מורה לקמ"י

igal2k5

New member
מורה לקמ"י

אני גר בעיר רחובות ומעוניין ללמוד קמ"י. באתר שלהם www.kami.org.il מופיעים שלושה מורים מהאיזור שלי: ברק ברויטמן, אלי לבשטיין ורפי נחום. מישהו יכול להמליץ על אחד מהם? תודה מראש.

igal2k5

New member
מהם ההבדלים בין קרב מגן לקרב מגע?

והאם זה נכון שהמשטרה וצה"ל אימצו דווקא את קמ"י, ולא את קרב מגע? ככה רשום באתר של קמ"י.

אין יותר מדי הבדלים

מייסד קמ"י אלי אביקזר היה התלמיד הבכיר של מייסד קרב מגע אימי ליכטפלד, ככה שהעקרונות הבסיסיים דומים. היו כאן לא מעט דיונים על זה, מצ"ב שני קישורים מהתקופה האחרונה.

סימן רשום

שלום לך בחור חביב בעצבים לגעת, להרגיז. פוליטיקה וכסף שם המשחק כי "קרב מגע" הוא ממותג. ולכן גמריהו רשם פטנט על מקבץ שלם-תנועות. בלי לדבר על חותמות. וכך שכר סופרים משלמים לי תקבולים.

שלום גמריהו בן שפן

אז לעניין החותמות , מי שלא הכיר את "גמריהו " זה שרשם פטנט מסתבר לא הכיר ממציא מימיו . אבל, מי אני שאומר , היכרות כמו שלי עם גמריהו ( כמה שנים של אימונים פרטיים בוקר בוקר ) בטח לא יכול לאמר דבר על "הפטנט" עליו חתם בלי חותמת . רק צר לי שהפסדנו את היכולת מוקדם . אגב , פוליטיקה זה שם המשחק תמיד לא ?

ככוכבים בשמי הלילה.

האח הידד איזו בדיחה הנה השמש במסלולה. גם גם על כך רשום מיספור כסף וכבוד זה הסיפור. מעט מכאן מעט משם. נרשום הכול זה כמובן על הליכה ועל ריצה על יריקה ועל קפיצה. ומי שעל שמי לא שמע בור הוא בעניני תורה יסור ילך לשטח G שם ממצא ארכאולוגי אני...

marx04

New member
קרב מגן וקרב מגע

שלום יגאל, קרב מגן ישראלי (קמ"י) וקרב מגע הן אמנויות לחימה דומות מאד, זהות כמעט לחלוטין. ההמלצה הטובה ביותר היא שתלך לצפות בשיעורים של כל המורים שציינת, ותחליט בעצמך היכן מתאים לך ללמוד על סמך שיקולים שונים, כגון: 1) התנהגותו של המורה בשיעור ויחסו לתלמידיו. 2) גודל הקבוצה, הרכב הקבוצה (מבוגרים/צעירים, נשים/גברים). 3) האוירה במהלך האימון 4) נושאים טכניים: מיקום בית הספר, שעות השיעורים, המתקנים העומדים לרשות התלמידים. 5) עלות השיעורים. אם נס ציונה גם באה בחשבון, אז בית הספר המרכזי של קמ"י נמצא שם. כמו כן, אלי בן עמי, מבכירי הקרב מגע בישראל מלמד בנס ציונה. בברכה, אורי.

למעלה