מורה לכינור בפ"ת

מורה לכינור בפ"ת

אני מנהל פורום למוסיקה קלאסית באתר אחר. אחת הגולשות שלי שאלה אותי בדבר מורה לכינור בפ"ת. נתתי לה תשובה שלא סיפקה אותה. אז אני פונה אליכם, מלאבסים, בני עיר-מגורי. אם יש מישהו/י ביניכם שלמד/ה כינור ומבסוט/ה מהמורה שלו/ה (ר הן בסגול והן בקמץ) - אנא, תנו את המלצותיכם/ן, כאן ו/או בקישור שהבאתי. תודה.
 
אפרת הנכבדה

אילו נכנסת בקישור שהבאתי היית רואה שהגולשת מסתייגת מהקונסרבטוריון ומחפשת פיתרון אחר. מכל מקום - תודה על תגובתך ורוב אושר (ובריאות) לך ולאור שבחייך (דנה)
 
תגיד לה שאין שום סיבה להסתייג

מהקונסרבטוריון אני הייתי שם עד לפני שנה,והייתה לי מורה מעולה!! היא נתנה לי מוטיבציה,והיא הייתה אחלה מורה!! ואני משווה אותה למורה אחרת שהייתה לי לפני,שהיא הייתה על הפנים.... בקונסרבטוריון מקבלים יחס אישי,וגם לימוד מעולה!!
 
אז תכתבי לה הודעת-תשובה

בפורום אליו קישרתי בהודעה הפותחת. אני שוב מצרף קישור לשם. אני מעדיף שאת תכתבי מאשר שאני אתן קישור להודעתך עליה אני מגיב כעת. דבר נוסף: לא פירטת איזה כלי/נושא אחר למדת בקונסרבטוריון. ועוד הערה קטנה: לעתים קורה שמה שמתאים ל"ראובן" לא מתאים ל"שמעון". כך קרה שאת יצאת שבעת-רצון והגולשת שכתבה אצלי יצאה מאוכזבת, ולכן היא מחפשת פיתרון אחר. יש והדבר קשור ב"כימיה", בהתאמה האישית שבין מורה מסויים לתלמיד זה-או-אחר ובקשר ביניהם (האמור ב"הוא" כולל גם "היא"). כשהייתי מורה צעיר (למוסיקה, לא בפ"ת) נתנו לי שיבוץ כמעט לכל הכיתות, פרט לכיתה אחת, נקרא לה ו'5 לצורך העניין (כי היו רק 4 כיתות ו' ואינני רוצה לפגוע באיש, בטח לא בתלמידי-לשעבר); אמרו לי: אלה "אינדיאנים" ו"קניבלים", פראי אדם, יאכלו אותך חי, לא תצא איתם ראש וכו'. אבל קרה שהיה חסר מורה ב-ו'5 ואני נקראתי למלא שם מקום... בין ה"פראים" של כתה ו'5 (מחזור לא-חשוב-איזו-שנה) וביני נוצר מיד "קליק" וכימיה. מעניין, דווקא בכיתות של ה"לפלפים", ילדים-טובים-ירושלים (זה לא היה בירושלים, ירושלים זה רק לשם מטבע-הלשון) אכלתי קש ושבעתי מרורים, ובאותה ו'5 ושאר הכיתות של ה"מופרעים" (המרכאות הכפולות במקומן!!! לא מדובר בהפרעה קלינית של ממש!) ראיתי ברכה... מאותה "כתה ו'5" יצאה, דרך-אגב, שחקנית-זמרת ידועה שיד-ורגל לה גם בתחום הטלוויזיה. באותה שנה היא היתה ילדה צנומה, נחבאת-אל-הכלים, כמעט כעורת-מראה - אבל כישרונה ניכר כבר אז. הברווזון המכוער של שנת לא-משנה הפך לברבור נאה.
 

NeTa MuFlEtA

New member
אמממ... ../images/Emo217.gif

אני בת ולמדתי בעבר. הגיע לי למחיר של ככ500 שח בחודש.
 
למעלה