אולי תתני קצת יותר פרטים..מוקפאים
בוקר טוב, אשמח לקבל מידע לגבי הקפאת עוברים. האם ניתן להביאם ארצה ? אם כן מה הפרוצדורה? האם ניתן להיעזר בפועה לשם הבאת המוקפאים ארצה? תודה
מסלול פדיוס,אולי תתני קצת יותר פרטים..
על איזה מסלול מדובר? המידע שלי ממש לא רלוונטי, אבל אני גם ממליצה לעשות גם חיפוש בפורום של עמילה "מוקפאים".
נכון לתקופה של קיץ 2005מסלול פדיוס,
רוצה לדעת האם ניתן להביא מוקפאים לארץ?
תודה , אגב שמעתינכון לתקופה של קיץ 2005
לא היה ניתן להביא מוקפאים לארץ והעצה שקיבלנו היא שעדיף להם להשאר במעבדה בקפריסין ולא לעבור בין מעבדות שונות. בסופו של דבר לא נשארו לנו מוקפאים
היי לך חמודה בטח שאפשר להביאמוקפאים
בוקר טוב, אשמח לקבל מידע לגבי הקפאת עוברים. האם ניתן להביאם ארצה ? אם כן מה הפרוצדורה? האם ניתן להיעזר בפועה לשם הבאת המוקפאים ארצה? תודה
היייהיי לך חמודה בטח שאפשר להביא
עוברים מוקפאים ארצה אני עשיתי את זה והביאו לי אותם למדיקל סנטר בהרצליה והיום אני בהריון מתקדם מאחלת לך הרבה הרבה בהצלחה.
חמודה שלי היי אין לי מושג לגביהייי
השאלה היא האם אפשר להביא מוקפאים גם מרומניה ? אולי את הבאת עוד לפני שאסרו להביא את זה .
היי ליהלום נוצץהיי לך חמודה בטח שאפשר להביא
עוברים מוקפאים ארצה אני עשיתי את זה והביאו לי אותם למדיקל סנטר בהרצליה והיום אני בהריון מתקדם מאחלת לך הרבה הרבה בהצלחה.
התייעצותהיי ליהלום נוצץ
תוכלילשלוח אליי מסר עם פרטים.. אגב את מטופלת של ברקוביץ?
שאלה נוספתהתייעצות
האם מישהי ציינה בטפסים לפדיוס, בקשה לגבי מוצא התורמת :יוון,קפריסין, אוקרינה . איני יודעת אם לציין זאת . נא עזרתכן.. תודה
מדוע להתחרט ברגע האחרון?שאלה נוספת
מה קורה במקרה ומבקשת התרומה מתחרטת מכל מיני סיבות. מה הדין במקרה של ביטול הבקשה לתרומה וההתקשרות עם פדיוס? תודה
עד שימצאומדוע להתחרט ברגע האחרון?
התשלום נעשה שם כאשר מגיעים להחזרה,ככל שידוע לי. אפשר להתחרט עד הרגע שהתורמת המיועדת בשבילך מתחילה לקבל את הטיפול.לאחר מכן פשוט חבל. טוב שאת שואלת את כל השאלות עכשיו,כיון שחשוב שתסעי רגועה כמה שאפשר עם כל התשובות.שיהיה בהצלחה!![]()
אגב אדוינהעד שימצאו
תורמת אנו ממשיכים לנסות באופן טיבעי ..
יכול להיות ביטול מסיבות שונותעד שימצאו
תורמת אנו ממשיכים לנסות באופן טיבעי ..
אני הוגנת לחלוטין,יכול להיות ביטול מסיבות שונות
והלוואי שהסיבה תהיה הריון. בד"כ ממה שנתקלנו בפורום- זה קורה בגלל מחזור לא קרוי שפתאום מופיע, או רירית לא מתאימה. הם לא מחייבים אותך- את משלמת לאחר ההחזרה. לשם ההוגנות- אם את חושבת שאת לא סגורה על העניין- אני חושבת שכדאי לידע אותם. בסה"כ - לא לשכוח שיש פה גם תורמת שעוברת הכנה לקראת העניין, וגם הפסד כפסי להם (אלא אם הם מוצאים נתרמת אחרת)![]()
אודה לכן/לכם באם תוכלואני הוגנת לחלוטין,
אני מנסה מזה 3 שנים להרות ושלימה עם ההחלטה , כך ששום כוונה לעשות משהו במזיד.
לגבי פדיוסאודה לכן/לכם באם תוכלו
לענות על שאלותיי בשרשור זה, גם לגבי בדיקת הדם וגם לגבי ארץ המוצא, תודה
בוודאי שעזרת ...עוד משהולגבי פדיוס
אפשר בהחלט לבקש העדפה לארץ המוצא. אם אני זוכרת טוב אז התורמות שלהם הן מקפריסין, יוון ואוקראינה. אולי מעוד מדינה או שתיים. לגבי הבאת מוקפאים - עד כמה שידוע לי, לא ניתן להביא לארץ מפדיוס היות ואין להם הסכם עם משרד הבריאות בארץ. בדיקת דם- את יכולה לבקש מהם. את צריכה להביא איתך 2 מבחנות מהארץ ולשמור אותן במקרר (לאחר שהחזירו לך אותן עם דגימת הדם). כדאי לבדוק שבמלון בו את שוהה אכן יש מקרר (במלון סנטרום ידוע לי שיש). במהלך הטיסה את יכולה לשמור אותן בתוך קלקר (אשמח לבדוק לך עם חברה שעשתה זאת). מקווה שעזרתי. בהצלחה.
ועוד תשובותאודה לכן/לכם באם תוכלו
לענות על שאלותיי בשרשור זה, גם לגבי בדיקת הדם וגם לגבי ארץ המוצא, תודה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.