מורה לפוטושופ 7

nom123

New member
מורה לפוטושופ 7

מחפשת מורה פרטי/ת אם בביתי או אצלה/ו ללמוד עבודה על פוטושופ 7 להצעות נא לפנות אליי בהודעת SMS תודה, נעמי

kislevorr

New member
מר ניסוי ותהייה מחכה רק לך

תוכל למצוא אותו בכל אתרי הטוטוריאלים,בקישורי הפורום.

nom123

New member
toda raba

אור, תודה על היעץ. מצאתי את האתר של פוטושופ דרך קשרי הפורום, אך בנוגע למדריכים, מאחר ואני נטולת כל ידע בסיסי בתוכנה (ויש לי בבית את פוטושופ 7, שעליו אין הדרכה באתר) וגם סובלת מעצלות קלה, הייתי מעדיפה הדרכת 1:1. בכל אופן, 'ני ימשיך בחיפושיי ואם יש לך עצות נוספות או מדירכ/ה שנותנ/ת שיעורים פרטיים, עדיין כאן. ילה ביי

kislevorr

New member
אני פשוט לא מבין

דברים כאלה לומדים לבד,זה חוק של הטבע. אני מאמין שאני יכול ללמדך,וגם עוד כמה אנשים בפורום, אבל זה בכל זאת מאוד מוזר ללמד כזה דבר. את ממש רוצה שמישהו יבוא אליך הביתה,ויעשה לך שיעור? זה עדיין נראה לי מוזר,אבל אם את גרה קרוב\מוכנה דרך האיסיקיו, אני מוכן לעזור. דווקא מתאים לי להרוויח עכשיו קצת כסף... :)

למה לא?

אם היה לי כסף בצד הייתי בכיף מוכנה שילמדו אותי למשל תוכנת תלת מימד שתמיד היה לי עם זה בעיה. אבל בתחלס, רק כשממש עובדים על פרוייקטים מבינים את הראש של התוכנה. זוכרת את היום שגיליתי את ערוצי האלפא בפוטושופ בפרויקט סיכום, והייתי המאושרת שבאדם. אם את רוצה, יש מישהו שפרסם תצמו בפורום תקשורת חזותית. תעשי שמה חיפוש.

nom123

New member
אז למה לומדים במכוני גרפיקה ממוחשבת

אז למה לומדים התוכנה במכוני גרפיקה ממוחשבת למינהם? וגם, וגם, אתמול פניתי לאתר (המצוין) של פוטודשופ בעברית ועל קצה המזלג ראיתי שיכול ללמד לי. אבל עדיין לא מוותרת על אופציית שירותיך (בתשלום כמובן) גר באזור א'? ויש גם איסיקיו. תודה.

michaly2003

New member
לכול המעונין...

שעור פרטי בגרפיקה ממוחשבת ועיבוד תמונה ע"י מעצבת גראפית מקצועית מזה 9 שנים לפרטים נוספים ראו קישור...

kendog keds

New member
מוכן לעזור

היי נעמי אני אמנם לא מורה מוסמך אך אני בקיא למדי ברזי פוטושופ 7 והעבודות שלי יכולות להעיד על יכולותי. את מוזמנת לברר איתי פרטים 068-772070 שמי הוא "אדר וינטר"

למעלה