מוק דראפט של הפורום

carmelo

New member
מוק דראפט של הפורום

אולי עד סוף השבוע תהיה לנו סדרה בשיוויון, אבל בכל מקרה הנה משחק שיכול להעביר את הזמן - הפורום כדמוקרטיה מחליף כל GM וGM של הקבוצות שבוחרות בדראפט. כל אחד מצביע עבור האופציה העדיפה בעיניו לכל קבוצה. נראה בהתאם להשתתפות, איזה רוב צריך בשביל לסמן בחירה ולהמשיך הלאה. אפשר להציע טריידים, הם צריכים לעבור בטרייד מאשין של ESPN ואם מעורבות בהן בחירות נוכחיות אז זה משפיע על המשך הדראפט (דוגמה פשוטה, קונלי ובחירה שניה תמורת בחירה ראשונה...אז אלו ממפיס שבוחרים בגריפין והקליפרס במי שזה לא יהיה...) אז נתחיל מהקליפרס, אני מצביע עבור בלייק גריפין, אם זה יגיע למחלוקת אני אנמק למה כן ולמה לא אופציות אחרות...

SSPB

New member
נחמד /tapuzforum/images/emo13.gif אני חושב שיש קונצנזוס

לגבי הבחירה הזאת. (לפחות באתרי המוקים למיניהם..) טרייד הקליפרס חייבים לעשות לדעתי על ראנדולף ואם שום קבוצה לא תרצה אז אפילו בייאאוט צריך להילקח בחשבון! גריפין צריך להגיע לשם לפתוח בחמישייה ולא לשמוע קיטורים למה הוא כן ואחרים לא.. גם אם הוא יהיה גרוע בהתחלה! אני רוצה להאמין שסוף סוף הקליפרס שקיבלו עודף מזל ידעו לנווט אותו בצורה חכמה..

אלא אם האו מוכן לוותר על המון המון כסף

והוא לא יהיה מוכן אין צורך לתת לו בייאאוט. בעונה 2010/11 ראנדולף יהיה חוזה נגמר ולמרות כל הבעיות איתו הוא יכול להיות נכס מבוקש, אני הייתי שומר אותו, אולי הוא אפילו יתרום...

SSPB

New member
הוא ירצה לפתוח

וגריפין הוא זה שצריך לפתוח! נראה לך שזאק יעבור על זה בשתיקה? אולי שבוע שבועיים.. ושתיהם ביחד בחמישייה זה כמו קמבי וקיימן באותה חמישייה.. אני מאמין שיהיה אפשר לשלוח אותו תמורת חוזים רעים של קבוצות אחרות (ולא חסר כאלה.. /tapuzforum/images/emo13.gif ) חוץ מזה הוא לא צריך לוותר (אם בכלל) על הרבה כסף וגם מה שהוא יפסיד הוא יקבל בקבוצה האחרת שתחתים אותו..

rapgamer4ever

New member
לא חושב שיש פה ספק

אולי הבחירה היחידה שאפשר להיות בטוח לגביה (עד כמה שאפשר להיות בטוחים לגבי שחקנים שמעולם לא שיחקו ב-NBA) שיצא ממנה אחלה שחקן. בבחירה הראשונה אתה לוקח את השחקן שלדעתך יהיה הכי טוב, בלי קשר לעמדות. הקונצנזוס הוא גריפין. חוץ מזה, מראש אני לא חושב שלהנהלה עם כ"כ מעט קרדיט כמו הקליפרס יש ביצים לבחור מישהו אחר, אפילו אם איפשהו לא יאמינו לגמרי בגריפין. לא הייתי הולך על טרייד שקשור לבחירה. הוא נקודת האור הכמעט יחידה בפרנצ'ייז הזה, אתה לא רוצה להעביר אותו בשביל עוד סימן שאלה או הקלה במשכורות.

