מורה לברייקדנס.

ballet20

New member
הייתי

אצל גווין בטרום מתקדמים (שזה יעני בינוני) כי במודרני אין לי כל כך רקע..ונורא נהניתי. ביום האחרון הוא לימד אותנו קטע מ"אגם הברבורים" של מתיו בורן וכל כך נהניתי!הכוראוגרפיה פשוט מדהימה! וגם הקומבינציות שלו היו ממש כיפיות, והחימום מצויין לדעתי

הבנתי אותך../images/Emo8.gif

אז את ממליצה עליה? חיליק הוא באמת יותר רקדן טוב... פחות מורה טוב... לא יצא לי להיות אצלו בסטודיו בי פשוט שמעתי שהוא ממש ממש כסחיסט

ballet20

New member
זה נורא אישי

אני יצאתי מהשיעור קצת מתוסכלת כי כן נהניתי מהקומבינציה והתיקונים אבל הרגשתי שלא כ"כ זרם, כי היא לא מהמדגימות והכיתה היתה מוזרה (מאודד....) אבל חברה שלי שהיתה איתי ממש התלהבה ממנה למרות ששתינו "רצנו" אחרי הכיתה רוב השיעור. כל אחד צריך לנסות לעצמו, ולראות לאיזה מורה הוא מתחבר. מה שכן היא מלמדת בכל העולם והקומבינציות שלה מעלפות אז זו התחלה טובה!

קורס שהמורה שלי עשתה..גם יש לנו עם

רננה רז וסדנת תיפוף עם דין דין אביב (מהפרויקט של עידן רייכל) ואתמול היה לנו רפרטואר של הקיבוצית.. בסוף השבוע אחרי השיעור עם נילס אני אספר..ושבוע הבא אני אספר על השבוע השני

ballet20

New member
היה לכם כבר

רפרטואר עם יורם? אמרת שהוא מלמד אותך לא? ספרי איך היה הוא מורה מעולה

לא עם יורם היה עם רקדנית מהלהקה היה

..
קוראים לה גלית ליס... אני אפרט הכל מחר אם יהיה לי זמן או ביום ראשון (כי אחרי השיעור עם נילס אני צריכה לנסוע לצפון עד יום ראשון
) פשוט החלטתי במקום כל יום לפתוח הודעה על מה היה לפתוח על כל שבוע..

גלתו

New member
אוי הייתי אצל נילס בביכורי העיתים

שנתיים ברציפות... הוא הכי כלי שיש
רציתי השנה ללכת לקורס בוגרים למחול האפריקאי ולא יצא בסוף... התבאסתי נורא.

ballet20

New member
באיזה שנים היית?

(אולי אנחנו מכירות...) אם זה מנחם אותך הבנתי שהשנה האפריקאי לא היה משהו. חלק מהבנות שהיו איתי במודרני עשו גם וזו היתה ההתרשמות הכללית...

גלתו

New member
זה אכן מנחם ../images/Emo13.gif

אמממ אני אעשה חישוב קצר... הייתי ב2001 ו2002 בקורס של הנוער. 2001 הייתי בקבוצה 1 וב2002 בקבוצה 3. מתי את?

ballet20

New member
המממ

זקנה שכמותי, מנסה להסתכל אחורה...התגייסתי ב2000 אז הייתי בקורסי בוגרים...אז כנראה שאנחנו לא מכירות. בכל מקרה הקורסים שם מעולים בעיני. כל שנה אנ עושה משהו אחר (מודרני, פלמנקו היפהופ) ותמיד נהנית!

אחותי אחלה חתימה!!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני פולניה גאה גם כן!!!
אנחנו הכי מפחידות והכי מגניבות!!!

גלתו

New member
חחח האמת שאני לא פולנייה

אני רומנייה, שזה גם שולט
אבל בעיקרון הסלוגן הזה הוא של להקת מחול שהייתה קיימת עד לא מזמן לדעתי... שכחתי כבר למי הם היו קשורים, נעה דר אולי? הזיכרון בוגד בי... אבל קראו להם "הפולניות" או משו, הם היו תמיד לבושים בבגדים כאילו פולניים כאלה מהמאה שעברה באירופה.. משו מגניב

אחותי זה עדיין שולט../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo59.gif

פולניה זה סבבה
, רומניה זה בסדר
, אבל רומניה שיש לי חתימה כזו- שולטת!!!!!

למעלה