מורה לחיים טובים

מורה לחיים טובים

נשארתי לשאול את ג. המורה שאלה. כשאני מדברת אליו אני צריכה להביט למעלה כי הוא הרבה יותר גבוה ממני. הוא נרכן קלות לעברי ונתן לי מן טפיחה על הכתף. ג. אמרתי לו לא צריך להיות רשמיים כל כך אני פוגשת את הכיתה שלך הסמסטר,מה אתה יכול לספר עליהם? סטנדרטי הוא אמר אבל חייך חיוך אלכסוני, נרכן מעט קדימה כשהוא מניח את כוס קפה הבוץ על השולחןהעגול.זה הזמן לציין שג. הוא יוצא יחידה מובחרת כזה אחד שמחמת ציונות השתלב באחד מהתכונים ברחבי הארץ לאחר הפרישה כדי להרביץ בנוער חינוך אמיתי. חיתוך דיבורו צבאי, ניבולי פיו צבאיים להחריד וכל ההתנהלות שלו אומרת צבאיות אבל בעיניים ובזויות פיו רואים את הרוך את השובבות את החיבור של הטוב והמייטיב. ג. הוא קשוח וביישן וגם אני לא יותר מידי ישירה. הוא מדבר והצליל של המילים, החיוך והמבט שלו כובשים אותי אני מרגישה בערה בתוך הבטן הסומק מטפס אל לחיי.תגיד אמרו לך שאתה נורא מושך? לא מושך זה כריזמה הוא מנסה להגיד לי. לא נראה לך שתלמידות מתקשות להתרכז בשיעור שלך? מה את עושה צחוק הוא אומר לי הן רואות בי אב והצעירות אפילו סב. אין לך מושג מה החיוך שלך יכול לעשות אמרתי לו והשפלתי מבט.כשהרמתי את עיני הוא היה קרוב הרגשתי את הבל נשימתו על מצחי התקרבתי אליו והתנשקנו. התחבקנו חזק חזק הרגשתי את עוצמתו את גדלותוכשלפתע התחלתי להרגיש שיש לו רצונות משלו.הוא התחיל ללטף לי את הציצים מעל החולצה,הכניס יד מתחת לחולצה ואחרי שבמיומנות הצליח להוריד את החזיה ביד אחת (מיומנות שכנראה לומדים בסיירת) הרגשתי את אצבעותיו הקרות והמחוספסות מלטפות את שדי המלאים.הורדתי את הג´ינס ומאחר ואני לא נוהגת ללכת בתחתונים הדרך היתה קצרה עד להרגשה המופלאה של חדירתו אלי התהדקתי סביבו וכשהוא על הרצפה ואני מעליו. הרכנתי את ראשי, שערותי הבהירות ליטפו אותו עם כל תנועה וראיתי אותו מתאדם מתענוג. נעתי בתנועה קצובה ,כשפטמותי מלטפות את חזהו בעדינות.הוא אחז באגן שלי משני צידיו כשהוא סוחט עוד מעט את עצמו עד לאנחה שלו. נשכבתי עליו כששניינו מנסים להסדיר נשימה.מה עושים עכשיו הוא שואל אותי, שלא יגמר לעולם עניתי לו.

למעלה