carmelo

New member
1. קליפרס - בלייק גריפין

נראה לי שזה באמת קונצנזוס כמעט מוחלט, אז נעבור לבחירות פחות ברורות שבהן יידרשו יותר קולות להכרעה. עכשיו תור הגריזליס. אני חושב שבכל מקרה הם צריכים לבחור כאן ברוביו, השאלה היא האם יהיה טרייד עליו ביום הדראפט, בהמשך הקיץ או שפשוט קונלי יועבר והם ימשיכו עם מאיו ב2 ולא כרכז? הנה טרייד שכבר הצעתי פה: אל הורפורד, ספידי קלקסטון והבחירה ה17 תמורת מרקו יאריץ' והזכויות על ריקי רוביו. יכול להיות שעם טרייד על קונלי, רוביו יתרצה ויחתום עם הגריזליס. אבל הם מתכוונים לתת למאיו לרכז, אז אני לא בטוח עד כמה השילוב רוביו-מאיו יעבוד לאורך זמן. הורפורד נותן להם פאוור פורוורד חזק ואתלטי שיחזק אותם בהגנה. הם נפטרים מהחוזה של יאריץ' תמורת החוזה המסתיים של ספידי ומשיגים בחירת אמצע סיבוב ראשון. אם הם יצליחו להעביר גם את קונלי תמורת בחירת אמצע לוטרי שתביא להם את ת'אביט, הפרונט קורט העתידי שלהם מסודר. בקיץ הם יוכלו להחתים את פליפ מורי שיסייע למאיו בניהול המשחק ויספק את החדירות לסל שחסרות במשחק של מאיו. אטלנטה צריכה לקבל כמה החלטות קשות, עם ביבי ומרווין וויליאמס כפרי אייג'נטס הקיץ, ועזיבה אפשרית של ג'ו ג'ונסון בקיץ 2010. ג'ו-ג'ו אכזב בפלייאוף הזה, ואני חושב שההוקס צריכים לבנות סביב ג'וש סמית ומשחק ריצה. השגת רוביו ופיטורי וודסון ישיגו זאת. עם הקאפ ספייס שיתפנה להם בזכות ויתור על ביבי, הם יוכלו להחתים את גורטאט שייתן להם אופציה אמיתית לנקודות בלואו-פוסט. קו קדמי אתלטי שלו עם וויליאמס וסמית, יפרח מנוכחותו של רוביו. אני מצביע עבור הטרייד, ובכל מקרה עבור בחירה ברוביו.

88nothing

Active member
לא מסכים איתך לגמרה לגבי רוביו

נכון שרוביו שחקן סופר מוכשר אבל הוא חתום על חוזה ביי אאוט עצום עם בדלונה! ואני לא בטוח כמה הוא כבר מוכן לNBA, לדעתי קבוצה צריכה לקחת אותו בתור באק אפ בעונה הראשונה שלו! ואז לשלוח את הרכז הראשון שלה לאנשהו! אתה מציע לשלוח אותו בטרייד לאטלנטה שיש לה: ביבי(רוצים להשאיר אותו), ג'ו ג'ו, מורי וויליאמס(מאמין שגם אותו רוצים) על 2 עמדות הגארד! אטלנטה קבוצת פלייאוף אחרי הרבה מאוד שנים, אין להם שום סיבה לפרק את הכל! עוד דבר לא הגיוני בעייני שהצעתה הוא שאטלנטה תוותר על הורפורד שהוא הגבוה היחיד הנורמלי שלהם! אטלנטה עפו בפלייאוף האחרון כי הגבוהים שלהם לא היו מספיק טובים(וכי לא היה שומר על ג'יימס) ואתה מציע להחליש את הנק' הזאת עוד יותר! לגבי הקליפרס: מסכים לגמרה שצריך להיפטר מראנדולף אבל למה למהר?? הוא עדין שחקן פוסט מצויין,יודע לעשות נק' ואולי נשמע מוזר אבל הוא יריב אימונים מצויין שאפשר ללמוד ממנו הרבה! נכון שיש לו פה וחוזה גדולים מידי אבל עדין מדובר על שחקן מצויין! החוזה שלו נגמר עוד שנתיים שזה לא יותר מידי ואני מאמין שמצאו לו טרייד! גריפין חייב לפתוח בלי ספק, אבל לא יקרה כלום כשיש לך מחליף ברמה כלכך גבוהה!! ראו אודום בלייקרס. וגם אם הם ישלחו את בלייק בטריד תמורת חבילת בייגלה, עדין אין להם אוהדים שיהיה להם אכפת.

