מוקפאים

מצב
הנושא נעול.

איילה998

New member
מוקפאים

מוקפאים
אני ותיקה עם שם חדש, לאחר שתי החזרות הריון אחד שהחזיק עד חודש ששי, וכשלון אחד של עוברים טריים, הגיע הזמן להחזרת שני המוקפאים שנשארו מהנסיעה בינואר, רק הם לא שרדו את ההחזרה. מגיע לי עוד 4 ביציות שיביאו אותן לארץ, אבל גם הן יגעו קפואות ומי אומר שהפעם העוברים כן ישרדו את ההפשרה? משהיא יודעת מה קורה במקרה הזה? ששוב לא שורדים את ההפשרה? האם מגיע לנו עוד ביציות? יש לי את ההרגשה שיש סיכוי קטן מאוד לתהליך ההפשרה הזה להצליח... משהיא יודעת על זה קצת? אשמח לשמוע.

בריזה1

New member
היי איילה

מוקפאים
אני ותיקה עם שם חדש, לאחר שתי החזרות הריון אחד שהחזיק עד חודש ששי, וכשלון אחד של עוברים טריים, הגיע הזמן להחזרת שני המוקפאים שנשארו מהנסיעה בינואר, רק הם לא שרדו את ההחזרה. מגיע לי עוד 4 ביציות שיביאו אותן לארץ, אבל גם הן יגעו קפואות ומי אומר שהפעם העוברים כן ישרדו את ההפשרה? משהיא יודעת מה קורה במקרה הזה? ששוב לא שורדים את ההפשרה? האם מגיע לנו עוד ביציות? יש לי את ההרגשה שיש סיכוי קטן מאוד לתהליך ההפשרה הזה להצליח... משהיא יודעת על זה קצת? אשמח לשמוע.
היי איילה
אין לי נסיון עם מוקפאים אבל מסיפורים של אחרים יש סיכוי להפשרה ואף סיכוי להרות ממוקפאים . המון הצלחה.

אדוינה

New member
נסיון קשה איילה..

מוקפאים
נסיון קשה איילה..
ממש קשה להגיע עד חודש שישי ואז.. מחזיקה אצבעות חזק חזק לעוברים ולך!

מצטרפת לשאלה, ובאמת מה קורה עם

נסיון קשה איילה..
ממש קשה להגיע עד חודש שישי ואז.. מחזיקה אצבעות חזק חזק לעוברים ולך!
קפואים? האם יש לכך סיכוי? או שוב לנסוע ולפתח אשליות או אופטימיות מיותרת ( שלא לדבד על הקופה הריקה)? מדוע הסקפטיות? משום שאם אותם עוברים היו טריים ובמצב טוב ולא הצליחו, אז איך יכול להיות שיצליחו כשהם אחרי הקפאה הם יכולים להתפרק ? הרי זה מאותה תורמת. אשמח אם מישהי שעברה את התהליךתוכל להגיב ולומר האם זה צלח לה או לא לא פחות חשוב, מה היה מצב העוברים אחרי ההפשרה? מקווה שאני לא נשמעת מזלזלת, זה נובע מהאכזבות האחרונות מהטריים שהיו כל כך מבטיחים... פשוט רוצה לקבל תמונה ריאלית יותר ואולי יותר מעודדת ממה שלי נראה. כי מעולם לא ניסיתי מוקפאים .. הפייה המקורית

איילה998

New member
אני מבינה אותך

קפואים? האם יש לכך סיכוי? או שוב לנסוע ולפתח אשליות או אופטימיות מיותרת ( שלא לדבד על הקופה הריקה)? מדוע הסקפטיות? משום שאם אותם עוברים היו טריים ובמצב טוב ולא הצליחו, אז איך יכול להיות שיצליחו כשהם אחרי הקפאה הם יכולים להתפרק ? הרי זה מאותה תורמת. אשמח אם מישהי שעברה את התהליךתוכל להגיב ולומר האם זה צלח לה או לא לא פחות חשוב, מה היה מצב העוברים אחרי ההפשרה? מקווה שאני לא נשמעת מזלזלת, זה נובע מהאכזבות האחרונות מהטריים שהיו כל כך מבטיחים... פשוט רוצה לקבל תמונה ריאלית יותר ואולי יותר מעודדת ממה שלי נראה. כי מעולם לא ניסיתי מוקפאים .. הפייה המקורית
אני מבינה אותך
וגם אני שואלת את אותה השאלה אם העוברים הטריים לא הצליחו אז איך המוקפאים אמורים להצליח? אבל מצד שני אולי הרחם לא הייתה מספיק מוכנה לדעתי, יש הרבה לחץ כרוך בלהכין 35 נשים להחזרה באותו תאריך, יש לי הרגשה פנימית שלמרות שהרופא אמר שאני מוכנה אני לא בטוחה. היה לי לא קל להגיע לרירית טובה באותו זמן, ולאומת זאת שעשיתי את ההכנה להחזרה של המוקפאים הלך לי מציון ואם פחות תרופות... אני חוששת שהם לא אומרים לנו את כל המידע זה פשוט יותר מידי משכרי וגם הם כבר לא יכולים להשתלט! סליחה על הפסמיות..

יש סיכוי להרות ממוקפאים.

מוקפאים
יש סיכוי להרות ממוקפאים.
יש לי חברה שממוקפאים יש לה ילדה מקסימה בת ארבע.אני החזרתי פעמיים מוקפאים ללא הצלחה.מאחלת לך הצלחה

wini4

New member
גם חברתי הרתה ממוקפאים.

יש סיכוי להרות ממוקפאים.
יש לי חברה שממוקפאים יש לה ילדה מקסימה בת ארבע.אני החזרתי פעמיים מוקפאים ללא הצלחה.מאחלת לך הצלחה
גם חברתי הרתה ממוקפאים.
ששנים מהם לא היו כ"כ ורק אחד היה "יפה" כדברי הרופא. אכן ישנן הצלחות. ושמעתי על עוד כמה. אני אישית לא הצלחתי.

מצב
הנושא נעול.
למעלה