בהצלחה 2
רות קינן 052-8676077 מלמדת בכפר סבא. לא מכיר אותה. פעם ענתה לי על מודעה דומה לשלך. מצרף לך חלק מתשובתה. jango99 ראיתי את מודעתך באינטרנט בקשר לשעורים פרטיים בערבית אני מורה פרטית לערבית מעל 20 שנה. כל מי שלמד אצלי הצליח, . אני מלמדת תלמידי חט"ב, תלמידי תיכון ותלמידים לבגרות. למדו אצלי גם כאלו שהגיע מערים אחרות בהן לא למדו ערבית, והיה צורך להתחיל אתם ממש מהאותיות ועד לחומר של כתה ט' למשל, ובזמן הכי קצר שאפשר. יש לי שיטות מאד מיוחדות להעברת החומר, כל מיני פטנטים כדי לזכור אותו וכדי להצליח במבחנים ההתמקדות היא בד"כ בנושאים הדקדוקיים שהם כביכול יותר קשים להבנה בכיתה הרגילה ולזכירה לפני מבחן, אבל אני גם נותנת כלים כיצד ללמוד מילים ביתר קלות, כיצד לתרגם אנסינים אם אתה תלמיד שלומד לבגרות- יש לי את כל מבחני הבגרות של 20 השנה האחרונות. בנוסף, כל נושא- עם כל המשפטים שהופיעו בבגרויות ביחס אליו כמו בשעור פרטי, אני מתאימה את עצמי לרמת התלמיד, לקצב שלו, לתפיסה שלו מחיר לשעור- 100 ש"ח אני גרה בכפר סבא טל: 0528676077 בשלב ראשון, אם זה יותר נוח לך, אתה יכול לפנות אלי באימייל ולומר לי באיזה כתה אתה ואיזה חומר אתה צריך
[email protected]