקאי במקור מארגנטינה>איך הגעתי לתחום הזה?כי אני מאד אוהב ובחיים לא אעזוב את המקצוע הזה להיות תקליטן נכון אין הרבה כסף והתחרות ממש מטריפה גם בקהל לטיני יש הרבה מניעקים שמלכלכים אותי אבל מה אני אגיד לכם:קשה מאד לבנות קייריה ושם אפשר במסיבה אחת להרוס את הכל.לי לא היה אף פעם שקל בכיס את הציוד שיש לי<וזה לא הרבה>קניתי מנקיון בתים הייתי עובד כמו מטורף>גם במסיבות משגים אותך>תשים קצב כזה תשים כזה>אתם לא יודעים כמה מקצבים יש בתחום הלטיני ולא רוצים לדעת.אבל מה כל פעם שאני מרכיב את הציוד שלי אני מפסוד>אני למדתי קצת סאונד והאמת לא מחפש אחרי הכסף כי לא רואים הרבה לפחות עוזר לי לפעמים לצאת מהמינוסים. עכשיו אתם דיברתם מי תקליטן הכי טוב אז אני אענה לכם>התקליטן הכי טוב הוא:אחד שכל הזמן משקיע ועובד אפילו על הפרטים הכי קטנים>אני בכל מסיבה מגלה דברים ואיפילו תקלות שלא חשבתי עליהם>לכן אני אומר כל מסיבה זה לימוד.תקליטן של היום חייב לדעת להעביר מיקסים בעדינית וגם ב bpm.חייב להיות מנחה קהל לראות באיזה קצב הכי הולך באירוע וגם לשמוע מה אנשים רוצים>לכבד רוב אנשים אבל גם לדעת לשים גבולות.חייב לדעת סאונד ואקוסטיקה והכי חשוב לא לקרוע את האוזנייים לאנשים.לגבות סכום מכובד לא הרבה ולא פחות ממה שצריך.בקיצר להיות בן אדם,ביי שבוע טוב

למעלה