מורה לגיטרה

אילס

New member
מורה לגיטרה

אני מחפשת מורה לגיטרה (קלאסית בינתיים) באזור המרכז שילמד אותי בבית שלי (אני מבת ים). אני אשמח אם יהיה לכם על מי להמליץ. העניין הוא שיש לי מורה עכשיו אבל הוא העלה את מחיר השיעור ל-100 ונראה לי שזה יותר מדי, אז אני בודקת אם יש לי אפשרויות טובות יותר כדי להחליט אם להמשיך איתו או לא. אה והסתכלתי בלוחות אבל אני לא יכולה להתקשר לכל המורים שיש שם, במיוחד שאין לי המלצות.. תודה מראש:]

Amiram_e

New member
100 שקלים לשיעור זה סביר מאוד

מורה שלוקח פחות מ 80 ש"ח לא עושה רושם של מורה שיקדם אותך למשהו. תבדקי באתר www.playguitar.co.il יש שם רשימת מורים. יש גם פורום ואפשר להתייעץ

the mnm factor

New member
זה לאו דווקא נכון. יש מורים טובים ב60 שקל.

הם פשוט בדרך כלל צעירים ובלי נסיון. אבל הם יודעים את הבסיס (ל6-12 שיעורים ראשונים למתחילים) בדיוק כמו אבי סינגולדה. אחרי זה באמת עדיף להחליף אותם במישהו מנוסה יותר.

Caraya

New member
100 ש"ח לשיעור זה סביר בהחלט

אם המורה הוא מקצועי, למד באוניברסיטה הוראה ומוזיקה או שיש לו נסיון בימתי משמעותי. למורה בלי השכלה מוזיקלית אני אישית לא הייתי משלם 100 ש"ח.

RoieL

New member
אני משלם 100 למורה שלי

בוגר רימון ובנאדם עם ותק של 30 ומשהו שנה במקצוע, הקלטות, הופעות וכד'. לדעתי מחיר בסדר גמור (דודה שלי מורה לגיטרה והיא סיפרה לי שהיא גם לוקחת 100 לשיעור) כל עוד אתה מתרשם מהמורה לטובה.

DirtySpirit

New member
100 זה די סביר

כל עוד הוא מורה רציני ובעל ניסיון... אם הוא מחלטר לא הייתי נותן לו 100 ש"ח. יש גם עניין של אורך השיעור, יש מורים שמלמדים 45 דקות ולא מתפשרים גם על דקה ויש מורים שמלמדים שעה ולפעמים מעריכים את השיעור קצת בהתאם לצרכים אני אישית משלם גם בסביבות המאה ש"ח למורה שלי, הוא בוגר רימון וברקלי[בבוסטון], יש לו ניסיון וותק והוא מורה מצויין

אילס

New member
תודה לכל מי שענה..:]

וכן, הוא מקצועי ולמד מוזיקה. אני מניחה ש-100 שקל זה באמת סביר. הבעיה היא שכל המשכורת הצבאית שלי תלך על השיעורים.. אבל אחרי שכולם פה אמרו ש-100 שקל זה מחיר נורמלי אז כנראה שאני אשאר איתו..

למעלה