SSPB

New member
אתה רואה מצב

שגריפין פותח בחמישייה דופק משחקים גרועים, הקבוצה לא מפסיקה להפסיד וראנדולף רק עולה כמחליף ועדיין שותק? בגילו ובמעמדו (איך שהוא תופס מעצמו..) אני לא רואה מצב שזה קורה וזה לא טוב לא לרנדולף ולא לקליפרס! אז חייב לדעתי להיפטר ממנו איכשהו!

rapgamer4ever

New member
זאק רנדולף שחקן גרוע

נכון שהוא כשרוני מאוד בהתקפה אבל הוא אגואיסט רצח, לא אכפת לו מהקבוצה, הוא אחד משחקני ההגנה הגרועים בליגה (ולא בגלל חוסר יכולת) ויש לו באד אטיטיוד. בקיצור הורס גם מבחינה מקצועית וגם מבחינה חברתית. לא יודע אם קיימים בכלל עוד שחקנים כמוהו בליגה... שימו לב לנתון הזה: ראנדולף הפך לשחקן שהוא בעונה השלישית בליגה. לפני כן הוא היה בעונת הרוקי ניצב ובעונת הסופמור שחקן ספסל. מאז שהוא אחד מהשחקנים המרכזיים בקבוצה שלו, 6 שנים רצוף שהוא לא הגיע לפלייאוף ב-5 שנים האחרונות הוא הצליח לעבור 3 קבוצות ולהגיע לשיא נצחונות של...32.

88nothing

Active member
גרוע או לא

הוא כישרון התקפי לא מבוטל! יש המון קבוצות בליגה שמה שבאמת חסר להם זה נקודות בצבע! חוץ מזה למה שגריפין לא יהיה טוב?? וגם עם לא מה כבר רנדולף יכול לעשות עם זה שהוא לא בחמישיה? אולי ההפך, העובדה שאין לו מקום בהרכב תיגרום לו לעבוד יותר! שלא תבינו לא נכון, אני בעד טרייד על רנדולף(דבר שיוריד לחץ מגריפין) אבל לא בכל מחיר!!

rapgamer4ever

New member
לדעתי טרייד במחיר 0 יהיה מצוין

הכוונה היא להביא עבורו חוזה נגמר. אני חושב שנכון להיום יש שחקן אחד ברחבי הליגה שלא הייתי מביא אותו באחד על אחד תמורת ראנדולף...וזה ארינאס. אצל גילברט אני עוד רואה מצב שיצדיק בעתיד את החוזה שלו באופן חלקי.. אצל ראנדולף ממש לא.

carmelo

New member
בעצמך הסברת למה להעביר את הורפורד

אם הגבוהים של ההוקס לא היו מספיק טובים, עדיף כבר להעביר את הורפורד שהוא לא סנטר טבעי. יכול להיות שההוקס רוצים להשאיר את ביבי, ג'ו-ג'ו ואת וודסון כמאמן. אני חושב שבהרכב הנוכחי שלהם, הם לא יותר מקבוצת סיבוב ראשון-שני בפלייאוף. ראינו את ג'ו-ג'ו מתפקד גרוע בפלייאוף האחרון, ויש סיכון שהוא יעזוב בקיץ 2010 וישאיר אותם עם חוזה ארוך טווח לביבי המזדקן. אני מציע שהם ייבנו מחדש סביב רוביו-סמית כקבוצת פאסט ברייקס. מצד שני, גם הצעתי שהם יחתימו את גורטאט עם הקאפ ספייס שלהם, אבל כמו שאמרתי באשכול אחר, הרבה קבוצות ירצו להחתים אותו - כאשר אוקלהומה ואולי אף דטרויט יוכלו להציע לו יותר. לגבי המצב בקליפרס עם ראנדולף, קראתי שדאנליבי אמר שגריפין מסוגל לשחק גם כסמול. זאת בטח לא תהיה העמדה העתידית שלו, אבל אולי לשנה-שנתיים אפשר יהיה להשיג דו-קיום בין כל הגבוהים של הקליפרס. לגבי הביי-אאוט העצום של רוביו, הוא אמור לשלם את רובו מכספו. בגלל זה הוא גם רוצה להיבחר שני עד רביעי בלבד.

