מורה לסינית

mayoshe

New member
מורה לסינית

ערב טוב, חג שמח. מחפשת מורה לסינית (דיבור) באזור רמת-גן, גבעתיים, במחיר סביר... (למדתי בעבר סינית, יש לי בסיס מסויים אבל ברמת מתחילים). מכירים? תודה. מאיה. המייל שלי: mayoshe בגימייל.

קלריסה12

New member
יש את ד"ר אלה שולגה

אם את מוכנה להרחיק את הרצליה, שהיא הגדולה מכולן, אני חושבת שאין מי שלא יסכים איתי. צרי איתי קשר לקבלת האימייל שלה. אני לא יודעת כמה היא לוקחת, אבל זה שווה כל אגורה (למדתי אצלה באוניברסיטה...).

guanyin

New member
אני דוקא לא

מעולם לא למדתי אצלה, אבל שמעתי מכל מי שלמד איתה בעבר שהיא מלמדת בחסד. אולי גם אני אנסה ליצור איתה קשר מתישהו. מתישהו...

GnomeBubble

New member
אני נהנתי ללמוד אצלה

אני כמובן לא יכול לדבר בשביל כולם, אבל הרושם שלי הוא שרוב התלמידים בעברית אוהבים את השיעורים שלה, ויוצאים מהם עם ידע חשוב. אני מניח שיש אנשים שלא יאהבו את שיטת הלימוד שלה (היא לא אוהבת להיכנס להסברים דקדוקיים מורכבים למשל, אבל לי בתור בלשן שחי על הדברים האלה זה לא הציק, והרוב בטח רק שמחו על זה
), אבל לכל דבר יש דעה נגדית. כמובן שזה עדיין לא אומר שמבחינתי היא הגדולה מכולם - לא למדתי עם מספיק מרצים בשביל לקבוע.
אבל אני חושב שהיא מרצה טובה מאוד. ולנושא ההודעה המקורית, אני לא יודע אם היא בכלל מלמדת באופן פרטי.

milindapanna

New member
גם אני

אבל מכיר המון שממש ממש לא. אבל זה היה פעם, אולי דברים השתנו.

baozi

New member
בתור מישהי שלומדת אצל אלה כבר יותר מ-4 שנים

אני רוצה להוסיף שהיא אכן אחת המורות הטובות אצלן למדתי ( ויש לי נסיון די רחב, הן בארץ והן בסין\טאיוואן). הסיבה היחידה שהיא אינה "מתעכבת" על דקדוק בהתחלה היא כדי שתלמידיה לא יפחדו לדבר פן הם עושים טעות, ומסתבר שזו שיטה די מוצלחת. אם לעומת זאת מעמיקים איתה אל תוך השפה ( לאחר סיום התואר) בשיעורי אחד על אחד, אותם היא בהחלט מעניקה ובמחיר שפוי לכל הדעות כשלומדים אצל מורה מצוינת כמוה, אזי אפשר להתכוונן על מה שמעניין כל אחד ואחת, יהיה זה דקדוק, אופן כתיבת הסימנים או דיבור- רק תבחרו. בהצלחה!

קלריסה12

New member
טוב, לא התכוונתי לפתוח דיון על שולגה

אסייג ואומר: לדעתי היא מורה מצויינת ומעבר לכך. הרבה אנשים לוקחים אותה קשה, כי היא מחזיקה את הכיתה קצת קצר, וזה לא מתאים להם. אבל אם מסתכלים על התלמידים הרציניים שלה (שלא נעלבים כשהיא אומרת שהם טועים) ועל תלמידים אחרים בארץ מבחינת קריאת טקסט, אני חושבת שאפשר לראות בבירור שהיא מורה אחת מעל כולם.

GnomeBubble

New member
אני כמובן לא חושב שחובה להתעכב על דקדוק

זה אולי יעניין אותי, אבל אני לא נאיבי - לרוב מי שלומד סינית הפרטים האלה רק מציקים, אז כמו שציינתי, בשביל רוב התלמידים הגישה שלה היא רק פלוס לדעתי. לפי הרושם שלי גם הצורה שבה היא מלמדת סימניות (עם כל מיני משחקים) היתה ממש פופרית.

mayoshe

New member
תודה רבה

איזה דיון פתחתי פה...למדתי אצלה בעבר (בתואר השני), ודווקא הייתה בסדר גמור. אבל לא הבנתי אם היא עושה שיעורים פרטיים, ובאיזה מחיר..... בכל מקרה תודה רבה.

GnomeBubble

New member
אז לפי מה שאמרו פה היא עושה

לגבי המחיר תצטרך כנראה לברר בעצמך. נראה לי שבסופו של דבר כולם כאן בפורום אמרו עליה דברים טובים, וזה גם טוב.

למעלה