מורה לפלמנקו

• פותח הנושא RieM
  • פורסם בתאריך

RieM

New member
מורה לפלמנקו ../images/Emo168.gif

התחלתי ללמוד לאחרונה באמצעות ספר עם DVD ודיסק של Juan Martin, אבל נראה לי שאין תחליף למורה שמכוון ומסביר. האם מישהו מכיר מורה טוב באזור תל-אביב ?

רתם23

New member
זה היה בגוגל??

אני עשיתי לו את זה אבל לא ידעתי אם זה עובד או לא

איך אפשר

איך אפשר לומר על אדם שהוא מורה טוב לפלמנקו, כאשר הוא מנגן פלמקו עם מפרט???? לפחות ממה שאני ראיתי בהופעותיו?

La Vela

New member
הוא כן מנגן עם מפרט אבל אין קשר

יכול להיות מורה טוב בלי קשר לאיכות נגינתו סך הכל יש לו הרבה ידע

נכון

אכן כן, אפשר להיות מורה מעולה לסינית עממית, לבישול אמהארי וללכידת פרפרים - ואם אהיה לארג'ית אפילו לקומפאס פלמנקו, אבל איך אתה יכול להעביר את טכניקת יד ימין הקדושה לנגינת פלמנקו כאשר אתה לא מיומן בזה בעצמך?

Shinkan

New member
אוקיי, נגיד

אף פעם לא ראיתי אותו בהופעה, אז אני לא יכול להגיד ב100% עד שאני לא אברר בעצמי. למרות שאני עדיין, בספק גדול מאוד. בכל אופן, אין טעם להתווכח על השאלה האם הוא שולט ביד ימין או לא, כי אני יודע בוודאות שכן.

abunabil

New member
הוא מנגן עם מפרט מחובר לבוהן ימין

כמו דיוויד ברוזה. ועל זה אפשר להתווכח אם אוהבים או לא. אני לא. בכל אופן הוא בטוח מנגן פלמנקו.

Shinkan

New member
זה כן..

אבל מפה ועד להגיד שהוא לא יודע את אמנות יד ימין? זאת הצהרה מכוערת למדי. הבל שולט היטב ביד ימין, ויותר ממסוגל ללמד את אמנות יד ימין.

El Tablao

New member
מורה לפלמנקו

!buenas שמי פדרו ואני גיטאריסט פלמנקו מקצועי, לאחר שנים של הופעות פלמנקו בחו"ל.אני מלמד פלמנקו ב-ת"א. אני פחות מוכר מהמורים האחרים אך מנגן פלמנקו הרבה יותר אוטנטי ואיכותי. מדובר בשעורים ארוכים מהרגיל ובמחירים נוחים!!! אפשרות לשעור לדוגמא, ללא התחיבות. תוכל ליצור קשר לתיבת ההודעות או למייל: [email protected] כמו כן יש לי mp3 להמחשה שאוכל לשלוח. בהצלחה!!! !hasta pronto

שרiןבן

New member
אם יש לך בעיה עם האופן שבו אני מגיב

אני מזמין אותך להתעלם ולא לענות. אל תגיב לי בהודעות פרטיות, שפוך כאן את מה שיש לך להגיד. קיבלת מסר חדש מ El Tablao נושא המסר: pknbeu תוכן המסר: אל תטריד!!! ואל תהיה צר עין!!! יש לך שאלות , אז תפנה למייל שלי!! ספק אם תקבל תשובה!! כל טוב, פדרו

למעלה