מורה הומופומבית

spt Peper

New member
חוצפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אל תהסס שניה לך למנהלת ודבר איתה אם אתה פוחד כמו שאמרו פה תמיד יש את הענין של עילום שם... נכנסתי למאבקים עם מורים על דברים פחות מזה כמו שסתם נתפלים אל ילד. תהיה חזק!!!!!

אז תראה....

הדבר הנכון לעשות כמו שכבר אמרו פה כמה פעמים הוא לעשות משהו, ובאמת ללכת לדבר עם המנהלת. בהצלחה, ותעדכן אותנו. =)

היה לי קטע דומה עם מורה...

ואני השתדלתי לשתוק כי עוד הייתי עמוק בתוך הארון... היום אם זה יקרה לי אני חושבת שאני אנהיג מרד נגד אותה מורה... שמעתי פעם על כיתה שהמורה אמרה משהו כזה ואחד התלמידים המקובלים היה הומו מוצהר אז כל הכיתה פשוט יצאה ואמרה למורה שהם לא נכנסים עד שהיא מתנצלת וחוזרת בה... רוב המורים לא אומרים לכיתה את דעתם הפוליטית, אז ברור שאסור להם לנקוט עמדה הומופובית שכזאת... זה כמו שמורה ילכלך על אתיופים בכיתה, ויהיו שם אתיופים... רק שהקטע הוא שהמורים לא מודעים לכך שיושבים להם בכיתה הומואים/ לסביות ולכן אני חושבת שמתפקידנו לחשוף אותם לעובדה זו...

היי, רציתי לשתף במשהו הפוך

לי יש מורה, שכל פעם שמישהו זורק בכיתה למישהו אחר יא הומו, היא ישר אומרת- שתדעו לכם שהומואים הם בני אדם מקסימים, ושזה לא קללה, ושכל הורה צריך להגיד תודה על מה שיש לו.. ולאט לאט אולי מחדירה בכיתה שלי אנטי-הומופוביה. בקיצור, אני מת על המורה הזאת... בבצפר שלי אין כאלה דברים כמו יום הגאווה הבינלאומי או יום מודעות לנטייה מינית, וחבל. אני חושב שאם הם עושים יום מודעות לאיידס, יום מודעות לסמים, יום מודעות לזהירות בדרכים, יום מודעות לסרטן, יום מודעות לטיזאן אמו אז צריך לעשות גם יום מודעות לזה, כי לפי דעתי הבצפר זה התנור שבו אופים לנו את הילדות.. וחבל שיש אנשים כמוני כמוכם שעלולים להיפגע מהשטויות של תלמידים בשכבה. בקיצור, חרא של מערכת חינוך יש לנו, הא...

spt Peper

New member
צודק

מילים כדורבנות.... כל מילה חקוקה בסלע וכל האמרות המפגרות האלה

אני הלכתי למנהלת בגלל מורה הומופוב.

ועכשיו יש לי פטור ממשרד החינוך לעשות בגרות חובה במקצוע שהוא מלמד, איימתי לתבוע את בית הספר על העסקתו ועכשיו מנסים לפטר אותו (והוא מורה בבית ספר איזה 20 שנה לפחות). בעע הוא ממש פגע בי><, גם בתור בן אדם אחרי שהפסקתי להגיע לשיעורים שלו. אתה לא יכול להתייחס להתנהגות שלה בתור "השקפת עולם של אישה בשנות ה..", כי זה לא ככה, ומה איכפת לך באיזה גיל היא? היא עשתה משהו לא נכון, אפילו פשע, ואם זה עובר לידך ולא כזה מזיז לך אז אל תעשה כלום. אם יש לך כוח להכנס לדיונים ארוכים, וויכוחים ולא מעט בלאגן עם בית הספר כדי להשיג את המטרה שלך (שבטוח אפשר להשיג אותה גם בלי יציאה מהארון), אז לך על זה. כי מה לעשות, זה חשוב לדורות הבאים אחריך בבית הספר, ולך בשנים שנותרו לך בבית הספר, שדברים כאלה לא יעברו בשתיקה.

Antithesys

New member
מעניין איך

הוא יכול לעשות צעדים נגד המורה בלי לצאת מהארון....הרי כל הסביבה שלו תראה ש*מאוד* חשוב לו כל הנושא....האנשים לא טפשים...(לא אני לא חותם על זה...)... בכל מקרה סחטיין על הפתור ועל זה שהכנסת לו...
איגור

ממ לא נכון.

הוא יכול להגיד שזאת התנהגות לא מקובלת ולבקש מכמה ידידות שלו או משהו לתמוך בו, ולצאת בתור קבוצה. ואם המנהלת נחמדה, אפשר להשיג הרבה רווחים כשיוצאים מהארון מולה

רייל

New member
שטויות,

זה כמו שמישהו לבן ילחם לזכויות השחורים. זה עניין של צדק. זה תלוי רק אם איכפת לך מספיק מאחרים.

תודה על העזרה

בסוף דיברתי עם כמה ידידות שלי על הנושא, והצעתי לכתוב מכתב למנהלת בעילום שם. הן כתבו את המכתב ונתנו למזכירה שתביא למנהלת..אני מקווה שהיא תקרא את זה, ושתהיה מודעת למצב ותדבר עם המורה.

James Hammerton

New member
בהצלחה

מדובר בתיכון ממלכתי (לא דתי) אני מניח? מה באופן כללי היחס להומואים ולסביות בבית הספר?

כן, ממלכתי

והאמת שאני לא ממש יודע מה היחס. אין ימים להומואים או דברים כאלה זה לא ממש ברור

AVIV172

New member
יש לך זכות להתלונן!

יש לך אתה הזכות להתלונן על אותה מורה. אסור לה להגיד דברים כאלה ולהביע עמדה אישית פוגעת. גש למנהלת\יועצת.

MaT 17

New member
תקשיב------------------------------

כתוב מכתב לשרת החינוך, ובנוסף גש למנהלת! שרת החינוך קראה לכל מנהלי בצפר להכיר בהומואים ולסביות.. זתומרת שהיא תומכת.. חשוב ששרת החינוך תידע איזה מורים מחנכים אותנו בבצפר, אסור להחזיק מורים כאלה בבצפר, אל תוותר לה, בישבילך ובישביל כולנו.. פנה למנהל בצפר ולשרת החינוך.

HeShe7

New member
אני הייתי הולכת להתלונן

ונכנסת לה באמאמא. באמת.

מה זה יעזור?

המנהלת פשוט תעיר לה וזהו. היא לא תחזור על זה וככה זה יגמר. מה עוד אפשר לעשות? כמובן שהייתי רוצה שיהיה משהו יותר חמור, עד למידת הפיטורין או משהו כזה, אבל לא נראה לי שחוץ מהערה יכול לקרות.

למעלה