88nothing

Active member
לא האשמתי את הורפורד

זה שהוא לא מספיק גבוה זאת עובדה ,אבל הוא גבוה טוב היחיד שיש לאטלנטה! סמית' לא יודע לעשות הרבה מאוד מהדברים שהוא יודע, וזזה נו באמת הוא לא יותר משחקן סולידי! חוץ מזה יש להורפורד חוזה נורא נוח וחבל לאבד שחקן ברמתו, בזמן שגבוהים הרבה פחות תורמים ורוויחים הרבה יותר(בן וואלאס,ראנדולף מיודענו, גרום ג'יימס, דיופ ועוד). אני באמת לא חושב שטרייד על רוביו או קונלי מבחינת ממפיס כלכך דחוף! הם היו ויהיו שחקנים מבוקשים בלפחות השנתיים הקרובות! ולא צריך לרוץ להיפטר מאחד מהם עד שלא מקבלים משהו קציני, כי גם רכזים טהורים אין יותר מידי בליגה! ממפיס במצב סביר לגמרה, נכון שיש להם כמה חוזים גרועים אבל הבסיס שם הוא צעיר ועובד! ואם כבר טרייד הם צריכים להיפטר מחוזה רע, ולחזק את העמדה 4 אחרת אין טעם בשינוי לדעתי.

ההוקס יכולים לעשות משהו אחר

במידה וממט אוקור יוצא מהחוזה שלו ביוטה לאטלנטה יש אפשרות ללכת עליו, החוזה של מייק ביבי מסתיים ויהיה להם מספיק כסף מתחת לתקרה כדי להחתים אותו. אטלנטה תעבור להרכב של שני גבוהים(לגמור עם הסמול בול) כשאוקור ימלא את עמדת הסנטר לצד הורפורד. בעקבות היכולת של אוקור לקלוע שלשות ג'וש סמית יוכל לעבור לתפקיד הטבעי שלו בעמדה - 3. קו קדמי של אוקור-הורפורד-סמית הוא אדיר!. את החור שנוצר בקו האחורי מהעזיבה של ביבי אטלנטה ישתמשו בדראפט כדי למלא אותו. אופציה טובה עבור אטלנטה תיהיה ג'רו הולידיי ממכללת UCLA שישלים עם ג'ו ג'ונסון קו אחורי מוכשר מאוד.

carmelo

New member
רעיון מעניין

ברגע שסמית עובר לשחק סמול, אפשר גם לחפש סיין אנד טרייד על וויליאמס שיהיה פרי אייג'נט מוגבל. או להשאיר אותו תמורת הQO כשחקן שישי. אני לא סגור מבחינה כרונולוגית, האם אוקור יכול להודיע שהוא יוצא מהחוזה שלו לפני הדד ליין של ההוקס להגיש QO לביבי, או יותר נכון לא להגיש בשביל לפנות קאפ ספייס. אני מעריך שהג'אז ינסו לסגור איתו על הארכת חוזה, לאבד גם אותו וגם את בוזר יהיה יותר מדי. הולידיי לא אמור להישאר עד הבחירה של ההוקס, הוא מסתמן כבחירת טופ 10. יהיו רכזים אחרים פנויים, עד כמה הם יהיו עדיפים על אייסי לואו זו כבר שאלה אחרת...

