מורה לברייקדנס.

מריאל1

New member
מורה לברייקדנס.

שלום לכם! האם תוכלו להמליץ לי על מורה לברייקדנס, לא חשוב מאיפה בארץ. אבל עדיף מהצפון.

SHIRAN00110

New member
יש מורה אבל

הוא לא בארץ בד"כ....רק בחופש בגדול ויש לו עכשיו קורס קיץ

ballet20

New member
מי זה נילס?

למדת אצלו? עשיתי אצלו שני קורסים..חמוד. וגם יארנו מצויין.

SHIRAN00110

New member
כן אבל הייתי אצלו כחלק מהקורס הכללי

וגם אצל יארנו....נילס מורה יותר טוב ויארנו יותר טוב בברייקדאנס

ballet20

New member
מסכימה../images/Emo45.gif

אצל מי עשית מודרני. גווין או נעמי? שניהם טובים (אצל נעמי למדתי במקום אחר...היא ממש מהירה) וגווין כאמור היה מקסים

מה קורה מותק? ../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif

איך היה מופע הסיום של הקורס? יש חויות (ותמונות?
)? דרך אגב את נכנסת למסנג'ר מדי פעם? אני אשמח לצ'וטט איתך

ballet20

New member
הכל יופי../images/Emo13.gif

לגדולים אין מופע סיום...אבל הקורס היה מעולה. המילגה לשנה הבאה סגורה, אין לי מועדי ב ואני כרגע בסיוטי סמינרים
. מחפשת מופעי מחול טובים באוגוסט...וכמובן רוקדת

יפה יפה... ../images/Emo9.gif../images/Emo176.gif../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif

נכנסת למסנג'ר מדי פעם אחותי?

ballet20

New member
לדוקטורט שלי

חצי מילגה...טוב היו בחוג רק שתיים בסך הכל אז מחלקים אותן. עכשיו צריך למצוא עבודה ויהיה אחלה!(חוץ מהתרגול..יה אני מש מחכה ללמד
)

ballet20

New member
פילוסופיה פוליטית

התחום החביב עליי (חוץ ממחול כמובן
)

SHIRAN00110

New member
אם את מדברת על הקורס -ביכורי העיתים

אז לא הייתי אצל אפאחת מהם הייתי אצל קרן

ballet20

New member
איך היא בתור מורה?

היא עשתה איתי שיעור אצל גווין..חמודה

SHIRAN00110

New member
טוב ששאלת בתור מורה כי

בתור בנאדם היא נחמדה....או לפחות מנסה להיות =]] בתור מורה-היא חוזרת על עצמה כל שיעור ולא מלמדת דברים חדשים-מה שיכול להיות חיסרון-אבל גם יתרון....כן,נראה לי שהתקדמתי איתה[קצת]

ballet20

New member
האמת שגם

בתור רקדנית היא לא הדהימה אותי, אבל לפחות היא נחמדה. נעמי מורה מעולה אך די משוגעת (במובן החיובי היא יכולה לרדוף אחרי תלמידות מהפינה ולצעוק עליהן...)

אימלה!!!../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo2.gif

מורים כאלה קצת מפחידים אותי... אני נהיית נבוכה במצבים כאלה... הבנתי שחיליק ממש יורד על אנשים בשעורים שלו! אני הייתי אצלו בתור ילדה קטנה בשעור אחד כשהייתי עדיין אצל שרית אביצור שהבוא לא ממש אהב בקיצור כל השיעור שמעתי את הזיוני שכל שלו על זה שכאן זה לא שרית אביצור וכו'... מה שכן הוא רקדן ומורה טוב

ballet20

New member
בעיני

חיליק הוא לא מורה טוב, הוא עושה דברים שפיזית לא טובים לתלמידות שלו (ואני כולי בעד להגיע לגבול היכולת הפיזית וכו וכו) אבל לא בריא הז לא בריא ורקדן פצוע הוא רקדן גרוע
. נעמי לא דומה לחיליק בזה, היא נורא מקצועית ונכנסת לשיעור במאה אחוז פשוט היא יכולה להרתיע לעתים...היא מתקנת מעולה וזה כיף אבל לא כ"כ מדגימה אז זה נורא תלוי מי בשיעור שלה. בישעור שלקחתי היו בנות לא משהו אז לא כ"כ הבנתי מה היא רוצה בעוד בקורס שלה בביכורי העתים (שהצצתי עליו מבחוץ) היו בנות מעולות שהבינו אותה ישר. אז עדיף לסדר גם איזו אסיסטנטית טובה

למעלה