מורה ב-mitkadem.co.il

dpascal2

New member
מורה ב-mitkadem.co.il

דף חדש ללהקת מורה באתר של ברייטמן. http://planet.nana.co.il/moora/ ניתן להתעדכן על הופעות, להוריד ליריקס (שיר הראי של אורלנד חסר
),ולהזמין את הדיסק.

dpascal2

New member
לא - יש רק דיסק

תשמע ...30 שקל והמלצות מפה ועד הודעה חדשה (אני,עמלי,ארז,ירקוני,דן,כרמלי וברייטמן)... אם ברייטמן *שיעול* העקשן *שיעול* נתן אמון, הזמין בלי דגימות ונהנה אז גם אתה תהנה. בכל מקרה מדובר בחומר קליט וחביב (אשתי גרופית) אך יחד עם זאת מאוד מאוד רציני ומאוד ישראלי. אנשים ששמעו קטעים בודדים לא התלהבו יתר על המידה. זה הדיסק בכללותו שמכניס אותך אל המוסיקה וסוחף אותך לחוויה מאוד מרגשת. אורי הגדיר אותם "רוק אומנותי* ואני מקבל את ההגדרה. זה ישמע מאוד ידידותי לאוזן פרוגית (פוליX וכו') .אני שמעתי אפילו הבלחות אופוזיציוניות בתיפוף של ברבש.

dpascal2

New member
באתר למטה יש טלפון של אלון

תשאיר לו הודעה אם הוא לא עונה.

meandmeandme

New member
כן שמתי לב מיד אחרי שכתבתי את ההודע

מסתבר שיש גם קטע להורדה.

לגבי האלבום

האלבום מאוד ממוקד בטקסטים, ולכן רציתי שהליריקה תהיה זמינה ברשת. זאת להקה שמלחינה שירי משוררים, ולכן יש חשיבות עליונה לקריאת הטקסטים בצורה חזותית, כדי להבין את המילים בצורה יותר רצינית. לרוע המזל, האלבום שהם מוכרים לא כולל בתוכו חוברת של ליריקס. לכן זה כל כך קריטי להוריד את הקובץ שנמצא באתר.

מוזיקלית.....

הוא מזכיר לי מאוד את נקמת הטרקטור, רק יותר עדין ובלי דיסטורשן. יש דגש מאוד חזק על הטקסטים. לא פלא שבללי אוהב אותם

dpascal2

New member
"עדין יותר" ?

אם נתעלם מ"חוני" האלבום הזה מופרע בעשר רמות מנקמת הטרקטור. תפקידי הכלים מסובכים פי כמה. ויש קטעים אינסטרומנטליים שהיו מכניסים לרוויה את מגברי השידור בתחנת הרדיו. השירה מאוד רכה וענוגה, אבל הכלים..ממש לא. מורה הם כל מה שבללי לא הרשה לעצמו להיות מבחינת מופרעות, ואני יודע על מה אני מדבר.

לא שמעתי את כל האלבום וגם לא הייתי

בהופעה שלהם לכן מה שאומר לא ממש אובייקטיבי , אך על פי השירים שישנם ברשת ( חוני ובדיחה ),לא עושה כל כך רושם שזה יותר מופרע מנקמת הטרקטור ועוד בעשר רמות כדבריך,אם כי עושה רושם שזה אלבום יפה מאוד שבקרוב יתפוס את מקומו על מדף הדיסקים שלי.

למעלה