SSPB

New member
גם פה אותה בעיה.. אם כי פחות רצינית

כי קונלי יחסית מבוקש ואפשר לקבל עליו משהו טוב.. בכל מקרה לדעתי הגריזליס צריכים לבחור ברוביו שהוא הפוטנציאל מספר שתיים בדראפט הזה (אם לא יותר..ככה זה היה עד לפני שנה.) ולשלוח את קונלי תמורת גבוה טוב (אולי טרייד עם הקינגס תמורת הבחירה הרביעית שתיהיה ג`ורדן היל). ואולי באמת חובנטוט תזכה בבוררות ואז ריקי יצטרך להישאר שם עוד שנה ובינתיים קונלי ישתפר וערך הטרייד שלו יעלה..

carmelo

New member
הצעת טרייד חדשה (בחירה מס' 2 ON THE CLOCK)

הפעם משהו בומבסטי יותר: ממפיס מעבירה את הזכויות על רוביו, גאי, קונלי ודארקו בתמורה למונטה אליס, אאוטלו, רודריגז, בחירות 7 ו24: הגריזליס פותרים את דילמת הרכזים והולכים על מאיו בפוינט. אליס יסייע לו בהובלת כדור, ויהיה נהדר לצידו בתנועה ללא כדור. אאוטלו ימלא את החלל בעמדת הסמול. שניהם ילידי טנסי. בהנחה שג'ורדן היל אכן מחליק במורד הלוטרי, הוא יהיה פנוי בבחירה השביעית וימלא את עמדת הפאוור. רודריגז יחבור לגאסול בתור רכז מחליף. הבחירה ה24 מפורטלנד, ה27 והקאפ ספייס בקיץ, יסייעו לחיזוק הספסל. הגריזליס גם נפטרים בטרייד הזה מדארקו, שהוא אומנם חוזה מסתיים אבל יקר ומיותר עבורם. הווריורס מעבירים את אליס, טוריאף והבחירה השביעית בתמורה לרוביו, גאי, באיילס ודארקו: נבנים מחדש סביב רוביו, שיריץ במגרש הפתוח את גאי, ראנדולף ומגטי (כ4) וביידרינס. אולי גם באיילס יוכל לפתוח בסמול בול של נלי. חוסכים המון כסף לטווח הרחוק, בזכות החוזה המסתיים של דארקו, לעומת ה15 מיליון שאליס וטוריאף ירוויחו ביחד מעבר לעונת 2010. פורטלנד מעבירה את באיילס, אאוטלו, רודריגז והבחירה ה24 תמורת קונלי וטוריאף: רוי התראיין אתמול ואמר שהוא היה רוצה שהבלייזרס יביאו 4 מחליף כמו טוריאף. על החיבור בין קונלי לאודן כבר לא צריך לספר. הבלייזרס משיגים את שניהם תמורת 2 נכסים שהם אקספנדבל (רודריגז והבחירה) ועשויים להישלח לניקס תמורת חריגת טריידים ואולי בחירה עתידית; בעוד שאאוטלו ובאיילס הופכים לאקספנדבל עם הגעתם של קונלי וטוריאף שמתאימים יותר. קונלי/בלייק רוי/רודי באטום/וובסטר אלדריג'/טוריאף אודן/פריזבילה יופי של רוטציה, לא ברור מה הבלייזרס יעשו אחרי זה עם ה6-8 מיליון קאפ ספייס שלהם בקיץ, אולי הבולס יסכימו לטרייד של וובסטר תמורת דנג כדי לקצץ בפיי רול ובקאפ ספייס לקראת 2010.

הוא הביע עניין במהלך העונה במעבר לפוינט

מונטה אליס הוא בעצמו קומבו גארד ולא רק SG ואז ביחד הם יחלקו בנטל. לדעתי אליס יותר מתאים להיות הPG מבין השניים, אבל זה לא באמת קריטי איך תקרא לכל אחד, קבוצה יכולה גם לשחק עם 2 פוינטים או 2 קומבו גארדים אם הם מסוגלים להגן על כל צמד גארדים אחר... בדאלאס למשל משחקים דקות ארוכות (יחסית) עם קיד ובראה כשקיד שומר על הSG, או עם טרי (שהוא משחק כSG אבל הוא נמוך)...

למעלה